Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 994
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 90
Ако са такива каквито ги помня, че доооста отдавна съм ги пробвала, май е най-добре да се ядат полузамръзнали още, че пълнежът поне наподобява сладолед Grinning Размразен наистина рехав стоеше.

# 91
Да,  (почти) замразени вкъщи се харесваха повече.

# 92
Изпуснах новата тема.
И при нас плодовите паучове много намаляха. Изкарват само един вид. Явно наистина ще ги спират.

# 93
  • София
Някой търсеше уоки токи в син цвят. Днес в Люлин 5 имаше по два броя и от сините и от розовите.

# 94
Имам молба някой да ми изпрати QR кода на картата си. Ще купя храна за котката, хартия за печене и банани. Но нямам идея дали ще мога днес или утре да отида до Лидл. Или и двата дни да се възползвам от картата, за да се запася с храна за котките, а вървя пеша и няма да мога да купя повече на едно ходене до там. Ако мислите, че ще ви помогна с покупките да натрупате сума за някой бонус- ще съдействам. Simple Smile

# 95
  • София
Изпратих ти - ползвай когато и за каквото решиш 🙂

# 96
Благодаря и тук! Имам изпратени две карти!

# 97
  • Пловдив
Имам купони за топено сирене...един с 20%, а втори с 28% Grin

# 98
Купоните с 20% намаление нямат ограничение за бройка , нали?

# 99
Нямат
Купоните с 20% намаление нямат ограничение за бройка , нали?

# 100
  • София
Какво се случи с киселите млека по БДС? Изчезнаха, а много си ги харесвах, не мога да им намеря алтернатива.

# 101
БДС отпадна като стандарт.
 Въведено е вече ЗНП - защитено наименование за произход.
 Продуктите със знак ЗНП са по-скъпи.

Така изглеждат продуктите ЗНП - жълт стикер с червено. ЗНП означава, че животните са хранени с мин 50% български фураж и че млякото е 100% българско.
 Киселите млека, сирена, кашкавали - които нямат такъв стикер - не изпълняват тези условия - нямат българско мляко в тях на 100% и животните не са хранени с български фураж.

Иначе БДС го махнаха, защото не се знаеше млякото какво е в състава. БДС продуктите бяха “отделени” от останалите (че е спазена конкретна технология и затова са БДС по стандарт, т.е. стандартът е изпълнен, но не се гарантират съставките, че са автентични).

Сега с новото ЗНП клиентът знае, че млякото е българско.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 10:46 от marinadp

# 102
Писах в приложението да питам за паучове и барчета за бебета и ми върнаха шаблонен отговор. Предполагам, ако има голям интерес, ще поръчат и заредят в някакъв момент.

# 103
ако някой иска купон за профитероли да каже. у нас не се харесват

# 104
Подарен
Подарявам купон за - 5лв при покупка над 50лв
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 17:18 от rosicapi

Общи условия

Активация на акаунт