Любители на котки - Тема 202

• 27 549
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
Да, има видими симптоми (сълзящо/-и око/-чи, лепкава слюнка, течащи от нослето към устата сополи, треперене от висока темпертура, кафеникав секрет, жълти лигавици на устата), но тя не е гледала за симптоми, до колкото аз разбрах. Не е вдигала или оглеждала котката. Например ако котката не си отвори устата пред нея, може и да не забележи лепкава слюнка. Забелязала е, че е спряла да се храни и движи. При това положение може и от ФИП да си е отишла, няма гаранция. Но панлевкопенията мирише и най-малкото щеше да я види мокра или позацапана откъм дупето. Когато са с пневмония те сами търсят (студено) място, където да се вкарат в хипотермия и да си сложат по-бързо края.

# 121
Не съм се включвала отдавна със снимки.
Блеки се шмугва под завивките и освен да тормози кучето, друго не прави🤣
Селската банда намаля с един член.
Сестра ми осинови Поничка😍 Най-гальовното коте от бандата.  Затворихме беседката с найлон и им сложихме одеало, за да има къде да спят. Увеличихме броя на купичките и вече купуваме по 10кг чували, защото ядат повече.
Отиваме веднъж седмично, за  да заредим.
Ако не беше главатарят на бандата, нямаше да ги лигавим толкова.
Но той ни е селската любов.
Докато другите нападат веднага храната, той първо идва да се гали и чак тогава яде 😍

# 122
Темата е на път пак да завие към гадна посока.
Да покажа мойто почти излекувано бабче, нослето е ок, ушаците са голички но здрави. Heart

# 123
Здравейте, знаете ли дали в България може да се намери руска синя котка?

# 124
Предстоят празници и пиратки, освен, може би, още студове... Гадна посока за животинките, наистина... Кой както може да ги предпази!
Аз прибирам всички в апартамента и заключвам. Моля се да не цъфне някой друг болен, защото ще пътуваме с детето и ще се гледат самички цяла седмица.
Много я мислех Мисата, която прибирам всяка вечер в мазето, на топличко, и реших, че не трябва да я оставям цяла седмица навън, при всичките кучета, пиратки и студове... По-добре да се изпокара с някой вкъщи, от колкото куче да я разкъса през нощта... И тъпото е, че нито Миса, нито моите са ваксинирани, така че се моля на Господ да не им пренесе нещо.

# 125

Ето го Феро - на топлчко до печката, често ляга под нея

# 126
А не може ли да се дoпусне, все пак, че котките могат и от старост  да умират. Или вродени болести. Не е нужно да е все епидемия и зараза.
Защо ме търсиш каза, че е занесла на ръце котката до храната. Ако е имало нещо, е щяла да забележи.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 20:41 от red soul

# 127
След малко ще станат 5часа, от както са в сън ... Трябва да ги будя вече, защото ще имат натрупана енергийка май за довечера, а ще искам да спинкам ...

# 128
  • Между гори и планини
Браво на бабчето, че се възстановява ❤️
Хели как е малката героиня?

# 129
Все по-добре и по-добре Wink Не се гърчи толкова. Спинка си вечер Simple Smile

# 130
Какъв хубав изпроводяк /за мен/😊

Пу-пу!

# 131
Досадницата само да ме види на дивана и пристига.❤

Даже ми се кара ако не ѝ осигурявам удобен терен.

# 132
Мога ли да заразя котките, болна съм с гърло, хрема и температура?

# 133
  • Варна
Досега, за 14 години с котки у дома, никога не ни се е случвало това.

Може ли накратко отговор. Ако ваксинираме  Тигре, защо ще е
Моят мъж излезе със становище, че тя вече е голяма и силна.

# 134
  • София
Не.

AniNe, като ѝ гледам сладката спяща муцка сърце няма да ми даде да събудя. Моите не ги будя.

Какъв хубав изпроводяк /за мен/😊
Така и да те посрещнат.

Една друга Иринина котка. Приятел я осинови.

Другата му котка е с липсващ преден крак. Разбирали са се, не си пречат, но не са и първи дружки. Не съм питала дали са стоплили отношенията си.

Днес Дейзи искаше да излезе в коридора и мякаше пред холната врата. На Аш му писна и дойде да ѝ шляпне една лапа. Изненада я.

Общи условия

Активация на акаунт