Тренировки в домашни условия - 122

• 44 731
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • при моите деца .....
Добро утро!
Зяписвам се в темата с цел мотивация за домашни тренировки и идеи.
Ходя пеша, старая се минимум 10000 крачки, в по-топлото време 120000.
Ходя 2 пъти седмично на пилатес, 2 пъти на танци, но трудно ги включвам в графика.
Искам вкъщи да правя пилатес.
Добре ми се отразява на ставите.
Но по-мотивирана съм в група.
Светли празници!

# 76
Оставям това тук:

400 тренировки без оборудване
(разделени в 4 pdf документа)
https://darebee.com/no-equipment-workouts.html

В канала на Darebee в Youtube има клипове с упражненията.
https://www.youtube.com/@darebees

Имат и приложение за Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.darebee.pocketworkoutslight

# 77
Не съм кликвала, но понеже от години познавам  Darebee, знам, че е базово.
Нищо лошо, но ако ползваш само това е досадно.
База, база,  база.
Дори за базата може да се измисли нещо иновативно.
Голям фен съм на инста, на краткотрайните няколкоминутни тренировки.
Повторено н-брой се получава солидна неангажираща тренировка, която дава резултати.

# 78
Светли празници, момичета!

Продължавам с Iron , трета седмица. Sparkling Heart Май изостанах с една, но всичко ми е в мъгла. Joy

Тичам по малко навън, пропуснах на 24.12., ежедневно правя йога, упражнения за мобилност, и това е.
Вчера се събудих с болящо гърло, въпреки това тичах пак, с бъф през устата. Днес по-зле.
Аман! Не е много студено, над 0 е по обяд, когато тичам.

Навън сега е мъгла, с нож да я режеш! Никакво тичане навън, докато не се оправя.
От снимките на Агент ме заболя гърлото още повече. Nature Snowflake

Edit:
Кротка практика с Боховците:

Довечера рамо + бицепс  Hands Muscle

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 11:24 от Dez

# 79
Оня ден -крака във фитнеса -детето си дойде и отидох с нея .
Вчера Iron гърди и гръб +10 минутка ад он -корем.
Днес мисля да изляза малко на въздух ,ще направя едно преходче и имам дупе по програма

# 80
Весели празници, момичета.
Аз си довършвам по план fierce 3.0 плюс много разходки навън. На Коледа похапнах встрани от режима ми разбира се. Важното е, че на следващия ден бях пак в коловоза.
Получих страхотен стелаж за тежести, това ми беше най-хубавият подарък Joy

# 81
Страхотен подарък, Costa! Оле, и аз искам такова!
Трябват ми и нови йога екипи, моите ми омръзнаха.

# 82
О, в България ли си? Дали може да разбереш от къде е стелажът, че точно такъв си търсим?
 Някой знае ли дали Каролин ще почва нова програма началото на януари?

# 83
  • Перник
Аз свалих 3 килограма за последните 10 дни. Мъжът и детето - също. Тайната? Разболяхме се семейно Joy Не знам какво изкарахме - ковид, грип или нещо друго, защото така и не успяхме да отидем на лекар, но беше гадничко - с висока температура (до 39,2) и яка кашлица. Добре, че си взех отпуска преди Коледа. Всъщност, успях да свърша почти всичко, което бях планирала, но на забавени обороти.
Днес съм на работа, направих и една лека тренировка от приложението на Nike.

Дез, бързо да се оправяш!

# 84
О, в България ли си? Дали може да разбереш от къде е стелажът, че точно такъв си търсим?
 Някой знае ли дали Каролин ще почва нова програма началото на януари?
В Англия съм, от амазон е купен. Не може да няма подобни в България Hug Пише, че издържа 500кг.
Королин видях, че ще има нова програма от 6ти януари, REV. Аз не съм порастнала още за нея Smile Хедър също ще пуска нова 12 седмична програма и колкото и да ме дразни форматът, признавам че нейните тренировки много ми харесват като замисъл и като резултати, та ще тренирам с нея. Сидни ми е любимка, но сега като е бременна и тренировките й ми идват леки. А искам нещо в реално време, мотивацията е съвсем друга.
Всички болни да оздравяват. Много е неприятно, точно по празниците Cry

# 85
Светли празници на всички! От вчера обратно в пътя, че имам да разкарам поне 1.5кг течности. Кисело зеле, солени мезета, тежко ми е. Снощи пък вечеря навън, но беше чудесно. Не съжалявам за нито една калория Simple Smile Днес варени яЙца с извара, малко суров орех и кисели краставички. На Снежанка прилича и ми е много вкусно.
Вчера тренирах с Джули Утън, днес едва мръднах за пилатес, но го направих. Утре пак и малко селски фитнес, кибик на двора с куче ще е работата, но свежият въздух е бонус.
Чудя се дали от януари да не завъртя Меган двете и Джилиън старата и шреда. И от двете винаги имам чудесни резултати, прекрасно ми се връзавт сутрин, че не са дълги. Вечерно да си оставя пилатеса и йогата. Ще го мъдря още два три дни и после го слагам в календара и алармите.
Здрави и спортни последни дни на тази година и още по-щастлива следваща! Simple Smile

# 86
  • Там където
Привет на всички! Дано сте имали прекрасни и релаксиращи Коледни празници. То е ясно, че и най-стриктните са били извън режима, но каквото такова Simple Smile Аз си продължавам с IRON, до 17 тренировка добутах. Някои тренировки не ми харесаха, но не съм вярвала, че ще се задържа на Карълайн толкова дълго и съм много доволна. Ясно е , че не съм на нейните килограми, защото или нямам такива гири за даденото упражнение или просто не мога...хахахха Пак ми харесва + факта, че мога да си добавя цели 20-30 мин от мен нещо от ю тюб. Лошото е че не ми минава тази болка в дясната ръка и е някакъв нерв по начина на болка и изтръпване Sad Трябва да търся читава физиотерапия, което е много трудно.
Всички контузени да оздравяват и весело посрещане на НГ!!!!

# 87
Quaki, аз съм диагностицирана със синдром на карпалния тунел в дясната ръка. Отиди на невролог и обсъдете електромиография. Спането с ортеза също облекчава неимоверно и осигурява спокойни нощи. При мен не е ставало дума за физиотерапия.

# 88
При мен възпалението на нерва на ръката се оказа следствие от проблеми с прешлените на врата.
За днес -Glutes and hamstrings

# 89
Здравейте мили момичета. След години очакване и месеци нетърпение малката запетайка вече е в ръцете ми. Съвършен е. Има си всичко, най-вече е гръмогласен и почти вечно гладен.

Аз съм все по добре, наскоро ми махнаха шевовете от секциото, но забравих да попитам кога мога да почна с леки тренировки. Приемам съвети Simple Smile

Щастливи, топли и уютни празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт