Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 112 434
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 885
  • Бургас
В Декатлон провери ли?
Имах в предвид в кой Лидъл. Тази седмица са им намалени ски екипите, но в мола всичко е обрано.

# 886
  • Бургас
Провери в новия магазин, който са открили на Демокрация. По  има шанс да се намери.

# 887
Подарявам:
Скрит текст:

# 888
Някой знае ли къде в Бургас има ски екипи и по-точно панталони. Трябват ми за децата на 7 и 13 г. В мола няма.
Виж в стария Лидл на транспортна. Миналата седмица имаше.

# 889
  • София
Преди време имаше но не ги засякох - дали по левчетата има такива силиконови подложки (може и 10х10см) да ми свърши работа?
https://www.temu.com/bg-en/extra-large-silicone-placemat-non-sli … ssn_id=nbsjumzepx

# 890
Здравейте, скоро имало ли е Еър фрайери?
Подарявам
Скрит текст:

# 891
  • София
В  петък  имаше доста бройки от два модела, които пускаха последно.

# 892
Подарявам, от рулетка, ако някой иска, да пише на лично

# 893
Ау, как пих студена вода... Видях, че Рафаело са на 5 и нещо и ги грабнах. Сега гледам, че  в бележката са на 7 и нещо и се сещам, че всъщност 5 и нещо е за втория артикул.

# 894
Севда, според мен точно това е идеята на тази промоция с по-ниската цена за втори/трети артикул. Хората често виждат само по-ниската цена (и много удобно тя е с по-едър шрифт или в по-ярък цвят), да не говорим как "за всеки втори" е написано с толкова дребни буквички, че...😉 Реално, често цената излиза същата като да намалят всеки артикул с по-малък процент (но тогава и да вземеш само един или пък нечетен брой продукти, няма как да пиеш студената вода).

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 19:59 от dolce miele

# 895
Да, идеално им се получава

# 896
  • Велико Търново
Кьорав карти не играе Simple Smile аз редовно ставам жертва на правилото Simple Smile

# 897
Мда.. затова не влизам в магазина с детето, че покрай него се разсейвам, не чета етикети и бам- 7 лв за Рафаело ..

# 898
Често са позиционирани до касите артикулите с намаление на всеки втори брой...Наскоро и аз за малко да се излъжа, но цената беше твърде добра, за да е вярно, та погледнах по-отблизо.☺️

# 899
  • София
Получих купон за delight bar allesto 30 гр. На снимката на купона е този от 40 гр. Купувам тези барчета често и си взех и двата, на касата намалението не се отрази на никой естествено. Касиерката беше любезна, ходи, проверява, гледа кодове и заключи, че няма бар с кода за отстъпка Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт