Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 963
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Велико Търново
И на мен не ми достигат 22 лв до купона за 6лв отстъпка от следваща покупка. Ако някой иска, мога да изпратя картата ми да пазарува утре и после следващите 7 дни за да си ползва 6те лв ваучер. И аз заминавам пт утре и няма да посещавам Лидл.

# 1 471
# 1 472
Аз го ползвам в редки случаи, но искам да имам под ръка.
Моят косъм е много тънък и не се получава утежняване, даже косата става по-обемна, когато го ползвам.
+1. И при мен косата става по-обемна и не се утежнява. И аз ги използвам рядко, но ме спасява, когато не мога да си измия косата. Моята косъм не мисля, че е тънък, т.е. микс от по-тънки и по-дебеши косми е. Между другото, косата ми е суха като типаж, ако има значение, та не мисля, че се утежнява лесно. Сухият шампоан наистина дава обем в корените.

# 1 473
  • София
Във вашите магазини има ли Wi-fi мрежа? Миналата пролет в новите магазини имаше и тъй като съм с много стар план и нямам включени данни, редовно го ползвах, за да видя дали е минал купона, имам ли дигитална бележка и подобни. После А1 отпуснаха на абонатите си половин година с неограничен интернет и не съм се сещала за техния. Днес се опитах да ползвам, има я мрежата, но изписваше нещо, че е необходим някакъв код за достъп или потвърждение. Не беше обичайното поле за парола, но и не успях да се закача.

# 1 474
Следващата седмица в Куфланд (това прилича на спестяващата душ слушалка):

# 1 475
Не знам какви са тия спестяващи слушалки, ама бяхме сменяли някакви вкъщи подобни лидълски - не могат да ми намират косата и много се дразня. Не обичам да се къпя и да не мога да се изплакна като хората, поради слаба струя на водата 🙄 не знам колко се очаква да спестяват (1-2 кубика), ама се увеличава времето под душа, което не съм сигурна колко е на минус реално ...

# 1 476
Душ нямам такъв, но имам лидълската батерия, която от едната страна регулира налягане, а от другата температура и съм много доволна. От около 2г я имам.

# 1 477
  • Варна
И в лидъла, в който ходим нямаше Интернет. Явно са го блокирали. Много жалко, защото  ползвам ограничен и нестабилен служебен Интернет и този в лидл ми беше от полза.

# 1 478
Душ нямам такъв, но имам лидълската батерия, която от едната страна регулира налягане, а от другата температура и съм много доволна. От около 2г я имам.
+1.🙂

# 1 479
Здравейте! Търся мнение за коланите- бандаж за кръст на Сенсипласт.
Ако някой си е купувал, може ли да сподели?
Тази седмица се предлагат и доколкото видях, и в новата седмица ги има.
Интересува ме най- големият  размер.

# 1 480
И аз им се чудех. Тази седмица са охлаждащи (доколкото видях, само една бройка погледнах). Чудех се дали тези от следващата седмица са затоплящи...🤔 И на мен ще ми е интересно, ако се включи някой с повече и формация. Иначе като изработка изглеждат добре.

# 1 481
Здравейте!
Някой да знае дали има в постоянния асортимент Лимончело ликьор?

# 1 482
Има
Здравейте!
Някой да знае дали има в постоянния асортимент Лимончело ликьор?

# 1 483
Подаряват се
Скрит текст:

# 1 484
Ние кога ще  последваме примера на другите  балкански страни за бойкот на веригите за 1 ден в протест на по-високите цени в сравнение с тези от западните страни?

Общи условия

Активация на акаунт