Любители на котки - Тема 202

• 27 553
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, много теми изтървахме с мамин златен, нямам време, ремонти, деца, котка.
Сами сме, Ушатото и децата са командировка при баба и дядо.
Последната снимка на Уши преди да замине.Joy

Отрязах се, че не съм за показване.Joy

# 151

Благодарим за новата тема💐

# 152
Ах че сладък Феро. Ма много е пораснал, аз си го следя по снимките. Като джуджето на Дядо Коледа е застанал до елхата 😀

# 153
  • София
Когато слагам обезпаразитяващата пипетка на врата на Мими, има ли опастност при игра, другата котка (Хели) случайно да я близне, погълне по някакъв начин докато двете си играят и хапят?
Ние обикновено ги капем вечер и после ги разделяме по стаите. Да не спят заедно.

Ред, осиновена е от ветеринарен лекар. Аз май бях писала тук тогава, но забравям коя къде е Simple Smile
Цитат
Жасмин е в семейството на ветеринарен лекар, във Велико Търново е. Като е сама, стана много гальовна и обичаща новия си стопанин🙂

Има и друга котка за осиновяване, но трябва да се отглежда сама и не обичала да се гали и да стои на ръце.
Те и моите са такива.
Ще ти пратя снимка във вайбър. Може да ѝ намериш дом тук като си дойдете.

# 154
  • Между гори и планини
Прилагам един пухен разкош, който събира всички осили на селото.

# 155
Снежната Кралица ! Astonished

Доня
Питам и теб, понеже си с повече котараци, какво правиш в тази ситуация:

Цитат
Когато слагам обезпаразитяващата пипетка на врата на Мими, има ли опастност при игра, другата котка (Хели) случайно да я близне, погълне по някакъв начин докато двете си играят и хапят?

# 156
  • София
Оь, не мога да не го постна това Joy

https://www.facebook.com/reel/1978811169254821

# 157
# 158
  • Варна
Още не сме украсили елха вкъщи.
Интересно ми е как Тигре ще реагира.
В момента не знам какъв е статута ѝ. Grinning
Уж е дворна, ама май излиза навън само по нужда.
В момента са прегърнати с моя мъж на спалнята. Grinning

# 159
  • Между гори и планини
Снежната Кралица ! Astonished

Доня
Питам и теб, понеже си с повече котараци, какво правиш в тази ситуация:

Цитат
Нищо не правя, обикновено ги капя вечер докато спят. До сутринта вече е попило. Моите не играят заедно. Ако се ближат е само по главата и то не често. А аз капя на врата отзад.

# 160
Съжалявам, че ще разваля доброто настроение, но прибирайте домо-дворните котета вътре. В цяла София тровят животните - котки и кучета.

Бах днес в "Св. Антим". Донесоха едно коте - може да се спори кой трепереше повече животното или стопанинът, а на рецепцията си размениха  репликата - "още едно отровено коте". Попитах мъжа от кой квартал е - Илиянци, но знаел, че навсякъде залагат отрова.

Кученцата - на къс повод. Аз вечер пусках кучата на свобода. Отнето право - дано нещо спре злодеите!

# 161
Това някаква държавна политика ли е или психопатите си имат клуб? В Дупница и Сапарева баня също са наслагали отрова и има жертви. Cry

# 162
  • Между гори и планини
Това трябва да си пълен психопат да го направиш, знаейки че това животно ще се мъчи докато си отиде ... Нямам думи! За съжаление и в Елена има такива изроди, въпреки, че улични животни няма. Кучета има загубили се ловджийски, а котките всички си имат къщи. Понякога някой стопанин пропищява във фб групата ни.

# 163
  • София
При нас в София( Лозенец) изчезнаха също доста котета. Едното го бяхме спасили от дупка. Живееха си в къщите, но явно нещо им направиха. Много ми е мъчно за тях. Всеки ден ги гледахме от прозореца и ги хранехме често всички.

# 164
Нямам фб и не мога да отворя горните постове в него.

В предните теми две потребителки, не помня откъде бяха и как се казват котетата, говореха за лош дъх и аз писах за моя Кокорчо че е без зъби заради автоимунно заболяване. Как са котетата?

Общи условия

Активация на акаунт