Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 250
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 990
На мен питката със семена много ме привлече 😆. Дано да е мекичка и вкусна и да има 🤭

# 991
  • София
Подарявам!
Барчето не го намерих..а .40г не го отчете. Първите два са използвани...
До днес

# 992
Starrydream, барчето от 50 грама минава с купона, объркали са грамажа (в кода на продукта няма грешка). Двата вида барчета стоят кашонче до кашонче. На касите май има само от тези, които не минават с купона.

# 993
Подарявам!
Барчето не го намерих..а .40г не го отчете. Първите два са използвани...
До днес

Аз бих взела енергийната напитка ако може 😃😇

# 994
  • София
Starrydream, барчето от 50 грама минава с купона, объркали са грамажа (в кода на продукта няма грешка). Двата вида барчета стоят кашонче до кашонче. На касите май има само от тези, които не минават с купона.
Нямам код ...
Соул ги получи

# 995
Някой намери ли днес боровинките по брошура? В два магазина бях, на Тодор Александров и на Вардар, нямаше никакви изобщо.

# 996
Пратиха ми купон за млякото Пилос 3,5%. Има ли ограничение в бройките, които мога да купя?

# 997
  • Пловдив
Имам купон за 1ст за нудли и аз.Ако на някой му трябва да каже.Също и -50% тесто за пица, няма да ползвам.И кашкавал -20.
Нудлите са дадени

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 20:00 от Елънче

# 998
Този кашкавал Наше село (в опаковките от около 2 кг) винаги ли е такъв? С вкус на нещо подобно на сгъстено топено сирене и ронещ се на трохи?🤔🙄

# 999
Това кафе имаше ли го при вас, че аз днес само на празни кашончета попадах.Neutral Face
Ако са заредили малко, поне да знам да не ходя и утре.Joy

# 1 000
  • Cyprus, Пловдив
Имам купон за 1ст за нудли и аз.Ако на някой му трябва да каже.Също и -50% тесто за пица, няма да ползвам.И кашкавал -20.
Може ли купона за нудлите?

# 1 001
Забравих да попитам дали случайно някой има -20% за това крема сирене.
Понякога пускат такива купони в избрано за вас и го имах,но така и не успях да използвам 😒
Скрит текст:

# 1 002
  • София
Нямам топеното сирене, но имам дамски топ, дамско яке и форми за печене, баси 🙃😅
dolce, пращам ти снимка на якето.

Много се учудвам инстантното кафе да е свършило. И на двете места ли погледна? При седмичното промо и на стандартното му място при кафетата?
То в ХХЛ седмиците е още по-изгодно защото е 50% отгоре, 300 грама. И пак се търкаля по 3 седмици.

# 1 003
Аз имам свободен за топено сирене обаче
Скрит текст:

# 1 004
Здравейте, на мен ли ми се струва или домакинската хартия Floralys голямата рокла е по-тънка?

Много я харесвам тази ролка, само цената ѝ не ми харесва. Самата хартия е плътна, но явно ролката е по-тънка, защото свърши по-бързо.

Вчера търсих голямата ролка хартия, която е на промоция от понеделник, но нямаше. Суха храна за котки XXL, също нямаше, а и мандарини на промоция нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт