Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 109 855
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Буркина Фасо
Някой с отзиви за тази подправка
аз я ползвам.
една идея е по-солена от подобни, които съм ползвал.

# 1 396
аз я ползвам.

Кауфландската е по-евтина, иначе всички са солени. Винаги взимам от там малката разсфасовка, стига ми за месеци. Не готвя всеки ден, но по 1с.л. 1/2 най-много се слага 🙂 Само споделям мнение 🙂

# 1 397
Много я харесвам тази подправка, освен че няма глутамат, няма и онази гадна натрапчива миризма на кубчетата, няма и палмова мазнина. Даже си правя "бульонче" с нея за да си разтварям колагена, че иначе ми мирише зле. Също я има в голям буркан и подозирам, че са еднакви с кауфландската

# 1 398
И аз я използвам от години тази лидълската подправка,просто не слагам никаква сол на яденето.

# 1 399
Здравейте😀Някой има ли слушалките от тази седмица? Благодаря предварително🫶🏻🙏🏻
Скрит текст:

# 1 400
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
аз я ползвам.

Кауфландската е по-евтина, иначе всички са солени. Винаги взимам от там малката разсфасовка, стига ми за месеци. Не готвя всеки ден, но по 1с.л. 1/2 най-много се слага 🙂 Само споделям мнение 🙂
аз знам, че всичките са солени, но тази е по-солена от другите спрямо моя вкус. Smiley
при употреба на други подправки може да се наложи добавяне на сол към манджата. при тази по-добре е да не се добавя. пак според моя вкус. всеки може да добави колкото си иска сол.

# 1 401
Да, и на мен ми е супер солена, а и не придава кой знае какъв вкус на храната. Бях взела един пакет и много време го подмятах докато свърши.
Просто за мен тази подправка е 1 пакет сол с 5 гр смес от подправки.

# 1 402
По-добре сушени зеленчуци да си купи човек. На повечето смески като се зачета в състава и излиза, че плащам 50-60 лева за кило сол.

# 1 403
  • Буркина Фасо
по пазарите продават всякакви съхи подправки. може да се направи какъвто си поискаш микс.

# 1 404
Аз такива подправки не купувам. Когато купувам търся чисти сушени зеленчуци, но и тях не ги усещам в храната, колкото някоя универсална с овкусителите в нея и глутамата. Ползвам си чисти подправки. Миксове купувам само на Котани за месо. Много ми харесват и в тях има сол, но е малко и месото става много вкусно.
Маги имат някаква 7 зеленчуцука май беше тя ми харесваше какъв вкус придава на храната, но е пълна е с екстри и след първият пакет повече не съм взимала.
И бульончета придават много хубав вкус на ястията, но и тях не ги ползвам. Много рядко може 1 път в годината да взема.

# 1 405
  • Велико Търново
и аз да се включа за подправката-  веднъж, преди поне 2г бях взела на някакво супер намаление 1 пакет. Сложих веднъж, на една картофена яхния и никой не я яде - мн солен вкус имаше. Може и аз да съм прекалила, разбира се. Подарих я на съседка ( тя постоянно бърка някакви манджи и все мрънка че не измисля нищо интгересно за децата й. Тя я хареса и каза, че мн хубав вкус дава на всяко ястие.
Така че, до вкус и до усещане за вкусно е. В нас дори кубчета не ползвам, а само сухи треви и зрънца. Съседката готви постоянно с фиксове, бульони и смески.

# 1 406
И аз като теб, skk. Сигурно преди 2-3години и аз бях я взела след на Магито, че уж е с по-хубав състав. Надявах се да докарва вкус като на Маги, но не ми хареса. Една година сигурно мина докато я свърша без да преувеличавам.
Само играех на тото колко да сложа, че да не пресоля храната и да не придобие гаден вкус от сместа подправки в нея.
Аз първо питах в темата за нея мненията пак бяха различни, взех за проба един пакет и се оказа, че не е моето. Та наистина всичко опира до индивидуалния вкус.

# 1 407
Здравейте, подарявам купоните:
Скрит текст:

# 1 408
Аз такива подправки не купувам. Когато купувам търся чисти сушени зеленчуци, но и тях не ги усещам в храната, колкото някоя универсална с овкусителите в нея и глутамата. Ползвам си чисти подправки. Миксове купувам само на Котани за месо. Много ми харесват и в тях има сол, но е малко и месото става много вкусно.
Маги имат някаква 7 зеленчуцука май беше тя ми харесваше какъв вкус придава на храната, но е пълна е с екстри и след първият пакет повече не съм взимала.
И бульончета придават много хубав вкус на ястията, но и тях не ги ползвам. Много рядко може 1 път в годината да взема.
А какви чисти сушени зеленчуци ползвате за подправки?
Не мога да намеря хубави такива.

# 1 409
  • Пловдив
Здравейте, подарявам купоните:
Скрит текст:

Моля за купона за био бадемовото мляко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт