Подарявам

• 12 302
  • 93
  •   1
Отговори
# 15
Да, ще ти напиша офис на Speedy на лични. И аз не съм от София. Благодаря!

# 16
_re_ge, нелош подарък за някой, който ще посреща по-така гости - било то по-изискани, било повече на брой.
Ние с мъжа ми почти не употребяваме алкохол и не бих зейносала такова подаръче.

и ние не консумираме алкохол. А има любители на вината

# 17
Ако някой има нужда, подарявам тези детски плавници номер 28-31. Купувани от Кауфланд. Нови са. Към тях при желание мога да добавя очила за плуване и шапка(които са ползвани,обаче)

# 18
Преди дни в "Благотворителност" една майка помоли за помощ да сбъдне коледното желание на детето си - книга от серията за Хари Потър. И я получи + още две книги.
Мисля си тази година, ако някой пак се оплаче от подаръка си в оплакваческата тема да му дам линк към тази тема и да зарадва някого.
На мен също не би ми се занимавало с продажба на нещо, което съм получила като подарък, но с удоволствие бих го подарила на някого, който има нужда или ще му се зарадва. Подаръците си ги купувам сама, така че няма риск да не си харесам подаръка или да ми се дублира.

# 19
  • гр.София
Да, много хубаво ви се получи с книгата Heart
За да не съм голословна, качвам малко книги,който иска някоя/и  ,да ми пише на ЛС ,ще пратя за моя сметка. Луда съм на тема криминалета, а библиотеката ни прелива от класика , нямам място и нужда. За жалост, не са шедьоври-) Но са като нови. Зарекла съм се да взимам вече само от Столична библиотека.
Знам,че има тема, ама тя май е за размяна на книги.

Актуализация!
Имат си вече нови читатели! Christmas Tree
Имало едно време
Зад нейните очи
Балтиморови
Кестеновия човек
Нова къща,  ДНК  и  По ръба.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 07:42 от blanc

# 20
Да побутна малко темата. Тази година нямам нужда от подаръци, подарих си скромен лаптоп, сребърен комплект бижута и книги от  Озон.
blanc, ако не се появи друг желаещ, бих се зарадвала на "Зад нейните очи".

# 21
Ако няма желаещи, бих се наредила за Кестеновия човек, и имало едно време. Скоро ще върна жеста! ♥

# 22
Аз писах на лични и се наредих за "Кестеновия човек". Но ако ти много я искаш, аз бих взела "Книга за Балтиморови". Доколкото разбрах всички са криминални. Ако искаш ти вземи "Кестеновия човек". Аз съм гледала филмчето.

# 23
  • Washington,USA
Мога да подаря книги на историческа тематика, главно за хора историци или любители.  🙂

# 24
Аз писах на лични и се наредих за "Кестеновия човек". Но ако ти много я искаш, аз бих взела "Книга за Балтиморови". Доколкото разбрах всички са криминални. Ако искаш ти вземи "Кестеновия човек". Аз съм гледала филмчето.

Изключителен жест, отново! Може да се разберем след като я прочета да я изпратя на вас?

# 25
Sunflower, никакъв жест не е. Харесвам криминалета, но другите ми бяха непознати и само това заглавие знаех от сериалчето (ако не се лъжа беше сериал). Затова него казах. Вземи я ти, моля те. Ако харесваш скандинавски кримита, ще ти хареса предполагам. Аз ще си избера от другите и даже вече си избрах и писах.

# 26
Страхотна тема!
Много полезна за всички!
Жалко, че не пишат повече хора тук...
Вероятно ще се включа и аз по-нататък.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 14:51 от monii

# 27
Здравейте, бих искала да подаря на някоя дама тази четка за почистване на лицето. Работи, само трябва да си набавите приставките.
Скрит текст:

# 28
Много хубава идея!

Има ли значение какво може да се подари?
Може ли да се пише кой какво търси? Или ще залитне темата в друга посока?

А идеята с книгите тип "предай нататък" е супер!

# 29
Едва ли някой ще отговори затова аз, като уж създала темата, ще кажа. Пишете и предлагайте кой каквото иска. Стига да не е против правилата на форума. В края на краищата това не са продажби, а подаряване, не би трябвало да има проблем. И да търси някой нещо, нека си пише ако иска.

Само дето темата не е особено популярна и активна. Та май на никой нищо не му трябва, а не му е и в излишък.

Аз пък си купих едно палто от H&M преди нова година. Но здраво се надцених с размера (XL) и направо плувам в него. Пък и ръкавите ми много дълги... Явно е за по-висока жена. Махнала съм му етикета и нямам вече и документ за връщане, защото го употребих да върна друго нещо от същата поръчка и не очаквах, че с палтото никак няма да се харесам като размер. Та моделът е това. А това самата поръчка
Скрит текст:
Ако някоя висока и по-едра дама го иска, нека ми пише на лични. Иначе е мекичко, приятно. Но не стои хубаво в oversized тип носене както аз си мислех.

Казвам на лични, защото си давам сметка, че може би пък някой да се смущава да пише в темата. Reina милата я помолих да пише, за да е ясно, че темата не е фейк. Но после като се чудех защо никой не пише в нея ми хрумна, че може и това да е някакъв вид дискомфорт.

Общи условия

Активация на акаунт