Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 112 392
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 945
Аз съм с 22 купона, не знам кой откъде е.Не помня.Днес използвах два за достигнати суми, отразени са ми в касовият бон.Обаче въпросните купони си стоят.

# 946
Бях в Лидъл в Короната, там също са се завърнали кремовете за ръце, както и този за тяло.🙂
Къде стои в магазина душ гелът с ванилия?🤔

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 03:00 от dolce miele

# 947
Бях в Лидъл в Короната, там също са се завърнали кремовете за ръце, както и този за тяло.🙂
Къде стои в магазина душ гела с ванилия?🤔

Онзи ден когато писах поста седеше при козметиката - на регалите с останалите душ гелове.
Днес обаче когато пазарувах бяха преместени до азиатските неща от брошурата - на промо регала след зеленчуците.
Другия вид душ гел е с череша като с ванилия нямаше нито една бройка останала в кашончето.
Не знам планограмите дали са еднакви по филиалите, но са наредени най-горе на регала.
Кафе капсули, лаваш, после душ геловете и след тях корите от тапиока и азиатските супи.

# 948
Патешките бутчета хубави ли са?
Ако вече е коментирано, моля да ме извините.

# 949
  • София
Аз съм с 22 купона, не знам кой откъде е.Не помня.Днес използвах два за достигнати суми, отразени са ми в касовият бон.Обаче въпросните купони си стоят.

Явно има бъг в системата. И моите използвани стоят, въпреки че вчера ги използвах успешно.

# 950
  • In transit
Сега погледнах моите...имам 15, от тях 8 са за нехранителни стоки, 6 за хляб и 1 за плодов мус. Хляб и нехранителни от Лидл купувам веднъж на всяка високосна година. Stuck Out Tongue Winking Eye Сигурно искат да ме стимулират да купувам по-често ли?

# 951
Явно има бъг в системата. И моите използвани стоят, въпреки че вчера ги използвах успешно.

но ако решиш да ги използваш отново няма да мине номера. Веднъж се пробвах, не ги прие, но пък служителя на касите на самообслужване ми въведе отстъпката ръчно (помисли, че проблема е при тях).

# 952
Не се отчитат втори път, да.
Аз вчера ползвах 5 купона. Сега ме дразнят като седят така още активни. Само ме изкушават да ходя пак, а съм казала че няма да пазарувам повече Joy

# 953
Имах такъв случай с купон веднъж, на другия ден изчезна. Явно понякога системата се бави

# 954
Здравейте момичета, може ли да ми кажете пилешки маринованите филенца 500гр. и панираните пилешки хапки от китайската седмица хубави ли са? Филенцата дали имат панировка?

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 14:05 от Mariana90

# 955
Намалените ски екипировки за всички възрасти ли са?
За София ме интересува освен на Сточна гара къде сте засичали?

# 956
  • София
Защо са отказали да ги приемат - не било през Лидл плюс
.. сега проверих в приложението и имам диг.бележка.

# 957
подарен
Подарявам купони за фъстъци и кашу за Lidl. На другата карта имаме и за кучешки консерви големи кутии, форми за кекс и др.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 18:55 от rosicapi

# 958
Здравейте момичета, може ли да ми кажете пилешки маринованите филенца 500гр. и панираните пилешки хапки от китайската седмица хубави ли са? Филенцата дали имат панировка?

Филенцата имат панировка, тип галета и са си месо, а не смляна субстанция. Имайте предвид, че са големи парчета и имат къри сос или чили сос(зависи от вида) върху самото филе под панировката, отделно има дип в пликче. Вкусът е доста интензивен на къри или чили.
Хапките не съм опитвала.

# 959
  • софия
Днес минах през магазин към 5.30 и имаше телешки език с етикет -50%. Много обичаме. На много места на рафтовете беше празно, пренареждаха за утре, но било много приятно да пазаруваш с такова намаление.

Общи условия

Активация на акаунт