Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 121
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 215
Подарен.
Здравейте! Подарявам купона за 1ст. Валиден е до днес.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 12:32 от More7

# 1 216
Как? Не мога да направя нищо, изключва се. Сега ще рестартирам телефона?

# 1 217
  • София
В зависимост от операционната ви система влизате в магазина си и актуализирате.

# 1 218
Как? Не мога да направя нищо, изключва се. Сега ще рестартирам телефона?
Актуализация се прави, като влезете в гугъл плей/ап стор (според зависи с какъв телефон сте). От там си намирате приложението и при необходимост актуалзирате.

# 1 219
  • София
И най-добре ( ако това се окаже проблема, защото моме и да не е ), си активирайте автоматичната актуализация при налична wifi мрежа.

# 1 220
  • София
На по-стар телефон така се държи приложението.
Зарежда и веднага се затваря. Нищо не помага, нито рестарт, нито актуализация. По едно време беше тръгнало, но след месец пак започна да  се затваря.   
Ако в семейството имате по-нов телефон без или с друг акаунт, може там излезете и  да влезате с този акаунт, да активирате купоните и после да ползвате екранна снимка на картата. После да връщате отново текущия акаунт.

# 1 221
  • София
Телефонът  ми не е стар, работи с последен андроид. Изискваше се актуализация само.
 Потребителят може да разясни и даде повече информация за да помогнем.

# 1 222
Парната четка от купона става ли,коя беше хубавата?Благодаря!

# 1 223
Благодаря за отзивите за пушената риба тон! Крайно време е да я пробвам.🙂
Вчера в магазина имаше отворен фрайър с цена към 60 лв. Ами...изглеждаше като детска играчка.😂 Кошницата беше с размер вероятно около 10х10 см...Толкова миниатюрен уред от този тип не бях виждала досега.😃

# 1 224
Телефонът  ми не е стар, работи с последен андроид. Изискваше се актуализация само.
 Потребителят може да разясни и даде повече информация за да помогнем.
Стар ми е телефона. Рестартирсне не помогна. Деинсталирах приложението, после отново чрез гугъл плей го изтеглих и влязох. Засега работи. Скоро ще сменям телефона. Надявам се да няма проблеми на новия.
Благодаря на всички отзовали се!

# 1 225
Обикновено помага 'Force stop' от настройки. Не е необходимо да се преинсталира или рестартира телефона.

# 1 226
  • София
На Сточна гара има пълен кош с дамски и детски дрехи на половин цена :

# 1 227
Аз си харесах един уред вчера, но реших, че не е достатъчно намален на 25 лв и не го взех (и кутията му беше доста измачкана, а понякога и с купон цената излиза подобна, реших, че не е оферта спрямо това да си го купя нов). За бебета, бременни и малки деца имаше немалък избор на дрехи.

# 1 228
Само чувам за тези намаления. В два магазина ходих. Имаше точно 3 неща във всеки...
Много мразя на касите на самообслужване като чакам служител. Днес чаках 15 Мин за служител за 4 малки кроасана..

# 1 229
Аз ако не дойде служител скоро зарязвам проблемния артикул и отивам на друга каса.

Общи условия

Активация на акаунт