Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 109 863
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
В някой от Сф лидъли дали се намират тези водоспестяващи слушалки?
В Борово гледах днес, но нямаше.
Мисля, че няма шанс. През няколко големи филиала минах днес, и служители питах.

# 1 426
Здравейте, минавам само да споделя да внимавате с опаковките на продуктите, които купувате. Валидно за всеки магазин, но днес ми се случи в Лидл.

Аз по принцип ги оглеждам хубаво, но днес явно от бързане да си купя нещо за обяд съм пропуснала факта, че чедър слайсовете бяха отлепени в долната част. Че даже сама си ги маркирах и платих. Видях чак, когато се прибрах вкъщи.

Изглеждаха си окей на вид и мирис, но не ми се рискуваше и ги изхвърлих. Та, гледайте когато купувате, защото явно някои други клиенти отварят опаковките...

# 1 427
Днес такова чистене и подреждане имаше в нашия чак изглеждаше странно. Почистваща фирма миеше местата за колички и решетките пред входа бяха вдигнали. Вътре се подреждаше стока от служители и външни хора. Част от касиерките лъскаха витрините...
Не знам какво чистят, но пластмасовите кошници са в отвратително състояние - в кал и кучешки косми в колелата. Няколко пъти ми се е налагало да взимам ( нямам монети за колички) и всеки път се погнусявам!!!!. Викала съм и охрана и управител. Напускам магазина и се отказвам да пазарувам. Ние не сме прасета за да си слагаме храната и хляба в калта и мизерията! Следващото е да сигнализирам БАБХ. Лидл имат всякакви сертификати; но HACCP не видях! Мен като производител ме скъсват от проверки БАБХ и всеки ден се мият касетки, а тази гняс в Лидл никой не може да се оправи! Лидл искат един куп сертификати за да продаваш продукцията си при тях, а накрая клиента получава кочина за пазаруване!.Нищо сложно няма периодични да се минават с водо или пароструйка и като вземеш кошницата да ти е приятно, а не гнусно като в кочина! Пари за реклами по тв имат, ама да поддържат хигиена за клиента и покупките - не! Аз не съм гнуслива; защото какво ли не съм виждала, но да си извадя опакования в хартия хляб ( и други покупки) от калта, на плота в кухнята върху който се приготвя храна и да си платя е твърде много! Къде са добрите производствени и търговски практики?
Много правилно. За това пазарската торба през рамо. Пълните. На кантара и пак в торбата.

# 1 428
За съжаление проблемът с хигиената не спира до там. За мен е изключително нехигиенично наличието на врабчета в местата за съхранение на количките. Нямам нищо против животните, но не им е там мястото.

Като люпилня е. Седят по количките, подът е в изпражнения. После всички клиенти пипат количките с ръце и стъпват по земята...
Писах оплакване през приложението, замиха количките на следващия ден и сега пак старата песен.

Ако си плащат където трябва, БАБХ може и за това да не реагират. Дори и да няма подадени сигнали, нали има регулярни проверки. Тези неща не се ли виждат? От БАБХ никой ли не пазарува в свободното си време?

# 1 429
Кауфланд бяха монтирали птицегон заради птиците.

# 1 430
# 1 431
Здравейте момичета, от актуалната брошура видях едни крокети със сьомга и тиквички. Някой да ги е пробвал или снимал съдържанието? Благодаря.

# 1 432
Някъде из форума май някой беше хвалил конфитюрите на Maribel,но беше отдавна.Някой пробвал ли ги е скоро и дали стават?

# 1 433
  • Велико Търново
И аз съм писала за врабчетата и измиха на следващия ден. Но, не трябва да се пише, за да чистят.
Марибел не съм съм вземала, но имам такъв буркан  от едно английско сладко с къпини (от Лидл , английската седмица), което беше хубаво. А щом буркана е същия, сигурно и производителя. Ще пробвам едно две сладка другата седмица.

# 1 434
Другата седмица ще има бельо. Обаче последните бикини, който взех много бързо им се накъсаха шевовете при пране. На някой друг правило ли му е впечатление или в моята пералня е проблемът?

# 1 435
Другата седмица ще има бельо. Обаче последните бикини, който взех много бързо им се накъсаха шевовете при пране. На някой друг правило ли му е впечатление или в моята пералня е проблемът?

Не е в твоята пералня проблемът. Отдавна бельото е с понижено качество.

# 1 436
Някъде из форума май някой беше хвалил конфитюрите на Maribel,но беше отдавна.Някой пробвал ли ги е скоро и дали стават?

Аз все ги хваля. Още са си супер вкусни. Само боровинка и праскова не харесвам. Но някой друг и боровинката харесваше. Тъкмо приключвам поредния буркан от кайсии и пак ще взема.

# 1 437
Аз харесвам боровинката. Но и те са ми любим плод, така че е разбираемо. Нямат лош.

# 1 438
Преди ползвах бельо само от Лидъл и то определен модел. Няма да казвам колко време ме изкарваше  един чифт ( много). Последните пъти ( 1-2 години) като взимам  от същия вид, е нещо ужасно, постоянно излизат кончета, висят отвсякъде, раздърпва се,  нищо общо с преди!

# 1 439
  • Варна
На някой да му се намира купон за крем за мазане?

Общи условия

Активация на акаунт