ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 2

• 35 318
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • София
E, как в неделя матури?! Досега не е имало матури в почивните дни. Балът на нашите е на 25.05.
Избраха тази дата, за да им е сигурен почивен ден следващият - 26-ти (след национален празник, който се пада в събота) и за да е свободна дискотеката Wink.

# 76
  • София
Те измислиха дата на ДЗИ сред самите балове (23),та очаквате да се съобразяват с популярния 24.05...
За роднинското събиране и ние не сме мислили,но клоня към вариант в деня на самия бал.За момичетата ще искат бабите да ги видят в пълния им блясък мисля А и енергията и настроението на самия ден е по-истински.В друг ден ми се губи някак.Та клоня към обедна сбирка

# 77
Те измислиха дата на ДЗИ сред самите балове (23),та очаквате да се съобразяват с популярния 24.05...
Е, кога не са се съобразявали и е имало матура на 24.05 или на 25.05? Естествено, че очаквам да се съобразят и тази година.

# 78
  • софия
Няма как да съобразят датата на ДЗИ с дата на бала. През целия май има балове. Все някой ще се падне преди ДЗИ.
Освен ако не направят ДЗИ през април, но тогава ще има друг проблем.

# 79
  • София
Просто трябва да измислят баловете да са от 24-30 да речем, а ДЗИ да са преди тези дати...Ама- свърши се. Това да а ни проблемите...Аз лично особена драма с датите нямам.На обратно броене съм и да се свършва

# 80
И аз нямам проблеми с датите. Нашите се организираха да ходят за една седмица в Анталия, от 26и или 27и. Нещо такова беше. Ще пропусне, защото ще се явява и на трета матура, а те ще са по същото време. Малко му беше криво отначало, но бързо му мина.

# 81
  • Пловдив
Алилуя момичета....Имаме костюм за бала ! Току що се връщаме от мола с младежа, отидохме само да поогледа уж, но човека много ясно заяви какво иска и хоп тръгнахме си с покупка. Супер доволна съм, че и това е отметнато наред с книжката и сертификата. Да кажа на майките на момчета, че в Андрюс има 50% намаление, който иска може да разгледа. Innocent Аз приключих и съм супер доволна от този факт. Blush
Нашият бал е на 24.05 та тъкмо и матурите ще са минали и няма да ги мислим

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 07:43 от mrancho

# 82
  • у дома
Да кажа на майките на момчета, че в Андрюс има 50% намаление, който иска може да разгледа.

До кога е намалението?

# 83
  • Пловдив
До кога е намалението?
  До 10.1.2025

# 84
  • София
Ние купихме костюм през октомври.
Обаче като се заредиха едни инициативи:  два модела на ООН ( на младежката организация), коледен бал на НПО-то, в което членува и още и той все с костюма ходи....Та много вероятно да се наложи нов да купуваме, че както той се изрази вече всички са го виждали как изглежда Simple Smile Но пък поне го оползотворихме достатъчно.

# 85
  • у дома
Честита Коледа! 🎄🙏❤️🎄🫎
Здраве,мир и сбъднати мечти на наборите!

# 86
Честита Коледа и от мен.

# 87
# 88
Честита Коледа!
Здраве, късмет и сбъднати мечти на наборите! Спокойствие и вяра за нас!
Хубави празници на всички!

# 89
  • София

Бъдете здрави и благословени!

Общи условия

Активация на акаунт