Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 968
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна - Черна гора
Никога не съм яла свински уши. Може да опишете как е месото- по- скоро месо или хрушяли, тегаво ли е? Изглеждат странно и това винаги ме е спирало да ги пробвам.
Основно е хрущял, но има и мазничко ( в частта, където е отрязано от главата).
Аз ги харесвам, но съм отраснала на село и по това време, когато се колят прасетата си отяждам. Лидълските не съм опитвала, но по заведенията не ми харесват. Варят ги и дали ги пекат не зная, на мен ми лепнат по зъбите.
Но лидълските ще опитам!

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 19:47 от _ilka_

# 31
  • Пловдив
Да кажа за който търси зарядно за батерии и презареждащи батерии, в Лидл на Рогошко шосе има към 7-8 бройки.
Долче, благодаря че се отзова на въпросът ми, но аз намерих Simple Smile

# 32
Никога не съм яла свински уши. Може да опишете как е месото- по- скоро месо или хрушяли, тегаво ли е? Изглеждат странно и това винаги ме е спирало да ги пробвам.
Уникално е, но аз съм от Стара Загора и там ни е местно традиционно ястие 😅, много е вкусно, но трябва да са на скара печени, хрупкави с червен лук и соев сос ммм. В никакъв случай от лидл...в София съм намирала в сръбски скари, хубави са, макар да дават цяло ухо, а не нарязано на тънко.

# 33
Мислех да пропусна , но толкова ги споменавате тези ушички, че ми се приядоха и се реших да ги пробвам, не съм яла от дете.
Другата седмица съм набелязала чорапите 7 чифта за 9.90 😳 малко ми се струва невероятна тази цена, ще ги погледна как ще са като качество.

# 34
Здравейте,
Случайно да сте видели в някой пловдивски Лидъл Уоки -токи ? Трябва ми в син цвят

# 35
Всъщност аз влезнах, за да питам за хладилни чанти 😆, но видях това за ушите и забравих 🫣. Ще пускат ли скоро, но от малките, а не онези големи като куфарче, а съвсем малка чантичка, мисля че бяха по 8 лв последния път.

# 36
Хладилна чанта или от тези които са термо чанти за обяд?

Всъщност аз влезнах, за да питам за хладилни чанти 😆, но видях това за ушите и забравих 🫣. Ще пускат ли скоро, но от малките, а не онези големи като куфарче, а съвсем малка чантичка, мисля че бяха по 8 лв последния път.

# 37
  • София
Едва ли в студените месеци ще пускат хл. чанти.
Ако е спешно бих потърсила по други места.

# 38
Да питам за връщането на коледния календар, детето е хапнало пет-шест бонбона първите дни. Може ли да се върне и трябва ли задължително там, откъдето е купен или може във всеки Лидл? Някой връщал ли е отворен такъв?

# 39
Не такава, явно търся термо чанта. Да, търсих и на други, но са доста големи, а майка ми си купи такава малка чантичка и е супер удобна и компактна.

# 40
Не такава, явно търся термо чанта. Да, търсих и на други, но са доста големи, а майка ми си купи такава малка чантичка и е супер удобна и компактна.

Скрит текст:
Понеже не е свързано в Лидл, слагам в скрит текст.
В Shein и Temu е пълно с такива чанти по 4-5 лв.

# 41
😁 Значи аз при наличие на старозагорки в темата не смея да се изхвърлям много, но на мен ушите ми харесват - ям ги топли, с лимонов сок или соев сос. Наистина са само уши и подправки в състава. Яла съм само натурални засега, но вчера, като купувах, видях, че по-малко са тези с пипера, така че сигурно те са по-добри.

# 42

И мен ме съмнява да пуснат в Лидл зимата

Скрит текст:
малката чанта с фолиото отвътре съм я взимала от Али Експрес

# 43
Здравейте,
Може би е коментирано, но не съм изчела назад.
Какво мислите за този зехтин?

# 44
Какво му е на коледния календар?

Общи условия

Активация на акаунт