Отговори
# 150
Здравейте, момичета!

Отново напрежение покрай Ферит. Умориха го това момче, еййй.
Диди, пусни по-свежарски гифки, че да се разсеем.

🚨// СТРАХОТНА НОВИНА
Настоящото дигитално издание на ELLE MAN TURKEY, където Мерт Рамазан Демир е на корицата, спечели 1-во място като най-продавано и най-посещавано списание на уебсайта tendryol за по-малко от 24 часа 💥🔝

Това може да се постигне само чрез емблематичния #MertRamazanDemir 💫👏🏻

# 151
https://www.instagram.com/reel/DDzhg0xoYKQ/?igsh=amtqNWoxNHZ0bTZ6

❤🔥❤🔥❤🔥 Бекстейджа❤🔥❤🔥❤🔥

# 152
# 153
Продължавам с 86 Wink

Хазал Араджъ / Бетюл се е сбогувала с каста на сериала.

Берил и Ерсин които са избрали песен на Емре Heart

https://x.com/TvDunyasii/status/1873083753087877566

Ето и фрагманчето с всички и Дирен също е там.

Heart

# 154
# 155
Продължавам с 86.

# 156
Мерси за споделеното.🍀

В това сериалче вече нищо не ме учудва, аз и не го гледам, осведомявам се от тук. 😀 Те Ферит все пак искаха да го женят в началото за Суна, защо пък не 😂😂😂 Колко му е да я разведат още веднъж. То и без това браковете и разводите тук за нищо ги нямат. 🤦🤧 "Моралният" турски зрител.

Приятна неделя!

# 157
Честита Коледа и весело посрещане на Новата година от мен! :* Не се вясвам напоследък, но ви хвърлям по един поглед.
Ето нещо готино от Мерти, което е хубаво всички зрители да си припомнят, докато гледат каквото и да е:
https://x.com/stormy_sky7/status/1872603203541541279?fbclid=IwZX … lzfLvnVgE_TOrIyjw
Отдавна си мисля, че и продуценти, и сценаристи, а и самите актьори трябва малко да превъзпитат любителите на дизита, които тотално им се качват на главите... Оставете хората да работят, приемете историята и героите, каквито са, защото явно има причина да ви ги показват такива. Какви са тези бойкоти, тръшкания, мрънкания и заплахи: "Аз няма да гледам, ако еди си какво се случи или не се случи.." В момента "лагерите" в "Гений" са много добър пример, но фендъмът на "Рибарчето" е просто ненадминат в това отношение. Гледам във "Фейсбук" коментари кой колко валидола изпил.. Абе хора, за пръв път ли гледате сериал? Па и точно за този, в който грам логика няма, ли тръгнахте да се тръшкате?... Айде, както казва Мерти, "оставете героя да направи своето пътуване, каквото и да е то..." Не настоявайте историята да се натамъни, както на вас ви харесва, защото всъщност губите от това като зрители!... Нека хората да си правят сериалите, както са ги замислили, а не да се съобразяват с милион и едно желания и пристрастия. Друг е смисълът.  А пък "любимата ми" карта кое било морално и нормално, като някоя я изкара, съвсем ме забавлява, защото си е чисто и просто пристрастно двуличие. Това от мен за сега, бъдете добрички и се наслаждавайте на киното, то е за това.
Споделяли сте ги многократно, но и аз да ги оставя. Мисля, че това е една от най-добрите мъжки фотосесии за списание, които съм виждала наспоследък. Simple Smile Blue Heart

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 12:37 от JessyG23

# 158
Джеси, подкрепям. На някои фенчета ОГМ ще трябва да им плати лечението след края на сериала.

Туба Бююкюстюн, Бурак Йозчивит, Афра Сарачолу, Баръш Ардуч и Ханде Ерчел са сред водещите турски звезди, които ще се срещнат със световни гиганти на церемонията по връчването на наградите Joy на 18 януари.
19-ите награди за филми, драма, музика и спорт ще бъдат излъчени по MBC и Shahid Broadcasting Platform. Миналата година на церемонията присъстваха звезди като Антъни Хопкинс и Кевин Костнър.

# 159
Продължавам с 86 който няма край на опашката го чака 87 , 88 се пече а 89 дано го започна и него тези дни...

Мерти от сета миналата седмица.

https://x.com/savatourious/status/1873684771475521999

Веси , Мира, Снеж! Heart

# 160
Здравейте, момичета!

📌 Списание Instyle обяви, че най-популярният мъжки телевизионен герой за 2024 г. е Ферит Корхан 😎🔝💫
#MertRamazanDemir

Платформата за медиен мониторинг “TELESCOP APP” обяви най-коментираните актьори в социалните мрежи през 2024 г.
Сред най-обсъжданите актьори мъже #MertRamazanDemir се появява на 3-то място 👏🏻💫🎊

Продължавам с 86 който няма край на опашката го чака 87 , 88 се пече а 89 дано го започна и него тези дни...

# 161
Прекрасните Берил и Ерсин в Гласът на Турция - очаквам с нетърпение да ги гледам и да видя дуетното им изпълнение! Уникално сладки и усмихнати са - толкова красиви, стилни, влюбени. Пожелавам им да са винаги заедно - да се обичат и подкрепят, да си имат невероятни деца, които още повече да засилят любовта им Heart Heart EyesHands Pray

Двамата имат страхотни гласове и се допълват във всяко едно отношение. People CouplekissMicrophoneTwo Hearts  

https://x.com/i/status/1873090305832173946

Нека Берил и Ерсин бъдат много щастливи заедно и да не обръщат внимание на хейтърите и на лудите фенове, които не правят разлика между сериал и реален живот! Hands PrayHands PrayHands Pray

# 162
Дано са щастливи заедно искрено им го желая.

Наги става на 6г днес.

Да продължим с 86 еп.

# 163
Весело посрещане на Новата година, дами! Heart Exl

# 164
Сигурно има хабери ама ще си пусна гифките ,че трябва да знам тая година ,че съм свършила с 86 еп.

Пожелавам на всички в форума да сме живи и здрави. Новата година да ни донесе нещо красиво и истинско.
Всичко и най-хубаво желая и на Рамазан. Направи невероятни сцени с Ферит този сезон ,но мисля ,че искам да гледам друго с него.

Общи условия

Активация на акаунт