Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 109 863
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
monii, аз купувам от сайта на гурмеспайс. Има голямо разнообразие на отделни подправки и комбинирани смеси. Доставката си заслужава, ако поръчаш повече видове и в по-големи опаковки. Поръчвам веднъж в годината.

# 1 411
Това ми остана свободно за подаряване
Скрит текст:

# 1 412
Лиофилизираните зеленчуци в бурканче бяха най-добрите, но вече цяла година ги няма в Лидл.

# 1 413
Хайде, да ни е честита новата подредба в Лидъл!😃 Дори от персоналът все още се чудеха къде са някои неща и си обсъждаха по слушалките...😂 Жокер: маслото, крема сиренето, маята, маста и прочие вече стоят при сирената и кашкавалите (веднага след седмичните промоции на охладените хранителни продукти). На тяхното място има мисля яйца, а на мястото на яйцата сега има заквасена сметана, млечни...Луканката също е поразместена малко (на нейното досегашно място имаше детски кренвирши).😉 Не можах да видя дали има още размествания или тепърва предстоят.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 09:51 от dolce miele

# 1 414
Скрит текст:
Аз такива подправки не купувам. Когато купувам търся чисти сушени зеленчуци, но и тях не ги усещам в храната, колкото някоя универсална с овкусителите в нея и глутамата. Ползвам си чисти подправки. Миксове купувам само на Котани за месо. Много ми харесват и в тях има сол, но е малко и месото става много вкусно.
Маги имат някаква 7 зеленчуцука май беше тя ми харесваше какъв вкус придава на храната, но е пълна е с екстри и след първият пакет повече не съм взимала.
И бульончета придават много хубав вкус на ястията, но и тях не ги ползвам. Много рядко може 1 път в годината да взема.
А какви чисти сушени зеленчуци ползвате за подправки?
Не мога да намеря хубави такива.

Такива някакви търся, но и аз не съм впечатлена от тях и рядко взимам и такива. В повечето преобладава само лук и това не ми харесва, че само неговият вкус се усеща. Аз не готвя с лук и веднага го усещам.
Скрит текст:
Другите си ги купувам на отделни пакетчета и гледам да са на Биосет. Техните подправки са ми любими. Само техен червен пипер купувам на другите марки изобщо не го харесвам. Само се ядосвам, че го няма в Лидл, Кауфланд и Била

# 1 415
Здравейте на всички! Скоро (в миналата брошура мисля) имаше джинджифилови бисквити в голяма кутия (беше прозрачна отгоре) по 600грама бяха като количество, 6,99лв като цена. Взех една кутия, страхотни бяха и сега търся да купя пак. Някъде в района на Света Троица мяркали ли сте ги ? Ако не, поне кажете от къде да си купя джинджифилови бисквитки? Ядат ми се като на бременна... Smiley

# 1 416
Солена си е универсалната подправка, то си пише на нея че е 50 и малко процента сол, не помня наизуст колко. Общо взето по солта я "дозирам" - ако ми трябва 1 лъжица сол, мога да сложа до 2 лъжици от това, примерно. По-малко да но повече не. За който иска без сол просто не е неговото това.
А вече за вкус - там си е до предпочитание на кого ще хареса комбинацията и на кого не. То ясно че най-добре всичко да си избереш едно по едно и т.н. ама питането е за тази и за Лидл.

# 1 417
Подарявам
Скрит текст:

# 1 418
Днес такова чистене и подреждане имаше в нашия чак изглеждаше странно. Почистваща фирма миеше местата за колички и решетките пред входа бяха вдигнали. Вътре се подреждаше стока от служители и външни хора. Част от касиерките лъскаха витрините...

# 1 419
В някой от Сф лидъли дали се намират тези водоспестяващи слушалки?
В Борово гледах днес, но нямаше.

# 1 420
Днес такова чистене и подреждане имаше в нашия чак изглеждаше странно. Почистваща фирма миеше местата за колички и решетките пред входа бяха вдигнали. Вътре се подреждаше стока от служители и външни хора. Част от касиерките лъскаха витрините...
Не знам какво чистят, но пластмасовите кошници са в отвратително състояние - в кал и кучешки косми в колелата. Няколко пъти ми се е налагало да взимам ( нямам монети за колички) и всеки път се погнусявам!!!!. Викала съм и охрана и управител. Напускам магазина и се отказвам да пазарувам. Ние не сме прасета за да си слагаме храната и хляба в калта и мизерията! Следващото е да сигнализирам БАБХ. Лидл имат всякакви сертификати; но HACCP не видях! Мен като производител ме скъсват от проверки БАБХ и всеки ден се мият касетки, а тази гняс в Лидл никой не може да се оправи! Лидл искат един куп сертификати за да продаваш продукцията си при тях, а накрая клиента получава кочина за пазаруване!.Нищо сложно няма периодични да се минават с водо или пароструйка и като вземеш кошницата да ти е приятно, а не гнусно като в кочина! Пари за реклами по тв имат, ама да поддържат хигиена за клиента и покупките - не! Аз не съм гнуслива; защото какво ли не съм виждала, но да си извадя опакования в хартия хляб ( и други покупки) от калта, на плота в кухнята върху който се приготвя храна и да си платя е твърде много! Къде са добрите производствени и търговски практики?

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 21:04 от mauigirl

# 1 421
Здравейте😀Някой има ли слушалките от тази седмица? Благодаря предварително🫶🏻🙏🏻
Скрит текст:
Аз си ги  купих. Харесват ми но малко ми стягат на ушите.  Може би са за по-малка главичка.

# 1 422
Кошниците са супер мръсни от много време. А шкафчетата с ключ са най-мръсното нещо, което съм виждала в магазин.

# 1 423
  • Сливен
Понеже се коментираха подправките на Биосет,от утре са с 20% в Б.

# 1 424
В някой от Сф лидъли дали се намират тези водоспестяващи слушалки?
В Борово гледах днес, но нямаше.
В Кауфланд видях подобни слушалки днес. Не съм сигурна, че са същите, но ми заприличаха.

Общи условия

Активация на акаунт