Тренировки в домашни условия - 122

• 45 524
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Аз правъх Хедър ден 35 вместо с 2 и 4кг, с 4 и 6кг, и сега не мога да си държа ръцете изправени и без тежести Grinning

# 541
Мери, честита стойка Blush
Днес предно бедро и прасец и 10км ходене. Тея пулсации, дето ги вкара Хедър във всички тренировки направо са убиец. Аз съм с постоянна мускулна треска навсякъде. Като свърши програмата ще направя нещо по-леко за 2-3 седмици, че да рестартирам и да си дам почивка.

# 542
  • Бургас
Хедър има ли 30-минутни програми, както Irin на К? Че сутрин към 6ч това ми е оптималният вариант.

# 543
Хедър има ли 30-минутни програми, както Irin на К? Че сутрин към 6ч това ми е оптималният вариант.
https://www.youtube.com/playlist?list=PL2ov72VWpiOodBLHJ821c5dmt1plrJyEi

https://www.youtube.com/@Heatherrobertsoncom/playlists

# 544
16 км поход в планината, последвано от 20 минути йин йога с Травис. Животът е прекрасен ❤️

# 545
Вчера правих долна част с Хедър и наистина пулсациите ми дойдоха ту мъч ...Имаше голям сегмент с повдигания на пръсти с тежест в различни позиции за прасец,който по-пропуснах ,че тази мускулна група ми е доста по_напред .
Гледам ,че напоследък гармина ми показва ,че HVR статуса ми е unbalanced и от 32-34 в зеления сегмент е паднал до 27-28 ...в оранжево.Доколкото разбирам това е времевото разстояние между два удара на сърцето ,така ли? Не съм задълбавала още ,защото си имам други належащи проблеми...но най_вероятно е от стрес.

# 546
Нейната 1.0 12-седмична програма е също 30-35мин. Тя е главно кардио.
Спринкълс голяма красота. Къде е това?

# 547
Почнах и аз 5.0 Хедър - днес ден 4 Пилатес.
Много е приятно новото "студио" на Хедър. Нищо, че тъмния декор повече ми харесваше, защото тренирам пред тв-то и в тъмния екран си виждах отраженито и ми помагаше да коригирам стойка при някои упражнения.
Днес съм си вкъщи и късния следобед мога да направя и ден 5 ще видя.

Има ли в групата момичета под 45 кг? Колко тежко ви е оборудването?

# 548
И аз вече мога да се похваля, че от месец и половина съм редовна в тренировките и определено се чувствам много по-заредена и ми харесва
Все още съм си beginner, но вече имам ластици, скоро ще си взема и гирички, засега използвам шишета от минерална вода 😃
Миналата седмица се разписвам с re-start програмата на Памела Рийф, тъй като преди това бях болна.
Ще трябва доста да работя за сила обаче - особено ръцете са ми много слаби, доста трудно издържам на планковете

# 549
След Хедър 1.0, коя програма би била подходяща според вас? Имам още няколко седмици и го свършвам(вече 3 път🥴, предишните бяха с голееми прекъсвания) . Харесва ми че има и кардио упражнения в тази и се вмества в ~30 мин. Имам 3,4 кг за сваляне, по-скоро целя намаляне на мазнини и леко покачване на мускул, кантара хич не ми е приоритет, по-скоро шивашкия метър 😃

Тук ми препоръчахте за обемен бюст спортните сутиени на Триумф, лелее момичета, благодаря от сърце. Взех си един Triumph Triaction, 90 лв, ама си заслужава парите, почти не мърдат при jumping jacks🥳

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 16:48 от n.97

# 550
  • Някъде по Дунава
n.97, пробвай със Съмъртайм 2.0 на Сидни. Линкът е към ден 1.
https://youtu.be/lnQT_WIzoVc?si=-hQtpiO2NDlUykT6

# 551

Гледам ,че напоследък гармина ми показва ,че HVR статуса ми е unbalanced и от 32-34 в зеления сегмент е паднал до 27-28 ...в оранжево.Доколкото разбирам това е времевото разстояние между два удара на сърцето ,така ли? Не съм задълбавала още ,защото си имам други належащи проблеми...но най_вероятно е от стрес.

Аз нямам chest monitor и нямам тези измервания, но от това, които чета по-ниските показатели да по-добри.

Тази сутрин - йога с Lauren, след малко отиваме да караме колелетата 🚲

Costa - Rocky Mountain National Park ⛰️

# 552
Днес само ходене, 1х10км и 1х5км.
Приключвам седмицата с 4 тренировки, та поне си покрих минимума.

# 553
Не! HRV_ то не е добре  да е ниско, свързва се с недобро възстановяване и голям стрес .Аз нямам страп за гърди ,гармина го мери ,нз колко е точно ,но е факт,че от зелена съм почти в червена зона.

# 554
Да, права си. Аз гледах Stress, а ти гледаш статус. Сега се зачетох на страницата: https://www.garmin.com/en-US/garmin-technology/health-science/hrv-status/

Вчера ходихме да караме колелета и след това си направих бягането.
Тази сутрин направих първата тренировка на 3-Day Split - Power Sculpt. Тренировка с леки тежести и комбинирани упражнения за горна и долна част на тялото; накрая има две упражнения за корем. Не особено трудна, но от силовите, които се чувстват леко като кардио и повишават пулса. Autumn също е както винаги - говори постоянно, но няма много лиготии. След тренировката отидох на един бърз кръг в района. Определено ще продължа с тази програма този месец. Малко по-късно ще направя йога и още една разходка да си направя стъпките. Като гледах днес телефона и Гармин апп-а видях, че в последните 283 дни не съм падала под 10 хиляди (от тази календарна 11 хиляди) стъпки на ден.

Честит Празник!

Общи условия

Активация на акаунт