Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 969
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 60
Лидл много щедро са ми дали купон за 20% на бебешките паучове, но в два магазина няма и помен от тях. И тях ли отлистиха?

# 61
  • София
Лидл много щедро са ми дали купон за 20% на бебешките паучове, но в два магазина няма и помен от тях. И тях ли отлистиха?

То само в 2 магазина да ги нямаше...
От понеделник ги преследвам където и да ходя из София - няма и няма.
Внуците много ги обичат, но и на редовна цена не мога да им купя.

# 62
И при нас няма, сигурно ще последват съдбата на плодовите барчета...

# 63
Подарявам:
Скрит текст:

Купоните за прясно мляко и десерт с извара са подарени.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 09:29 от Viara T

# 64
Ха, много интересно. Моите купони преди седмица бяха 1:1 с тези на Вяра от горния пост. Да не би просто да въртят един набор между потребителите?

# 65
Благодаря на Вяра, за изпратения купон.
След малко ще правим втори опит за връщане на коледния календар.
Вчера ММ отишъл, но служителката му казала, че е до 30 дни, а ние сме го купили веднага като пуснаха коледните неща, т е. края на октомври. На нашия филиал няма никаква бележка за изтеглянето. Не намерих и на сайта им информация.
Може ли, който я беше снимал, да ми я прати? Пише ли, че има срок за тези неща, които изтеглят поради лошо качество?

# 66
  • гр.София
Привет. Моля ако някой е видял в софийски филиал  тези датски бисквити да сподели. Така ме е яд,че купих само две кутии като ги имаше. Вече никъде не ги намирам.

# 67
Вчера ММ отишъл, но служителката му казала, че е до 30 дни, а ние сме го купили веднага като пуснаха коледните неща, т е. края на октомври. На нашия филиал няма никаква бележка за изтеглянето. Не намерих и на сайта им информация.
Може ли, който я беше снимал, да ми я прати? Пише ли, че има срок за тези неща, които изтеглят поради лошо качество?

От сайта на Лидл

# 68
  • Варна
Привет. Моля ако някой е видял в софийски филиал  тези датски бисквити да сподели. Така ме е яд,че купих само две кутии като ги имаше. Вече никъде не ги намирам.

В офиса ги ядохме. На мен не ми харесаха 😃

# 69

От сайта на Лидъл.  Може да си го свалите като PDF

# 70
От сайта на Лидъл.  Може да си го свалите като PDF

Благодаря много, от втория опит, успешно върнах. Явно мъжът ми е изглеждал много благ и са си казали, ако мине

# 71
Подарявам купон за халва за 1ст. ,валиден до днес
Тези протифероли със сметана,хубави ли са? Как се приготвят? Никога не съм ги заглеждала

# 72
Тези протифероли със сметана,хубави ли са? Как се приготвят? Никога не съм ги заглеждала
Протиферолите със сметана са много хубави. Те са готови, не се приготвят, направо ги хапваш Laughing

# 73
Не са ли замразени и да трябва да минат през фурната? Мисля, че съм ги виждала във фризерите
Протиферолите със сметана са много хубави. Те са готови, не се приготвят, направо ги хапваш Laughing

# 74
Могат да се ядат и замразени, но аз ги харесвам повече след като постоят малко на стайна температура.

Общи условия

Активация на акаунт