Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 109 823
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 500
Не знам реално в магазините в Германия каква е разликата.
Но, аз от година си купувам Нутелата от Германия. Все така на редовна цена 11 лева. 750 грама. Тук е между 17,50 и 20 вече.
Маслото президент в съседна гърция е 4-5 евро. Тук е почти 16 лева. Транспорта не е причина, Гърция е още по-далече от Франция от нас.
Който го устройват цените, естествено, няма проблем Simple Smile

# 1 501
Още 3 добавям, бадемовото мляко е дадено:

Здравейте, подарявам купоните:
Скрит текст:

# 1 502
Благодаря!
Къде мога да видя какви са правомощията на охраната и как трябва да се извършва проверката?

# 1 503
  • София
В Закона за частната охранителна дейност.

# 1 504
Всъщност какъв е проблемът да бойкотирате индивидуално магазина? Не влизате, не пазарувате в него и готово!
Защо са необходими лозунги "Скъпо ми е!", за да не пазарувате в Лидл?

# 1 505
  • Свети Влас
Аз ще помръмкам тук, в нашият филиал в Слънчев бряг Лидъл цяла зима няма зеленчуков хляб и вече наистина ще им пиша, защото ми е любим хляб.

# 1 506
Всъщност какъв е проблемът да бойкотирате индивидуално магазина? Не влизате, не пазарувате в него и готово!
Защо са необходими лозунги "Скъпо ми е!", за да не пазарувате в Лидл?
Никъде не се споменаваше ,  че точно в Лидл е скъпо. Мнението се отнасяше до  веригите, но да, прави сте, както и мисля и аз съм права, че рекламата е очевидна и провокира по-голямо потребителско търсене.

# 1 507
  • Свети Влас
Не имаше си купувачи, нямам обяснение, защо го спряха... При уловие, че почти винаги рафта беше празен...В Равда не сме ходили скоро. Но последният път и там нямаше.

# 1 508
  • София
Чета, че бойкота в Хърватска не е само срещу веригите.
Бойкотират и малки семейни магазини, и пазаруване онлайн.
През няколко дни бойкот на друг вид търговия.
https://www.24chasa.bg/biznes/article/19822710
Знам, че сега ще напишете как сайта и вестника са клюкарски, лъжат и др.

# 1 509
Аз да питам: Петъчни купони вече няма ли? От известно време забелязвам, че едни и същи купони имам цяла седмица. Непотребни естествено, но това е друга тема.

Току-що отворих приложението и ме питаха: Доволни ли сте от последната си покупка? Доволни ли сте от цените? Ама хвърча от доволство направо, особено от безбожните цени Simple Smile

# 1 510
  • София
А от тези сухи шампоани не се ли утежнява косат? Така и не намерих моя.. Пробвала съм и дрогериен и по-висок клас.. Когато косата е за миене..със или без сух шампоан си е за миене,не става по-хубава..
Пробвай на got2be.

Аз искам да попитам - телефонът за клиенти работи ли почивните дни? Искам да питам за наличност на един продукт от брошурата. В единия централен Лидл търсиха и ме упътиха да се обадя на телефона. В другия ги мързеше да погледнат и ме отпратиха.

# 1 511
Според сайта клиентската линия работи и в в събота от 10 до 16 часа:
https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/SelfServiceBG/s/article/% … %BB-1575627816647

# 1 512
  • София
Според сайта на  Лидл клиентския тел. 02 90 66 444 работи понеделник - петък до 18 ч, събота 10.00 - 16.00 ч.

# 1 513
Някой спомня ли си след американската седмица коя идва?Ако има бойкот в Бг бих се включила.От известно време правя един вид бойкот на двете немски вериги, защото не ми допада стоката.Цените също, макар ако нещо ми допада не ме спира цената.Угаждаме си, но нищо интересно няма.Особено на лидъл.Купоните и седмичните промоции в повечето случаи също са боклучави.Не им знам ИИ, никога не съм купувала бебешки и детски стоки, но постоянно имам такива купони.Бирени пръчици, които не купуваме и на вид са противни, няма да си купя с мижавото им намаление.

# 1 514
  • София
Благодаря, дами. В крайна сметка намерих магазин, където имаше слушалките - до Сметната палата.

Доволна съм, вече ги пробвах. Имам на Sony и в звука има наистина минимална разлика. Като за 30лв са супер. Само материалът ми се вижда по- паянтов и ще сдаде багажа, но колкото, толкова.

Общи условия

Активация на акаунт