Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 109 840
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 455
Като говорим за почистване, не знам дали само в нашия филиал е така, но точно на касите някъде около рафтовете с цигари има толкова много прах...Предполагам, че персоналът не може да "огрее" навсякъде, но специално на това място много се набива на очи.

# 1 456
Аз още от пандемията спрях да ползвам колички и кошници, и си нося собствена чатна от плат, събирам в нея каквото влезе, и сама си ги маркирам на касата за самообслужване. Най-чиста работа.

# 1 457
Ами то звучи хигиенично наистина, но колко неща можеш да събереш в една чанта?

# 1 458
Зависи дали и искаш да вземеш повече неща отколкото събира чантата Grinning Аз примерно както съм пешеходец, съвсем умишлено си действам така с пазарска чанта. Ако ми е много да я разнасям из магазина и до касата, ще ми е много и да се прибера с нея Grinning Освен и че наистина колички и кошници предимно са доста мръсни де, отначало заради това започнах така да правя.
За който пълни по цяла количка, наистина не е приложимо това.

# 1 459
  • София
И аз не съм доволна вече от бельото на Лидл. Преди ползвах само техни бикини, но последната ми покупка е направо трагична. Ластици се разтегнаа, дупки се появяват на странни места след пране, размерите са странни (огромни), а вземам същия номер. Та, засега минах на гащи от Синсей, не са върхът, но си открих един модел, който ми харесва и е горе-долу здрав.
Бикините от следващата лидълска брошура са с дантелки открая - много зле, разтягат се, дантелата почва да боде и въобще... не ги препоръчвам.

# 1 460
Имате ли представа дали в Кауфланд имат фолио за вакумиране в постоянния асортимент, което става за машината от Лидл?

# 1 461
Може би зависи от филиала на Кауфланд (в някои съм виждала да поддържат наличности, които в нашия филиал ги няма и обратното). В Метро има.
Аз, доколкото виждам, ще има и бикини и боксери, които са без дантели покрая. Тези с дантелките май са от рипсена материя.

# 1 462
Тигана за американски палачинки, който е в брошурата за другата седмица някой има ли го? И ако да, доволен ли е?
Имам го, преди няколко месеца бяха пуснали с коледни мотиви и с личица. Ползвам го на индукционен котлон и съм много доволна. Ще съм още по-доволна ако по-често ми остава време да го ползвам 🤷🏻‍♀️
Също от коледните колекции си взех бикини - за 1 месец употреба много ми харесват, до момента нямам никакви забележки. Но пък и нямам база на сравнение, тъй като преди това не бях купувала от там.

# 1 463
Аз още от пандемията спрях да ползвам колички и кошници, и си нося собствена чатна от плат, събирам в нея каквото влезе, и сама си ги маркирам на касата за самообслужване. Най-чиста работа.
Тогава бяха махнали кошниците и количките, но сега ме дебне охраната като тежък престъпник.

Много се харесва вкъщи конфитюрът от вишни.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 17:52 от vanina_88

# 1 464
  • Варна
Някой, който е ползвал сух шампоан за коса Cien, би ли споделил мнение?

Аз съм доволна от този, който е с череша.

# 1 465
А от тези сухи шампоани не се ли утежнява косат? Така и не намерих моя.. Пробвала съм и дрогериен и по-висок клас.. Когато косата е за миене..със или без сух шампоан си е за миене,не става по-хубава..

# 1 466
.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 17:12 от DayInMay

# 1 467
sasi6, идеята на сухия шампоан е да спаси положението когато нямаш възможност да си измиеш веднага косата. Някои го ползват и просто за да придадат обем на косата в корените. Аз лично имам, но го ползвам изключително рядко. Купувала съм на Cien за брюнетки. Не ми хареса и го хвърлих. Имаше неприятна за мен миризма и почти никакъв ефект.

# 1 468
  • оттам, откъдето започва България
Аз го ползвам в редки случаи, но искам да имам под ръка.
Моят косъм е много тънък и не се получава утежняване, даже косата става по-обемна, когато го ползвам.

# 1 469
Ами аз, например, си мия косата през ден. Та в деня ми за миене, сутринта е гадна и сухия шампоан ме спасява до вечерта, когато ще я измия.

Общи условия

Активация на акаунт