Любители на котки - Тема 202

• 27 477
  • 775
  •   1
Отговори
# 45
  • Между гори и планини
Мисля, че с мъжът ми ще отидем да спим на дивана в хола... В момента само ръба на спалнята ни е за нас 🙄

Чери не помръдна от възглавницата ми дори пред заплахата да го смачкам. И Лео се настани, като после беше и в перпендикулярно положение между нас 😂

# 46
Добре, че имаше дененощен Вет Доктор в Пловдив.
Закархме Хели, той каза, че е Тения. Би й антибиотик и обезболяващо, за да може да заспи, иначе никакъв шанс Cry

Тази сутрин пак не е ок. Ще я заведем при нашия Вет на изследвания.

Мислех, че нещо не може да се изходи защото имаше нещо от дупето, но тези топчета били тази тения.

*Все пак е хубаво да проуча как се прави това помагане при запек, при котките. Разбрах че е полезно да се знае.
Някой ако знае, нека сподели Simple Smile

*Това е от първият месец на Хели при нас Yum

# 47
Да се разпиша и аз в новата Коледна тема! Таня, много е цветна и празнична, благодаря!
И дано всичко лошо остане в старата тема, изчетох за всички неприятности и тревоги, съжалявам, съчувсвам ви и се надявам да няма повече, макар да са част от живота и хубавото и лошото ама... , нека да няма тревоги!
AniNe, сподели кой в Пловдив е денонощен, че аз такъв не знам да си запиша за всеки случай, да не Дава Господ! Дано се оправи Хели, дано, дано! Стискам палци!
Линошка е във вихъра си, винаги готова за игра и гушкане, малко ме уморява посред нощите да скача и дивее и си е избрала мен за другарче в нощните игри, ама сигурно е някакъв див период, през ваканцията ще ѝ върна тъпкано с целувки и гушки по всяко време, обещавам ѝ. 😁
Едно окръглено Линошче готово за игра :

# 48
lusia

Като написах "Денонощен Ветеринар" в гугъл веднага ми излезна този:

д-р Георги Колев

Нямаше други, явно е само един в Пловдив и веднага звъннах.
работно време: 9:00 - 1:00 (близо до Военна Болница)

тел: 089 925 2996

# 49
  • Между гори и планини
В изпражненията ѝ не си ли забелязала като оризчета които мърдат? Аз си мислех, че си я обезпаразитила. Нищо, ще мине!
Сега и двете котки с хапчета против паразити, след 2 седмици пак. И сте чисти 😊 Със страх влязох в темата, олекна ми че има лечение!

# 50
Ами, от вчера вечерта и стана така.
Тази сутрин се опитваме да видим. Лошото е, че тя толкова стриктно, хубаво, не знам как да го нарека Grinning си "завива" изпражненията в пясъка, че нищо от тях не се вижда. Скоро ще я водим при вета, да видим какво ще каже.

Снощи вета каза, че тези са топчета, които са по-различно от червейчетата.
И спомена, че фактът, че от улицата сме я вкарали вкъщи, сме я разглезили и е станал по-податлива на болести и прочие ... :/ Може нз, абе нашия вет ще си каже Simple Smile

# 51
  • Между гори и планини
Последното е глупост! Дай всички да живеят на улицата, за да са калени, най-вече той!
Аз съм имала котарак с тения, може би беше малко и не се разболя.
Но лятото се запознах с една жена влязла в болница заради паразити, каза че стигнат ли определени органи, много боли, защото се получава възпаление. Та на Хели ще ѝ трябва лечение и болкоуспокояващо вероятно, противовъзпалително.

# 52
Този доктор, денонощния междудругото няма много висок рейтинг, но добре че все пак го намерих, да му бие поне болкоуспокоително, за да може да заспи.
Само за това се радвам.

# 53
  • Между гори и планини
А защо не даде нещо срещу паразити?

# 54
Идея си нямам, каза само че боцнал това за болката и антибиотик. Нямала температура(измери я преди това), показа топчето от дупето .

А, й я стисна за гърлото, тя се изкиха леко и каза - "Чухте ли, тя кихна" - с идеята, че уж била настинала без температура???

# 55
  • Между гори и планини
Горкото Хели, какво ли не преживя!

# 56
Горкото Хели, какво ли не преживя!

Ей сега като я върнем от д-р Коко, ще "пийне чайче", поспи малко, и ще почнат да се трепят пак с Мими Wink

# 57
Ако има тении, трябва да й дадеш поне три пъти през десет дни някое по-силно противопаразитно като Prazimec C.

Арчо изкара дълга тения и наистина имаше запек, акитата му бяха много сухи в началото. После като утрепахме тенията, коремчето спадна и почна да ходи по-редовно в тоалетна, по 2-3 пъти на ден.

# 58

Феро и Сивака

# 59
И в студеното време ли са навън Феро и Сивака?

Общи условия

Активация на акаунт