Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 109 831
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 485
Никога, ние си мрънкаме само онлайн...

# 1 486
  • оттам, откъдето започва България
На макадамията каква е нормалната цена?

# 1 487
  • София
Към 7 лв. пакетчето.

# 1 488
Май около 8 лв. Много започнаха да се качват цените и то шоково. Преди 2 дена взех от еритритола за 5.99, снощи го гледам - 7.99. Вярно, че никъде нямаше толкова евтин еритритол, ама +2 лв за два дена... Според мен дори не е нова доставка с нови цени - във вторник 6 лв, в четвъртък - 8...

# 1 489
Писах и в друга тема, ще го пусна и тук.
Ако ви е интересно, в Хърватия са издадени 44% по-малко касови бележки по време на бойкота на супермаркетите, а правителството съветва гражданите да се въздържат от покупки.
 За днес има обявен бойкот на магазините в Македония, Черна гора и Босна.

Макадамията струва 8 лв на редовна цена. 5.19 лв излиза с купона.

# 1 490
Подарявам
Скрит текст:

# 1 491
Къде може да подам оплакване от охраната на магазина?

# 1 492
Писах и в друга тема, ще го пусна и тук.
Ако ви е интересно, в Хърватия са издадени 44% по-малко касови бележки по време на бойкота на супермаркетите, а правителството съветва гражданите да се въздържат от покупки.
 За днес има обявен бойкот на магазините в Македония, Черна гора и Босна.
Бих се включила в бойкот, ако има и при нас такъв.

# 1 493
  • София
А за какво да е бойкота?
Цените са приблизително еднакви и в бг. и в чуждите вериги.
Пазарувам в Л, К, Фантастико и не намирам разлика.
Разни фермерски, от планината и подобни еко-био ми се струват на същите цени, но със съмнителни стоки.
От охраната бих се оплакала в контактната форма на приложението.
Павила съм го и имаше ефект + върнатия отговор.

# 1 494
Бойкота е заради цените на Балканите спрямо Западна Европа.
 Започна в Хърватия - Шоколад милка големия в немския К. 3,49 евро, в хърватския - 6.49 (двойно).
Пастет argeta сравняват, чипс прингълс 2.49 в немския и 3.49 при хърватите..
Над 200% разлика в цената на някои храни в евро между Германия и Хърватия..

# 1 495
Къде може да подам оплакване от охраната на магазина?
В контактната им форма

# 1 496
Май около 8 лв. Много започнаха да се качват цените и то шоково. Преди 2 дена взех от еритритола за 5.99, снощи го гледам - 7.99. Вярно, че никъде нямаше толкова евтин еритритол, ама +2 лв за два дена... Според мен дори не е нова доставка с нови цени - във вторник 6 лв, в четвъртък - 8...
Потвърждавам, и аз видях, че цената на еритритола във вторник беше 5,99 лв. Съвсем случайно го видях, а не помнех да съм го видяла в брошурата. Реших, че са изкарали количества от склада или пък са пренасочени от друг магазин...Ако наистина цената е вече 7,99 лв, да си го държат (имам си запас и без това).

# 1 497
  • София
Не ми се спори, но цените са цени.
От собствен опит - не е по евтино в родината на Лидл.
И там средния гражданин се оплаква от скъпотия.
Вече не пътувам всеки месец, но по навик разглеждам и техните брошури - не са по-ниски цените. Сега ако нещо тази седмица е на прИмоция там, а тук не е е друга работа.
Бойкотирайте, дано постигнете успех.

# 1 498
Има доста примери за разлики на цените в Германия и тук, последния беше скоро с кашкавала, като това не са промоционални цени. Не съм икономист, но оправданието, че транспорта налага увеличение на продукт с над 20% според мен не е реално. Лошото е, че ние сме свикнали да ни мачкат и се примиряваме.

# 1 499
До скоро ММ ни носеше шоколади от Австрия на ево и нещо. Тук същите са над 5лв. На австрийските има и надпис веган, което обикновено оскъпява според мен, отделно и там разнообразието във видовете е по-голямо.

Общи условия

Активация на акаунт