Любители на котки - Тема 202

• 27 526
  • 775
  •   1
Отговори
# 15
Тази разграфената туба за хора ли е?

# 16
Още една трицветка в темата 😍

# 17
Таня, благодаря за новата коледна тема.
Данък от Оливия

# 18
Благодаря за новата тема, Таня. Дано се напълни с добри новини и коледно-новогодишни пожелания.

Това е Любоффффф

А това е ....... ами не знам какво е. Пъзела е мноооого труден за редене и за това имам помощник

# 19
  • До морето...
И аз благодаря за темата!
И ето го и Тоби със спонтанна коледна фотосесия😀Добре,че телефона беше в мен да запечатам набързо момента,че не се задържа дълго😀

# 20
Щях да питам каква е тази подложка, която отчита кой стъпва на нея.
Хранехме момчетата разделно. Едвам изчаках Оникс да порасне, че да хапват една и съща храна Simple Smile
Едвам опазвахме бебешката храна на Дейзи от другите двама Simple Smile

Ето това е хранилката https://petlibro.com/products/one-rfid-pet-feeder?variant=42073646858287

Отпред има една бежова пластмаса, която чете чипа на врата на котката и съответно хранилката се отваря само за котката с конкретния чип. Но за момента Лъки не иска да стъпва на подложката и си вади храната навън. Докато я яде, вратичката се затваря (тя има таймаут 10 секунди, за да не идва друга котка да краде храна), та малко чупи концепцията. Не знам защо не иска да стъпва на бежовото, но се опитвам да го хакна някак Grinning

А иначе той яде хилс диетична храна, а бебето коте ще яде високопротеинова и не става да си ги крадат.

# 21
  • София
Тази разграфената туба за хора ли е?
За хора е.
Интересно.
Уличната ми е без чип... гладна ще седи Simple Smile

Дай му време на Лъки. Новите неща понякога ги плашат.

# 22
От xenos е моята. Но май са останали само 1л.

https://www.xenos.nl/waterfles-1-liter-blauw-geel-roze-110108?_g … cyMMaAsB-EALw_wcB

# 23
Благодаря и аз за темата! Animal Heart Eyes Cat
Исках да се отчета със сивия мързеланко, но не ми качва снимката.

# 24
  • Варна
Аз ще се отчета с един глезльо. Не откъсва поглед от огъня и много смешно реагира като 'пукат' дървата.Simple Smile
А смешното килимче е лично негово, че все си мисля да не настине като лежи по земята. Одобри го от раз и си ги ползва, от мен само чистенето на косми. Simple Smile

# 25
  • София
Получих играчки, еленчета.
Оникс пристигна да види какво подрънква. Нещо се стресна, след това започна да ръмжи и съска. Перна лапа на Дейзи, а щерката каза, че е пердашил и еленчето Simple Smile
Дамата която ми ги уши има куче, мисля и котка, та може да има някаква неуловима миризма.

# 26
Пък всички котета долу изчезнаха. Какво стана не знам. За десет години не съм видяла долу да не се навърта поне една опашка. Обикновено са по няколко. Зимата в студа, лятото в жегата. Сега от 2 дни няма никой. Само една дебелнка видях, която се навърта в друг блок и при нашия идва май само от време на време за хапване. Видях я обаче от терасата в далечината. Но останалите ги няма.

# 27
Ако вали се изпокриват, не се тревожи.

# 28
Не вали. Те и в дъжда идват. Гушат се до летящите врати, защото вероятно стъклото е топло заради топлинната завеса над вратите

# 29
Сивият мързеланко-поспаланко.

Общи условия

Активация на акаунт