Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 961
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 45
  • Свети Влас
Бяха писали, че имал неопределен вкус.

# 46
  • София
Здравейте,
Може би е коментирано, но не съм изчела назад.
Какво мислите за този зехтин?

Ние го харесваме. Има мек вкус.

# 47
Да кажа за който търси зарядно за батерии и презареждащи батерии, в Лидл на Рогошко шосе има към 7-8 бройки.
Долче, благодаря че се отзова на въпросът ми, но аз намерих Simple Smile
Много се радвам, на Пещерско шосе не видях нито зарядно, нито батерии...😆
Да питам за връщането на коледния календар, детето е хапнало пет-шест бонбона първите дни. Може ли да се върне и трябва ли задължително там, откъдето е купен или може във всеки Лидл? Някой връщал ли е отворен такъв?
Да, нашият беше отворен, даже детето доста шоколадчета беше изяло от календара. В началото споменаваше, че има странен вкус шоколадът, питаше ме дали бил развален. Като видя срокът на годност, се успокои и продължи да си яде шоколадчетата, споменаваше чат-пат как не бил вкусен като календара от миналата година (аз помислих, че детето нещо преувеличава🙄). Служителите явно не навсякъде са добре информирани защо се изтеглят календарите, чудеха се защо чак сега ги изтеглят (предполагам, че мнооого календари не са оцелели до началото на декември, камо ли досега😅).
Какво му е на коледния календар?
Изтеглят ги заради нетипичен вкус, още уточнявали откъде се е появил. Има залепен разпечатан лист с повече подробности до изхода на магазина, има и снимки на календарите и артикулен номер.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 07:05 от dolce miele

# 48
  • shumen
Ушите от Лидл са страхотни.Аз взех и си ги хапнах и много ми харесаха.

# 49
"Неспецифичен вкус" е доста абстрактна формулировка. Очевидно има сериозна причина щом се изтеглят от производителя, едва ли е само до вкуса, но не искат да предизвикват паника, пък и да избегнат други последствия.

# 50
alllllimei, нетипичен вкус бях написала, Редакторът на телефона го е поправил на "неспецифичен".😅 Според мен може и да са горе-долу наясно откъде идва този вкус; ако беше нещо токсично или причиняващо алергии, все си мисля, че щяха да го кажат по-своевременно. Те и от персонала се чудеха защо чак сега се изтеглят календарите, като са в продажба отдавна (ако въобще има останали в някой филиал).

# 51
Подарявам
Скрит текст:

Скрит текст:

# 52
Здравейте! Преди няколко месеца си
Купих  уред за разпенване на мляко от Лидл, който от вчера отказва да работи.
На първа страница прочетох, че уреди се пращат с куриер  към сервиз
Някой ползвал ли е тази услуга? Колко време отне ремонта?
Май няма смисъл да ходя до техен магазин, нали?

# 53
По спомен няколко страници назад някой беше дал адреса на сервиза

Здравейте! Преди няколко месеца си
Купих  уред за разпенване на мляко от Лидл, който от вчера отказва да работи.
На първа страница прочетох, че уреди се пращат с куриер  към сервиз
Някой ползвал ли е тази услуга? Колко време отне ремонта?
Май няма смисъл да ходя до техен магазин, нали?

# 54
А какъв е смисълът да се праща на сервиз директно? Винаги съм рекламирала в магазина - ако може да се поправи/подмени - пращат го по куриер или ми го дават в магазина... Лидъл са търговецът, те си придвижват документи и процедури.
От сервиза сме купували части за самопоправки след гаранционно ☺️

# 55
Обаждате се на националния телефон на Лидл, пускат ви заявка за рекламацията, давате им адрес къде да дойде куриера да вземе уреда и сте готова. Само преди да звъннете си пригответе касовата бележка.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 11:32 от dani-ela-80

# 56
Обаждате се на националния телефон на Лидл, пускат ви заявка за рекламацията, давате им адрес къде да дойде куриера да вземе уреда и сте готова. Само преди да звъннете си пригответе касовата бележка.
Никога не съм процедирала по този начин при рекламация. Даже не знаех, че има и такъв вариант.🙂
За мен лично е неудобно да чакам куриер вкъщи. Нося продукта/уреда директно в магазина. Понякога ми връщат парите директно, най-често изготвят протокол за рекламацията и чакам до 30 дни (често става по-бързо). После или връщат парите, или получавам ремонтиран уред (или нов, ако не е било възможно да го ремонтират).

# 57
Аз не давам домашен адрес, а служебния, където съм по цял ден.

# 58
Даниела, по принцип предпочитам да занеса в магазин, ако имам продукт за рекламация. Дори от националния им телефон винаги това са ми казвали да направя. Не са ми предлагали друга опция. Интересно ми е каква по-точно е процедурата- не се ли съставя протокол, подписваш ли се някъде и т.н., както е при рекламация в магазина?

# 59
Наскоро ни се повредиха 2 уреда и ги занесохме директно в произволен магазин Лидл. И в двата случая ни дадоха обратно чисто нови същите уреди в същия магазин, където сме направили рекламацията

Общи условия

Активация на акаунт