С какво ви дразнят свекървите? – 160

• 26 170
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
Алекс, ако не я издирват за убийство, какво значение има 😀
То това и е трети брак.
С нашето момче. И все е била насилвана.

# 706
Да, какво значение има? Ако не я издирват за убийство, това е една трагедия.

Просто не се връзва историята - пита я белият хетеросексуален мъж кротичко , Маша, видях в чата ти, че си имала друг мъж и дете, какво е станало, скъпа,  и тя веднага хуква, бяга с детето и почва да го набеждава  в насилие.
Защо ще го прави?

# 707
1. Как снахата ще напусне държавата с детето?
Понеже много пъти съм пътувала с детето си и без баща му, затова не мога да си го представя как става?
Какво нелегално ли някакси ли как, обяснете ми? И после нали ще я издирват?
Каквото било до 31 декември, било. От 1 януари сме в сухопътен Шенген. Я си представи, че снахата мине с лодка Дунава за Румъния или през козя пътека прекоси Беласица до Гърция. Вече няма граничен контрол на всеки метър.  
И от там отива, в която страна на ЕС реши. Правилата още не са ясни. Сигурно след 1-2 години ще знаем отговорите, но сега е мъгла.

Бабата преклаено много се страхува и може да направи глупости. Добре е бабата да потърси и други варианти, без да застава с лъжи срещу сина си. Това е грях.

едит:
Просто не се връзва историята - пита я белият хетеросексуален мъж кротичко , Маша, видях в чата ти, че си имала друг мъж и дете, какво е станало, скъпа,  и тя веднага хуква, бяга с детето и почва да го набеждава  в насилие.
Защо ще го прави?
За да спечели съжаление, родителските права и апартамента.
Жените не са еднакви, но определено има хитрушки, които биха инсценирали проблем. Не знаем тази снаха дали е от тях.

# 708
Ирис, точно това е станало.
Според него.
Да не говорим, че аз не бих се впечатлила чак толкова, но за него укриването на тази информация било предателство.

# 709
Таис, с най-добри чувства - твърде лично си затънала в този случай. Първите ти постове по темата сякаш от изкуствен интелект бяха писани, дотолкова далеч от представата ни за стабилна и уравновесена жена, която - вярвам повечето от нас - имаме за теб.
В този ред на мисли сигурна ли си, че ще се справиш обективно с делото? И че ако/когато бащата загуби, няма да се отрази ужасно върху теб самата? Пожелавам ти успех!

# 710
Ева, мерси.
Опитах се да се дистанцирам. Да прочета.
То вече и няма какво да добавя.
На война, като на война.
Каквото стане. Вярвам на момчето. Трябва да му защитя гледната точка. Пък да видим. Стават и чудеса.

# 711
Няма ли вариант за споделено родителство?

# 712
Ще го търсим със споразумение.
Тя не е завела дело за развод . Знае, че жилището е на свекървата. Затова я обработва. Има си адвокат по дом. Насилие, та е наясно.
Ние ще завеждаме делото за развод. Ще искам правата и всичко , както тук описах. В краен случай, споделено. Но пак свекървата трябва да даде съгласие за семейното жилище.
Проблемът е, че снахата няма с развода как да вземе жилището, може само до една година.
Затова се пробва с домашно насилие да изгони бащата. Не се е получило.
Аз го посъветвах, ако тя се върне, да се маха. Защото ще му намери начина.

# 713
Именно ,ако реши да се върне ,нека е сама, за детето е добре на познато място и хора. И е плюс за него, една година в най-лошия случай, детето расте и по - лесно става нататък. Изнудвачка  е според мен и не се давайте. Пък дело - знаеш , обжалване, време, може да се влачи доста. Свекървата да не става предател, че както го мисли, не е редно.
 Пък и  помощ, но нека си го гледа тази това дете. И да си плаща сметките.
 Може да е трудно, но с лесното се слагат мини да избухват после.

# 714
На мен и друго ми направи впечатление, снахата е била студентка в друг град през последните 5 /предполагам/ години, не е работила през последните поне 7 или 8 години. За каква връзка с детето си ще пледира, при положение, че го е виждала само през почивните дни в тези 5 години.
И кой е плащал за следването и за наем, щом  е прекарвала 4 седмици по 5 дена, значи е била в жилище под наем, а не е работела. Знам, че по принцип при развод, майката е с почти гарантирано право да си гледа детето, ама този жена не може да докаже доходи, няма жилище, как ще гледа детето, тепърва ще си търси работа и ще издържа себе си и детето, някак не вярвам съда да й даде правата.
Много съфорумки коментираха какво точно се е случило, според тях, когато мъжа е разбрал за тези факти от живота на жена му, съзнателно укрити от него.
Ами ясно ,че е станал скандал, то много от нас бихме вдигнали скандал дет са вика за едни чорапи, които не са хвърлени в коша за пране, а какво остава за такава информация. Ясно , че в такова положение всеки би се почувствал излъган, все едно си живял 7 години с абсолютно непознат човек, а се очаква това да е твоята опора в живота.

# 715
Снахата да не е украинка, и да е учила в друг град как се слага ботокс?

# 716
Рускиня е с ботокса, ай стига сега с измислици. На добра воля могат да и дадат възможности да живее докато стъпи на крака в тяхно жилище ,дето и  е живяла заради детето, като отрасне питат и деца с кого искат да са. Да влезе в роля на майка накрая.

# 717
Ще им назначат експертна оценка на родителския им капацитет. Там бащата трябва да е бетон, ако трябва и да си смени нощните смени с нормален работен ден. На фона на неотглеждащата детето си майка, без доходи, покрив, лъже прокоратурата за домашно насилие, с 3 брака, а и с чужд произход, има голям шанс за детето.
Видяхме тези дни по новините колко опасни майки чужденки има. Някои психо, други криминални. Бащата да намери частен дедектив, да разкрие от какво бяга тази жена. И без това този развод по исков ред ще се влачи дълго.

# 718
  • France
Ясно.
Жената си е абсолютно права за себе си и вярвам, че и бабата знае някои неща, които естествено спестява от публичност. И с право, цял под форум я раздумва

# 719
Сигурна съм , че ССФ ще продължи да изгаря от любов и желание по мъжа си, пък бил и той евентуален криминал или психо. Явно аз съм старомодна и не вдявам новите трендове.

Общи условия

Активация на акаунт