Отговори
# 165
Фен: „Видях Афра и Мерт на летището в Истанбул сутринта за честита нова година“.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 14:00 от ·٠•Snejka•٠·

# 166
Продължавам с финализирането на 86 еп.

# 167
Превод на интервюто за ELLE MAN с гугъл транслейтър - разбира се.

Цитат
Мерт Рамазан Демир е най-известен с ролята си на Ферит в телевизионния сериал "Рибарче" и може би най-много се идентифицираме с него. Все пак това е сериал, който върви вече три сезона. Но Демир описва дистанцията и обективността, които един играч трябва да спазва: „Не харесвам Ферит или не харесвам нищо от чертите му.“ Не мога да го заслужа. Ако направя това, ще се намеся в съществуването на героя. „Интересувам се да го разбера правилно, докато за да го погледна от критична гледна точка, трябва да съчувствам“, обяснява той. Докато го гледах на снимачната площадка, видях един уверен, щастлив и независим млад мъж, който живееше така, както дойде, от актьорската си кариера до неговата слава, от неговото бъдеще до неговите мечти, той всъщност беше най-добрият очевидно е, че тази функция ще отвори нови врати.

Вие играете ролята на Ферит Корхан в телевизионния сериал "Рибарче", който продължава вече три сезона. Първо, как си обяснявате защо този сериал има толкова дълъг период?
Разбира се, не е лесно да привлечеш вниманието на публиката за толкова дълго време във време, в което всичко е погълнато с бърза скорост, но мисля, че зад тази дълготрайност стои много упорита работа. Мисля, че бяхме възнаградени за усърдната работа от първия до последния епизод.
Какво можете да кажете за Ферит Корхан след почти три сезона, които прекарахте с него? Как беше пътуването ви с Ферит Корхан?
Бяха много бързи и интензивни три сезона и за двама ни. Много се изморихме, но и много се забавлявахме заедно. Толкова съм свикнал. Мисля, че ще разбера по-добре какво означава героят за мен след края на сериала.
Какво най-много ви хареса в него и в същото време какво не одобрявате?
Не е възможно да гледам на Ферит от гледна точка на това дали харесвам или не харесвам някоя от неговите черти. Ако направя това, ще се намеся в съществуването на героя. Интересувам се да го разбера правилно, докато за да го погледна от критична гледна точка, имам нужда от съчувствие.
Как тълкувате популярността на героя на Ферит Корхан в арабските страни?
Вече имаше постоянен интерес към турските сериали. Имаме съдържание, което е популярно не само в Близкия изток, но и в много региони и всички те имат значителна аудитория. "Рибарче" беше един от тях. Историята се развива в свят, който те са свикнали да гледат. Ферит също изживява всичките им емоции на ниво, на което всеки може да ги почувства на този свят. Интензивността на емоциите и чувствата не познава граници и надхвърля страните.
Играете в сериала с майсторски актьори като Четин Текиндор и Шериф Сезер. Какво научихте, какъв опит придобихте за живота и актьорството?
Това е чудесен шанс да играем заедно, да прекараме време и да имам възможност да ги наблюдавам в моята игра. Тяхното уважение и ентусиазъм към професията  ме мотивират.
Докато "Рибарче" продължаваше, "Шахмаран" беше пуснат на дигиталната платформа и този път беше изигран героят "Джихан". Излязохте пред публиката. Какво те привлече в този герой?
Всъщност заснехме първия сезон преди "Рибарче", беше буквално от друг свят и идеята да го изобразим беше вълнуваща.
Е, ако превъртим историята малко назад, вие сте роден в Истанбул като най-младият от пет братя и сестри. четири големи момчета. Какво е чувството да растете с братя и сестри и да сте най-малкият в семейството?  
За майка ми беше трудно, но за мен беше страхотна възможност. Бях дете, което правеше каквото си иска и живееше в свой свят. Възползвах се от тази тълпа и се насладих на свободата си.
Когато бяхте малък, мечтаехте ли за друга професия, различна от актьорството?
Като всяко момче мечтата ми беше да бъда футболист. Спомням си, че като дете много се интересувах от футбол и баскетбол.
И така, имаше ли момент, в който казахте "Аз ще бъда актьор"? Как се разви и започна вашата актьорска кариера?
Няма конкретен момент, но като се сблъсках с актьорството, разбрах, че ще напредна в тази сфера, която според мен е по-добра.
Бавно се изкачихте по стъпалата на актьорската си кариера с „Аз съм ти“, „Голота“, „Учител“, „Време на смъртта“, „НЛО“ и следващия "Рибарче". Има ли проект сред тях, който има специално мястото в сърцето ви? Какво добавиха всички те към вашата актьорска игра?
„Аз съм ти“ беше първият ми филм и работих с афганистански режисьор, но не знам къде стои той сред стъпалата. "НЛО" беше първият ми филм, пуснат на дигитална платформа, и това беше напълно различно работно изживяване за мен. Привлякох вниманието в един национален канал с "Рибарче", което е нещо съвсем различно. Това разнообразие ме научи на много както за моята професия, така и за индустрията.
Как се подготвяте за персонаж?
Това варира в зависимост от героя и колко време имам, за да вляза в този герой. Първо трябва да си изчистя главата. Ако имам достатъчно време, отивам някъде далеч. Отварям нов файл в главата си за този нов човек и се опитвам да го разбера. Все едно срещаш някой нов...
Има ли роля, която мечтаете да изиграете?
Всеки интелигентно написан герой може да съвпадне с мечтите ми и да ме развълнува. Това може да бъде и биография. озвучаване на анимационен филм...
Стресът от невъзможността да се предприеме проект, който би бил поне толкова дълготраен и успешен като "Рибарче".
Не, аз не живея, аз върша работата, която искам, и въпреки че ме прави щастлив да бъда възнаграден за това, което правя, не градя живота и кариерата си върху тези грижи.
Гледате ли се на екрана? Можете ли да коментирате положително или отрицателно, след като го гледате?
Обикновено го гледам, да. Дори и да нямам време да го гледам дълго време, задължително хвърлям поглед на сцените, които ми беше трудно да заснема. Ако има нещо, което не ми харесва, го критикувам и се смея на смешните неща.
Кои са любимите и най-нелюбимите черти на характера ви?
Имам устойчивост към живота и го обичам. Не се вкопчвам във всичко, търпелив съм, вярвам в промяната и не я намирам за страшна. Докато не вреди на другите, не мисля за характеристиките, които не харесвам.
Харесвате ли се физически?
Харесвам се, но не ме интересува.
Вие сте забавен човек?
Аз съм забавен човек за моите приятели.
Вярвате ли си?
Не се съмнявам колко съм уверен в себе си. Вярвам в това да съм в движение, без да мисля за това.
Кое е най-смелото решение, което сте вземали в живота си?
Въпреки че не започна като решение, мисля, че да стана актьор...
Особено след "Рибарче" славата ви се увеличи. Какво се промени в живота ви?
Работя толкова много, че дори не го осъзнавам. Така че не мога да кажа, че славата промени живота ми. Приятно е да се сблъскваш с хора, които ме познават в кратките моменти, когато съм навън.
Щастлив ли сте в момента? Как определяте щастието?
Като цяло съм щастлив човек. Не съм от тези, които предпочитат да гледат на живота от негативна и песимистична гледна точка.
Филм, който никога не ви омръзва да гледате и който гледате отново и отново...
"Манчестър край морето".
Имате ли хоби?
Играя тенис от известно време. Винаги съм бил добър зрител, но след като започнах да играя, това се превърна в страст.
Бихте ли говорили накратко за филма „Изоставен човек“, който ще бъде пуснат в Netflix през 2025 г.?
Филмът, който заснехме миналото лято, е режисиран от Чааръ Вила Лостувалъ, а сценарият му е на Дениз Маданоулу и Мурат Уюркулак. Това е историята на човек, който е бил отнет от живота поради престъплението, извършено от семейството му, когато е бил дете, и е прекарал цялата си тийнейджърска възраст, осъден на наказанието, което по-големият му брат трябва да понесе. Единствената връзка, която има с живота, е един ден да отвори сервиза, за който мечтае. Най-голямата изненада в новия му живот е неговата племенница Лидия, която го накара да изпита всички емоции, от които се опитваше да избяга. Ада Ерма играе Лидия. Тя е много талантлива актриса.
Вие сте посланик на марката Head & Shoulders, шампоан номер едно в света против пърхот. Как започна това сътрудничество?
Проблемът с пърхота е ситуация, с която много хора се сблъскват от време, навреме. Като човек, който се грижи за здравето на скалпа, Head & Shoulders привлече вниманието ми както с проектите си, така и с подхода на моя кръг. Пътищата ни се пресякоха и се събрахме преди около година. Head & Shoulders беше добре позната марка и доказана марка в очите на потребителите, а също така беше незаменима част от моята лична грижа. Затова не ми беше трудно да реша да работим заедно. Беше приятно сътрудничество.
Изразът „Няма начин“, който използвахте уверено в рекламата, присъства и в дискурса на марката. Какво означава за вас скалп без пърхот? Самоувереност?
Мисля, че това, което определя самочувствието, не трябва да се отнася до външния вид. Въпреки това, когато пърхотът се превърне в истински проблем и ви кара да се чувствате неудобно, това може да повлияе на самочувствието. Въпреки това е много лесно да се отстрани този проблем. Причината, поради която потребителите на Head & Shoulders казват „Няма начин“ за пърхота, се основава на това самочувствие и факта, че пърхотът е проблем, с който лесно се справяте и не трябва да се притеснявате.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 16:06 от ·٠•Snejka•٠·

# 168
Здравейте, момичета!

Нека новата 2025 година ни донесе само щастливи и хубави моменти!
Да бъдем здрави и обичани, весели и усмихнати!
Весело посрещане на Новата година!

# 169
Пускам последните гифки за тази година и свършвам така с 86 еп.
Пожелавам ви да не прекалявате с пиенето довечера - шегичка и да си изкарате хубаво.

Снеж , Еми Heart

Поста на Госип - Как мина 2024г.?

И една красива ученичка Heart

Heart

# 170
Не са били на летището. На събитие са в Мугла.

https://

# 171

За много години приятели! Щастие здраве и късмет на всички.
Като гледам как е брадясал Мерт мисля че депресията ще продължи  за него като Ферит  поне на този етап. 🤦♀

# 172
# 173
За много години! 🍀🍀🍀 Бъдете здрави!

И нови проекти за Мерт.

# 174
Давам тон на 87 Wink

https://www.trdiziizle.tv/o-ses-turkiye-yilbasi-ozel-2025-izle/

За изпусналите Гласът на Турция - НГ специално като мен снощи може да гледате оттук. Много ми харесаха Берил и Ерсин и Бейяз е прав песента си я отправиха един към друг. Впрочем песента е на Емре Алту.

От Афра.

Афра и Мерт от снощи на събитието в Мармарис.

И още с Афра и приятелите и

Бусе и Афра от сватбата на Ерсин и Берил

Емре.

Гьозде.

Таро в Москва.

Heart

Я малко още тон да дам....

# 175
Привеееет:smile:

# 176
Привет от Лизи😍

И накъде без патрона😝

# 177
Привет! Flowers Hibiscus

Честита Нова година, момичета! За много години! Благодаря ви за споделеното! Бъдете здрави, щастливи, обичани и нека тази година е най-добрата за вас. На Мерт желая весела 2025 година и най-накрая да приключи с това глупаво "Рибарче" и да има успешни нови проекти. Ако може да приключи и с Афра... (не ме погвайте, но не се сдържах) още по-добре, но ако е влюбен и ще е щастлив с нея - желая им късмет и много любов.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 14:35 от ·٠•Snejka•٠·

# 178
Когато видях съвпадението в епизода не се стърпях...
Това беше и последното нещо което направих през 2024г.
Джихан / Ферит  Wink

https://x.com/roseblack_95/status/1874142575755669591

Сега малко 87

Ето я и наша Ифош / Гюлчин

# 179
Неслишах от сторито на Афра
Сигурно се прибират че май сета почва събота.

https://www.instagram.com/stories/afrasaracoglu/3536647641791246 … =bXNtM3E4dWo0ZzBn

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 15:01 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт