С какво ви дразнят свекървите? – 160

• 26 237
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Не е тайландка. Бял човек е. Нарочно не пиша откъде е. Има и българско гражданство.

# 661
Ами така писа вчера, че почти нищо не ти разбрахме.

# 662
И с неясен словоред, което не е типичен начин на изразяване на Тайс.

# 663
Русия, Украйна, Беларус и някоя друга република от бившия СССР от там е. Способни са на всичко, явно се е докопала до българско гражданство, сега коли и беси и посочва кой и как да гравитира около детето ѝ. Коя друга няма да работи 7! години и ще чака да я издържат?
А и да питам адвокатката на свекървата, сега снахата от какво ще живее? Помощите за самотни майки не съществуват.

# 664
  • Blondeville
Ъъъ, и аз съм леко объркана, Тайс малко в хайку стил е писала, не знам умишлено ли е.

Тайс, тенденциозно ли спестяваш защо бащата няма шанс да получи права? При изброените обстоятелства, такъв има. Спестяваш ли обстоятелства? (зависимости, и т.н.?) Наскоро в медиите имаше скандал и обвинения за домашно насилие от участничка в реалити, там бащата беше с правата, та не е нечувано.

Как са се оженили без да се знае, че жената е вдовица?

Издирвана ли е за смъртта на предишното си семейство? Явно не, но все пак е важно. Била ли е заподозряна? Такива неща лесно могат да се проверят и без тя да споделя.

Не мога да разбера, ако бащата работи и си гледа детето, никога не е упражнил насилие над семейството си, защо свекървата не се “съюзи” с него и да се фокусират в посока той да получи права? 

И защо казваш, че снахата ако не остане в жилището, ще избяга с детето от страната? Незаконно ли ще го направи, защото законно без съгласието на бащата няма как.

Тази снаха как така не работи, от какво ще се издържа при развод? Щом детето е на 6 и половина, то може и да е първи клас, може и ПУК да е, но тя със сиг. платено майчинство няма. И как при все, че не работи, бабата го е изгледала това дете?

# 665
Писах малко уклончиво, защото никой не ми е дал оторизация да го изтипосам във форум.  Видях се с момчето. Ще заведем дело за развод по нейна вина и с претенция за правата.
То е ясно, че ще ги загуби, но поне да опитаме.
Питате как така. Ами няма срещу майката данни. Да, има предходно раждане. Пише го. И какво от това.

# 666
Данните, които са дадени тук, колкото и неясно написани да са те, са достатъчна преподставка родителските права да се дадат на бащата.
Нещо или е много скалъпено, или не се казва истината докрай или аз вярвам в еднорози, не знам.

# 667
Добър адвокат няма да загуби това дело, ако е истина показаното.

# 668
Засега се борим срещу домашното насилие. Там е изтипосан като демон. Как пък сте оптимисти, че баща ще вземе правата. Разковничето е " добър адвокат ' 😀.
Не знам колко такива случая са ви известни, но явно повече, отколкото на мен.
Хем си знаех, че е грешка да пиша тук, хем не се сдържах.

# 669
Какво престъпно има в "предходно раждане', та развод по вина.
Аз не мога да разбера защо това разкритие е донесло такава ескалация в семейството, което явно дотогава е живяло нормално. Скандал ли и е направил, какво? Защо е избягала? И пак ще бяга...

Аз не мисля, че бащата ще спечели делото, защото няма данни жената да е лоша майка, нито е убедително доказано, че е някаква престъпница.

# 670
  • София
Аз пък не разбирам защо свекървата толкова я е страх, че няма да й дават детето, при условие, че снахата търси помощта й и тя е желана.
Горе-долу никой в този казус не разбирам.

# 671
Ами снахата го играе по линия, че бабата си умира за внучето. То това е и казусът. Ако я изгони бабата от жилището, тази жена може да напусне и страната.
За предишното дете видях документ, живо родено. После не се знае какво е станало. Мъжът и / предният/ не е умрял заедно с детето. Тя не иска да говори по въпроса.
Той тогава я пита, защото вижда чатове, а тя се изнася сутринта , заедно с детето. Ще стане скоро месец. Пуска молба за насилие, уж стоял с нож над нея. И бяга.

# 672
  • София
Но защо ще я гони от апартамента, внучето на улицата ли да остане. Нали бабата жилища си има, какво й пречи снаха и внуче да останат в апартамента. Съвсем наистина не разбирам.

# 673
Бърди, да. Бабата иска да я остави. И да изгони сина си.
Аз затова писах в тази тема. Защото ми е шок, чак пък толкова . При положение, че си игнорираш родното дете заради внуче от манипулатор.

# 674
Съд ли е не знаеш как ще свърши делото, факт.
Случаите, които знам, че бащата е получил родителски права, са малко. Но ако бащата не се опита, със сигурност няма да спечели.
Това е форум и никой не е длъжен да ни дава всички факти.
Аз разсъждавам върху мотивацията на участниците.
Снахата е загубила дете. Ще се бори със зъби и нокти, с честни и нечестни методи за дъщеря си. Ако нямаше българско гражданство, щеше още повече да се бори, но разбрахме, че има.
А защо свекървата може да застане против сина си - ако той вече има друга жена до себе си (по аналогия с една стара история).

Общи условия

Активация на акаунт