Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 960
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 15
И аз давам купони за бри, играчките, гризини, панирани калмари, корнфлейкс, слепени бисквити

# 16
Европейската салата ми е някакъв неясен бъркоч, но ми харесва и пак бих купила. Simple Smile

# 17
При нас са правили голямо пренареждане на хладилните витрини и засега на стелажите със сладки и солени лакомства. Аз не можах да намеря къде са сложили седмичните предложения, които преди бяха в началото на хладилните витрини.

# 18
Здравейте! От новата брошура въртящата четка за коса на silvercrest има ли доволни Simple Smile

# 19
Това бри с ограничение до 5 бройки, при положение, че в магазина са 10 бройки (аз купих 1), хипотетично би свършило на втория клиент. Иначе всички купони, които са по ден-два, изобщо не се и надявам да ги оползотворя, ако не е ден за пазаруване точно същият ден. Много бързо се изчерпват продуктите с купони с къс срок.

# 20
Подарявам:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 15:11 от Viara T

# 21
Наскоро трябваше да вземем салати набързо и взехме от Лидъл на тяхната марка- руска и снежанка. Руската салата се оказа особено сполучлива, дори хората, в които я занесохме, отбелязаха, че е хубава и питаха от къде е. Simple Smile Почти като домашна е. Така че, ако на някого му трябва в бързината, ок е.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 15:35 от nteri

# 22
  • Пловдив
Здравейте! Някой може ли да ми каже в кой магазин в Пловдив мога да открия презареждащите батерии от вчера, които са пуснали. В Тракия имаше само зарядно, на Менделеев нямаше нищо. Звънях на националния телефон, но там не можаха да ми дадат информация. Благодаря!

# 23
Ще видя пп-късно при нас дали има от батериите.
Кои свински уши хвалите?
Руска салата май има повече от един вид..🤔

# 24
Тези които са готови за консумация във вакуум опаковка. Има ги с червен пипер и без подправки. Почти в постоянния асортимент са. В хладилните витрини между седмичните оферти и кашкавалите (поне при нас са разположени там). Цената не я гледай, копирах от стар каталог

Ще видя пп-късно при нас дали има от батериите.
Кои свински уши хвалите?
Руска салата май има повече от един вид..🤔

# 25
Подарявам купон за 5лв отстъпка при покупка над 50лв.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 20:26 от rosicapi

# 26
Благодаря! А кой вид уши е по-хубав, понеже са два вида?

# 27
Аз харесвам повече тези с червен пипер.
Благодаря! А кой вид уши е по-хубав, понеже са два вида?

# 28
Никога не съм яла свински уши. Може да опишете как е месото- по- скоро месо или хрушяли, тегаво ли е? Изглеждат странно и това винаги ме е спирало да ги пробвам.

# 29
Хрупкав хрущял с кожичка общо взето. Има и някои по-тлъсти - зависи колко големи са ушите. Особено ако ги ядеш топли след 2-3 парченца ти става мазно и тежко. От лидълските до сега не съм попадала на тлъсти. Не ги топля, а ги хапвам студени. Спокойно като се отвори пакета издържат в хладилника по една седмица.
Никога не съм яла свински уши. Може да опишете как е месото- по- скоро месо или хрушяли, тегаво ли е? Изглеждат странно и това винаги ме е спирало да ги пробвам.
С уточнение, че ги ядох в заведение в Девин. В началото ми харесаха заради хрущяла, но после ми дойдоха прекалено мазни.
Бих повторила, ако тези са по-малко мазни.
Дано да съм помогнала.

Общи условия

Активация на акаунт