Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 161
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Комплектът за маникюр/педикюр става ли за скъсяване ноктите на краката? Основно за това бих го взела.

# 1 126
  • Пловдив
Комплектът за маникюр/педикюр става ли за скъсяване ноктите на краката? Основно за това бих го взела.
В дигиталната брошура комплектът е с отметка, че по някакви си причини артикулът от брошурата няма да е наличен в магазините.

# 1 127
От големите намаление купих прахосмукачка за 25 лева.
Не очаквам нещо уау, но какво е мнението на хора, който са я ползвали?

# 1 128
Имало някакви намалени еър фраери ми казва преди малко ММ, но нито гледал обем, нито мощност... Expressionless
Понеже наскоро се чудехме дали да си вземем някакъв, та ме пита дали да купел. Е, как да му кажа...JoyJoyJoy

Някой ако ги е мярнал, случайно да знае за кой модел става въпрос?

# 1 129
Какво е това намаление, за всички магазини ли важи? Нещо съм пропуснала новината

# 1 130
Подарявам:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 12:41 от Viara T

# 1 131
От големите намаление купих прахосмукачка за 25 лева.
Не очаквам нещо уау, но какво е мнението на хора, който са я ползвали?

И аз преди време я взех за същата цена-точно "уау" ми е коментарът-лека,малка,дърпа силно,топ е!
Единствено нямаше торбичка моята,купих си някакви от Технополис и ги приспособих .😊

# 1 132
Прахосмукачката е с торбичка, която се изтупва, така ли?

# 1 133
Прахосмукачката е с торбичка, така е указана на кашона. Аз я отворих, пробвах, но хич не погледнах дали има торбичка на мястото си в самата прахосмукачка.

# 1 134
Става, но не знам дали ще ти е много удобна точно за скъсяване на ноктите на краката...

# 1 135
В нашия на Вардар намаление не видях.
Бананите бяха с лидъл + 1,77 лв.

# 1 136
Намаленията не са точно от сега.
Кошовете с разпродажби на нехранителни стоят от поне един месец ама рядко има нещо интересно. Като периодично слагат нови артикули вътре.
Повечето са смачкани и скъсани артикули.
 Уреда за маникюр и педикюр го имаше в този кош на минус 20% с оранжев етикет.

# 1 137
  • Пловдив
На каква цена са в крайна сметка бананите тази седмица? Някой успя ли да пазарува вече?
На 1.77 лв за кг с лидл плюс и на 1.99 лв за кг без лидл плюс

# 1 138
Подарявам. Протеиновия бар е валиден до днес
Скрит текст:

# 1 139
Здравейте! Знаете ли дали продават вино(шампанско, просеко, нещо подобно) със златни частици в Лидл? Купувала съм от Кауфланд, с вкус на кайсия. Искам го за подарък, но да знам дали да предвидя друго.

Общи условия

Активация на акаунт