Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 109 860
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 440
Хубави са сладката на Maribel.
Ние с дъщеря ми май извадихме късмет с последните бикини, които купих миналата година (като ви чета). 🤔 Три комплекта взех, на 2-3 чифта макс заших превантивно ластиците отстрани (оглеждам ги по принцип, но тогава заради лошите отзиви тук ги оглеждах и след първите няколко изпирания, още повече че малката ластици не пази😂). Засега са ок /иначе има някаква разлика с материята отпреди години/.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 13:00 от dolce miele

# 1 441
Подарявам. Изтича днес.

# 1 442
Jubel

джинджифиловите тънки бисквити , не са постоянен продукт , чат пат ги пускат. Но в ИКЕА ги има постоянно същия вкус.

# 1 443
  • Перник
Някъде из форума май някой беше хвалил конфитюрите на Maribel,но беше отдавна.Някой пробвал ли ги е скоро и дали стават?

Аз все ги хваля. Още са си супер вкусни. Само боровинка и праскова не харесвам. Но някой друг и боровинката харесваше. Тъкмо приключвам поредния буркан от кайсии и пак ще взема.

У нас пък точно праскова харесваме Simple Smile Всъщност, това е единственото купено сладко у дома - другите си ги правим - от домашни плодове и боровинки от пазара.

# 1 444
  • оттам, откъдето започва България
Някой, който е ползвал сух шампоан за коса Cien, би ли споделил мнение?

# 1 445
Ранобудна, аз го използвам, постоянно. Не виждам разлика с тези, които преди купувах от ДМ и Лили, струващи поне 2-3 пъти повече.

# 1 446
Не знам дали ще има, когато отида в събота, но видях в брошурата, че са различни видове. Каква е разликата?

# 1 447
Аз се хвърлих на уреда за варене на яйца/хотдог. Някой има ли нещо подобно ?

# 1 448
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Тигана за американски палачинки, който е в брошурата за другата седмица някой има ли го? И ако да, доволен ли е?

# 1 449
Не знам дали ще има, когато отида в събота, но видях в брошурата, че са различни видове. Каква е разликата?
За блондинки, за брюнетки и обикновен. Аз съм с черна коса и купувам обикновения, защото на други марки варианта за брюнетки ми червенее/кафенее.

# 1 450
Някой, който е ползвал сух шампоан за коса Cien, би ли споделил мнение?
Използвам варианта за блондинки (с пепелява тъмноруса коса съм, не забелязвам сухият шампоан да придава нюанс на косата). Но нямам база за сравнение, защото не съм използвала сух шампоан на други марки.

# 1 451
Плюс един глас за сухите шампоани на Cien. Без тях не оставам. Ползвам този за светла коса.

# 1 452
И аз съм с тъмна коса, използвам кафявия - за брюнетки, доволна съм.

# 1 453
Благодаря Ви за споделените мнения!

# 1 454
  • София
Днес такова чистене и подреждане имаше в нашия чак изглеждаше странно. Почистваща фирма миеше местата за колички и решетките пред входа бяха вдигнали. Вътре се подреждаше стока от служители и външни хора. Част от касиерките лъскаха витрините...
Не знам какво чистят, но пластмасовите кошници са в отвратително състояние - в кал и кучешки косми в колелата. Няколко пъти ми се е налагало да взимам ( нямам монети за колички) и всеки път се погнусявам!!!!. Викала съм и охрана и управител. Напускам магазина и се отказвам да пазарувам. Ние не сме прасета за да си слагаме храната и хляба в калта и мизерията! Следващото е да сигнализирам БАБХ. Лидл имат всякакви сертификати; но HACCP не видях! Мен като производител ме скъсват от проверки БАБХ и всеки ден се мият касетки, а тази гняс в Лидл никой не може да се оправи! Лидл искат един куп сертификати за да продаваш продукцията си при тях, а накрая клиента получава кочина за пазаруване!.Нищо сложно няма периодични да се минават с водо или пароструйка и като вземеш кошницата да ти е приятно, а не гнусно като в кочина! Пари за реклами по тв имат, ама да поддържат хигиена за клиента и покупките - не! Аз не съм гнуслива; защото какво ли не съм виждала, но да си извадя опакования в хартия хляб ( и други покупки) от калта, на плота в кухнята върху който се приготвя храна и да си платя е твърде много! Къде са добрите производствени и търговски практики?
в Борово имаше една в купчините в потресаващо състояние...ето рандом на клиентка...не ги ли е гнус само не знам.
В 9 от 10 сам си маркирам стоките, но там не са чисти където се слагат, не знам как се качва тази гняс, явно от кошниците/ количките...

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 12:59 от Starrydream

Общи условия

Активация на акаунт