Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 112 400
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Получих купон за delight bar allesto 30 гр. На снимката на купона е този от 40 гр. Купувам тези барчета често и си взех и двата, на касата намалението не се отрази на никой естествено. Касиерката беше любезна, ходи, проверява, гледа кодове и заключи, че няма бар с кода за отстъпка Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж dolce miele какво е написала вчера:
Да споделя за купона-награда за 1 ст., че има неточност. В условията на купона пише, че суровото барче е 30 грама, а всъщност е 50 грама. Освен това твърде лесно може да се сбърка барчето от купона със съседното с глазура (то е 40 грама по етикет), а до касите май има само от барчетата с глазура (които не ги хваща купонът за 1 ст.).
Та става ли това барче (взех с кокос)?🤔

# 901
  • In transit
Мда.. затова не влизам в магазина с детето, че покрай него се разсейвам, не чета етикети и бам- 7 лв за Рафаело ..
А аз с мъжа ми, защото с него или ще забравя нещо от бързане или ще се набутам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 902
С етикет “Ново”

Душ гелът мирише уникално на торта. Направоо съм влюбена.

Протеиново сирене за 5 лв. Имаше и още един вид с халапеньо.

# 903
  • Бургас
Ооооо,този душ гел съм го обикнала, още преди да съм го използвала!😍
Обожавам ванилия!
И за Рафаело четох....
Оххх,как ще заспя сега кой ще ми каже!?🤔

# 904
Ооооо,този душ гел съм го обикнала, още преди да съм го използвала!😍
Обожавам ванилия!
И аз така.😀 Определено ще се пробва!
Марина, каква е цената, а количеството? Как би определила консистенцията, не ми прилича точно на гел?🤔
Потвърждавам, суровото барче от купона за 1 ст. е 50 грама, а в купона пишеше 30 грама.🙂

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 00:44 от dolce miele

# 905
  • shumen
Душ гела е супер.Аромат на ванилия обожавам.

# 906
2.49 лв струва и е 500 мл.
Леко като крем ми се струва текстурата. Много приятен и вкусен Joy Heart Eyes
Като че имаше и още видове, но в кашончето тези седяха най-напред. Назад май имаше още.

# 907
Мда.. затова не влизам в магазина с детето, че покрай него се разсейвам, не чета етикети и бам- 7 лв за Рафаело ..
А аз с мъжа ми, защото с него или ще забравя нещо от бързане или ще се набутам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами правилно. Вместо списъка с набелязаното взели мъжа/детето и после не им се получава. Simple Smile Вземайте списъка. Мъжа и детето идват на собствен ход и както сте ги обучили така се държат. Но пък имат други положителни качества дето са ви полезни, но когато не са с вас на пазар.
Аз пък съм обратното примерно напомням това е намалено за втория наистина ли вземаш едно? Това е на оферта еди си къде нали ще минаваме и от там или реши да се прибираме директно от тук и т.н.

# 908
Много ми харесва новата реклама на Лидъл (Колбастик).🤭😁
https://m.youtube.com/watch?v=5FR0-mPyjEY

# 909
Подарявам:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 14:30 от Viara T

# 910
Подарявам
Скрит текст:

# 911
Мераклиите за органайзери - картонени са.
Странното е, че имат 3 години гаранция, ама щом са дали...
Дебел картон, от който лесно се сглобява даден органайзер, "законтрянето" е с ластичета.
Честно казано не мога да припадна нито от вида му на живо, нито от материала, от който е изработен, но за под 12 лева  ще го изтърпя за известно време.

# 912
gerata, благодаря ти за споделеното. И аз много им се каних, но след прочетеното отпадат от списъка.

# 913
Кои са тези органайзери?

# 914
Предполагам са тези органайзерите:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт