Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 112 384
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 915
Точно тези!

# 916
Подарявам купон за форми за печене и други седмични. Ако на някои му трябва нещо да пише.
Скрит текст:

# 917
Благодаря, и аз ще ги пропусна органайзерите!🙂

# 918
Здравейте, търся да закупя комод, който видях в немския Лидъл, а именно LIVARNO home Commode, 113 x 67 x 40 cm. Виждали ли сте го в България?

# 919
В нашия филиал отново е наличен кремът за ръце на цена 1.69, както и другите видове от серията.

# 920
  • Велико Търново
В нашия филиал отново е наличен кремът за ръце на цена 1.69, както и другите видове от серията.

И ти като го видя го изстиска от радост Simple Smile или поне така изглежда на снимката Simple Smile

# 921
  • Варна
Колко купона имате тази седмица? Мярнах тук някой беше показал купон за пица Маргарита и снощи казвам на дъщерята да отидем да купим. Отварям си купоните и там има само торбички за боклук и плодов мус. Вярно, че две седмици не сме пазарували, ама чак пък само 2 купона.  И на нейния профил са само тези. Никаква логика няма според мен. Вместо да ми пуснат разни оферти и да ме примамят те ми намалят купоните съвсем да спра да ходя.

# 922
18 купона имам.😂 От тях 4 са от рулетка и скреч, 6 са "Избрано".

# 923

И ти като го видя го изстиска от радост Simple Smile или поне така изглежда на снимката Simple Smile

Не, снимах този, който нося  в чантата, беше ми под ръка,  резервата я прибрах Simple Smile

# 924
  • до най-прекрасния мъж
Аз имам 17 купона, от които един Скреч и един за достигната сума от лентата. Лентата упорито ми я държат на 580 лв, въпреки че само един месец я запълних, понеже пазарувах повече.

# 925
Аз имам 10 купона, това без рулетки, скреч карти и награди. Имам за кучешка храна консерви, ако иска някой, за таблетки за съдомиялна, за вода, кренвирши, черен пипер. Ако някой иска нещо, да пише на лични.

# 926
На мен са ми сложили пък лента за 900лв. Никога не съм успявала да си я запълня до край, максимум до 3та сума, а си ми я държат висока. Имам 15 купона, 2 са от скреч/рулетка.

# 927
  • Пазарджик
Аз съм с 20 купона,2 от рулетката и два за по 1ст.

# 928
Аз съм със 17 купона, без тези от рулетка, скреч или награда. Но купон за Пица Маргарита нямам.

# 929
  • Бургас
Имам 3 купона за 1 ст и днес ми е последния ден. Трябва да мина през Л да ги оползотворя. И за душ гела да видя, дали го има при нас.

Общи условия

Активация на акаунт