ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 2

• 35 308
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • у дома
Нашият ресторант е на 5 мин от нас и на 2 мин от гимназията...За дискотека нищо не знам,но моето и не си пада по такива,та сигурно ще пропусне.
Моят бал беше на 23 май-бяхме много задружен клас-след ресторанта отидохме на дискотека ,като я затвориха се разхождахме и отидохме на едно място над града-целия град се вижда от там,после отидохме в гимназията да поведем Дунавското хоро преди манифестацията и нея пропуснахме естествено и се прибрахме да спим.Сравнявам с др ми бал,защото 11кл съм учила УПК в др училище- беше на 25 май,но никаква емоция,класа не си бяхме близки и се прибрах към 2-3часа някъде.

# 61
А ние след бала ходихме на дискотека, после хапнахме пици в може би единствената денонощна пицария по онова време (на Руски паметник) и после отидохме в училище да бием звънците. Голяма простотия Simple Smile, ама какво да правиш.
Ния на 24.05 има бал, а на 25.05 рд, та ще го посреща в чалготеката. Хич не е фен, но няма начин да се цепи от класа. Задружен клас са, особено сега в 12 клас някак супер много се сближиха.

# 62
Здравейте! Моят син взе книжката! Значи, като го скъсаха, можа да ми се обади да се оплаква, а днес се обадил да се похвали на баща си. Радвам се много, защото последните седмици не беше себе си.
Относно облеклото, ходи с някакви широки  тениски и е с онази прическа  ранните NKOТB. Със сестра си имат сигурно 50 сиучърта.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 14:45 от Анонимен

# 63
Честито на младежа, hrisss!
Леко и безаварийно шофиране!🍀

# 64
  • София
На нашите им влизали в куверта и някакви стаи в хотела, в който е ресторанта, но какви и колко не се знае. Те също ще се преобличат там и после ще са на дискотека (може би същата, за която пише Мария007 Wink).
Иначе това с биенето на звънците в училище и сега се практикува и много забавлява новоизлюпените "възрастни". Joy

# 65
О, нашите са в Маринела. Ако имат включени стаи би било супер.

# 66
  • софия
Днес ходихме при шивачка. Поръчахме роклята, поръчах и друга от сайт за вечерята/последния ден/дипломите. За където иска.

# 67
  • Някъде в Европа...
Все още нищо не е подготвяно или мислено за бала, дори и в училище. Поне ресторанта се знае, меню още не е избрано, съответно плащано. Ресторантът е най-новият, на възможно най-живописното място в града; те са училището, което ще наруши традицията (многогодишна) и ще се отцепи от останалите училища на тази дата, които празнуват всички в едно заведение на Арбанаси. Според мен и синковеца това е глупаво, но...
Аз също още нищо не съм организирала с частното парти, защото половинста рода са международни гости и все още не сме стиковали между 2 дати, коя ще им е по-удобна за пътуване..
Обувки на зима - само маратонки, дори кецове не носи..Найк и Адидас...
Иначе вкъщи емоциите му са около колата и шофирането, най-редовно  отскачат с гаджето до друг град , минава вече и Хаинбоаз сам (по тъмно също)...Да съм се готвела психически, защото януари-февруари смятал да ходи сам до Букурещ ( Хепи, май заради нещо свързано с колелата, ама писта ли има, не знам...). Ходи си и на работа, та си покрива масрафите около шофирането...

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 14:47 от AIR

# 68
  • софия
Момичета, знаят ли се датите на вторите матури (по желание)?

След като започнахме с роклите, започна да се оформя и идея за събирането. Хрумна ми да е след връчването на дипломите, но на следващия ден имат матура 🤔

Доп. Знаели се датите. Аз пак съм извън тези неща. Започвам да организирам между втората матура и бала.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 15:42 от zvаnchе

# 69
По мое време всички балове бяха в Интера. Сега къде ги правят?

# 70
Ооо скъпа, ние имаме ново хоби, продавам колело, скъпо, но изгодно Simple SmileWink
И моят си шофира усилено, но колата не е точно негова, та се редуваме.
За бала- whatever. Никой у дома на се вълнува май Joy  в последния момент че търсим дрехи сигур

# 71
  • Някъде в Европа...
По мое време всички балове бяха в Интера. Сега къде ги правят?
И по мое 🤣..и моят беше там 🤣...
В ново време ги правят в Калоянова крепост на Арбанаси - всички училища за дадения ден (24 и 25). АК са отделно в Рая Гардън винаги...
На синковеца също ще е в Интера, заради нарушаването на традицията от училището 🤣, ама целият комплекс е с нов собственик, който се зае с голям ремонт и вече е с много хубав ресторант (пак така голям) с ново име 😀

Хепи, то и нашето едно колело се продава, на същия принцип - скъпо, но изгодно 🤣...
Хич да не ти е за аутфита, аз съм вече убедена, че по-рано от април, началото на май едва ли ще има покупки 🤣

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 17:08 от AIR

# 72
  • София
Момичета, знаят ли се датите на вторите матури (по желание)?

След като започнахме с роклите, започна да се оформя и идея за събирането. Хрумна ми да е след връчването на дипломите, но на следващия ден имат матура 🤔

Доп. Знаели се датите. Аз пак съм извън тези неща. Започвам да организирам между втората матура и бала.
А датите за третите матурите някъде в по-последния момент излизаха, нали?
По-специално ме вълнува възможно ли е да има ДЗИ на 25 май неделя.

# 73
Да, след като се пуснат заявленията нареждат датите за третите матури. Досега не е имало на 25.05, защото най-масовата дата за бал е 24.05 и би било ужасно на 25.05 да има матура.

# 74
  • София
Аз като попитах, та се сетих да потърся. 😁
Открих заповедта в РУО София.
Между 27 май и 3 юни са датите за трета матура по желание.
Някой е вложил малко мисъл за разнообразие.
Не че пак няма да има прецакани с балове, точещи се до края на месец май, но да кажем ще са една идея по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт