Отговори
# 135
Бая са били Ферит

Добро петъчно снежно утро! ❄❄☔☕☕☕☕🥐🥐🥐🧈🧇🧇

Дидка ме разсмя , ама е права за ситуацията.

То и за смях не е…
Господ да е на помощ навремето викаха че ДженДжемите сме в обсесия в една друга тема направо сме били будни.🤦♀
Аз по голямо дъно в дизи нямам понеже.✍

Сериала на Юзнюр завърши на 4 еп.

# 136
Не сериалът е дъно толкова, колкото фандома. Много луди хора накуп.

Приятно гледане!

# 137
Хванах това ,че изгониха Ферит позорно преди това какво е станало не знам.Разбира се ,че изяде поредния шамар... Без чантичката си дори взе си пистолета и се изнесе от вилата.Сейран каза на Халис за ипотеката стана голям проблем при положение ,че. Сейран все пак каза ,че всички много натоварили Ферит.Сейран отвини Суна в случилото се.Ферит издирва Насджи ,но той е напуснал хотела.Хатуч също упреква Суна относно вилата.Суна каза на Хатуч ,че Сейран не може да има деца и само тя самата може да продължи родът на Корхан.Ферит ще чака Наджи пред хотела.Сейран се тревожи за него. Есме дойде да помоли Сейран да не се огорчат със сестра си.Сейран се ядосва Сейран се изпусна ,че е започнала лечение.Е:И какво той да е жив и да е добре , а ти? С:Ами ако не го направя той ще се погуби ако отида да му кажа ,че и деца не можем да имаме направо ще се погуби.А ти винаги си мислила само за баща ми кога си мислила за себе си? Е"Не е същото нещо Сейран.
Наджи е пратил хора да му вземат багажа и Ферит ще ги пакетира.
- Заведете ме към Наджи!

Ифакат се чуди кой се занимава толкова с тях ,а Орхан казва ,че това не е важно как ще се отърват от примката на вратът си. Ифакат дава обещания относно бижутата и готовноста им.Ифакат поема щафетата Сейран я подкрепяла щяла да и помогне.
Суна се опитва да обясни на Абидин ,че Ферит е нямало как да знае какво ще се случи. Абидин:Ако ме мислеше за човек нямаше да е така ако беше ми казала ,но аз кой съм? Сянката на г-н Ферит.
С:Поне ти ме разбери нямам никой поне ти го направи.

Айшен се тревожи за Абидин чула е за Буюк Ханъм и ако има нужда от нея винаги може да и разкажел тя нямала да каже какво чула от разговора му с Кязъм.

Гюлгюн се обади на ферит той каза ,че е добре ,но скоро няма да си дойде.

Ферит казва ,че не би ги гръмнал единия би ,че трябвало някой да шофирал. Наджито се обади чакал ги.
Халис е казал на Сейран ,че трябва тя да говори с партньорите Ифакат и Орхан са възмутени ,но преклониха глава.Сейран иска адресът на Буюк Ханъм / РЕКЛАМИ

# 138
# 139
Сейран ще иска време за бижутата и време от Буюк Ханъм за борча че ще го платят после.Халис Ага е искал да я покани на вечеря. Ферит срещу тримата с пистолета. Майкоо...
Къде са камъните???
Малеее стреля ...

Халис нарочно е възложил тези дела на Сейран за да не се занимава с лечението май.
Кязъм казва на Абидин ,че Буюк Ханъм само от него се интересува и казва да и се обади да и каже какво ,че Халис ще дойде тя каза да забалосамат Есме и Гюлгюн защото я познават.

Ф:Аз не ти ли казах да ме убиеш иначе ще намеря това което искам и търся?
Ферит иска да знае къде са камъните той му каза ,че камъните са в ръцете на още по откачен човек от него.
Буюк Ханъм е замесена.

Айшен иска Абидин да е щастлив просто какво имал нужда ще направил за нея.
Не ме преследвай!
Не ме интересува какво криеш ,но аз много се радвам ,че си намерил майка си.
Суна изревнува и я прогони в кухнята.
-Какво правихте за миналото ли си приказвахте? Ти искаш да си отмъстиш ли?
Толкова говориш затова достатъчно! Все едно искаш да стане истина нищо няма между мен и Ферит той е мъж на сестра ми разбира се,че ще му помогна ,но ти и Айшен?
Говориш глупости!

Аз трябва да успея майко заради Ферит да е спокоен да има фирма която да ръководи.
Джихан се обади на Ферит да му каже ,че го чака ,но май ставало въпрос за г-жа Сейран той каза ,че и двамата ще дойдат само да му изпрати локация.

Бета  се кара с Гюлгюн и се опитва да я изгони.Гюлгюн се изпусна ,че бебето е на Тайфун пред всички.

Сейран се притесни за Ферит като видя той каза ,че е добре.Ти по добре тръгвай да не те видят така.
Те ще закъснеят.
Мислиш ,че като се обличаш шикозно с токчета ще станеш бизнес дама ли?
Теб те нямаше какво да направя?
И защо е това?
Какво правя за теб само а ти? Какво правиш костюма ли ти стяга? Токчетата ли ти тежат.От сега нататък каквото и да правите с Халис Ага ми е все тази.Ти искаш да ме унизиш Ферит.С дипломата си ще успееш да...

Хората дойдоха той ги поздрави и си тръгна каза ,че Сейран ще се погрижи за тях.
Ферит си говори с Наджи и го пита дали е добре той казва ,че раната му много кърви.

Гюлгюн е ядосана на всички защото само знаят да съдят и затова хората си крият грешките.
Каза да отпрати Бета.

Сейран каза на Халис че съвещанието и е минало добре и сега отива при Буюк Ханъм.

Халис ага поиска да дойдете? Да той е като сянка някой ги обвива в нея и издига нагоре ,а някои заличава.
Чичек се шашна на предложението за вечеря а Сейран каза ,че щом иска къщата трябва да знае и за призраците дори в нея.
Сейран иска да говори с Халис каза и на останалите ,че срещите и минали успешно.- РЕКЛАМА

# 140
# 141
Kязъм иска с Есме да се осъмотят заедно тя се съмнява той отрича.
Гюлгюн предлага на Орхан да живеят заедно с Орхан ще вземат и Ферит.Нека първо го намерим пък ще видим.Ти си свикнал ,но Ферит няма да се справи с това да е в низост в очите на Халис Ага.Халис е благодарен на Сейран и казва ,че трябва да стои изправена заради всички.Лекарката търси Сейран и каза ,че я чака тя каза ,че следващия сеанс ще се срещнат.Ферит видя Буюк Ханъм и реши да ги проследи.
Бета плюе по всички във вилата.Ревнуваше ме като луда мислиш ,че всички треперят от теб. На Суна казва да внимавала с Абидин ,че той бил пътник не да тичакал след чужди мъже.Отпратиха я.
Гюлгюн:Ах как хубаво я изгоних.Да се радва ,че е бременна.
орхан:А ти ме спаси от вещицата и сега тук ли ще живея? И какво сега аз твой заложник ли съм?
Г:Не говори глупости.
Орхан всъщност и е благодарен ,но тя казва ,че са закъсняли ,че е трябвало всички заедно да се изнесат.
Закъсняхме ,но ще живеем.
От сега нататък няма да свеждаме глава пред никого.
Няма да позволя да бъде мачкан Ферит като теб.
И аз също.

Сейран казва ,че вечерта е много важна.Суна и каза да не преувеличава толкова.
-За кого е това чудно?
+Ако ще говориш така няма да ви провалям вечерята.

Ферит видя ,че влиза в тяхната вила.
Кязъм е приготвил вечеря за Есме на свещи...На нея и е интересно и иска да види Буюк Ханъм ,но той казва ,че иска цялото и внимание.

Ферит иска да влезнат вътре с Наджи той казва ,че това е краят му ако идат там.Той казва ,че е разказал всичко.
Виж каквото искаш направи с мен братко ,но не ме води там.
Слизай Наджи!

Х:Може ли да сме запознавали преди?
Ч:Земята е като кръвта ни привлича се.Ако ви познавах Халис Ага щеше да бъде незабравим момент за мен.
Х:Повиках ви тук да знаете ,че вън е Истанбул ,но вътре е Антеп и да знаете ,че тази вила е дом.

Ферит дойде каза всичко и за Буюк Ханъм ,че тя се занимавала с него.
Наджи отрича и казва ,че Ферит е побъркан и ги моли за помощ.
Х:Ферит достатъчно!
Ф:ще разкажеш всичко Наджи!
Х:Казах да спреш!
Ф:Тази жена направи всичко.И тази жена се погрижи да ме нападнат.
Како не се смей!
Х:Прекаляваш вече!
Ф:Казвам ти ,че жената направи всичко.Няма ли да потърсим сметка?
Х:За тези камъни ли питаш?
Ф:Дядо ,но.....
Тези наистина са си...майката и прецакаха Ферит.Тя е предала камъните предварително.
Х:Ти какво на един крадец ли разчиташ?
Ф:Казвам ти ,че има нещо друго.
Х:Веднага се извини на госпожата.
Ч:Няма проблем той е младеж всичко е нормално.
Х:Веднага се извини на жената!
Ф:Каквото и да направих го направих за нас и фирмата.
Х:От сега нататък няма нужда да мислиш за фирмата от сега нататък не само фирмата ,но семейството ни е поверено на теб.
Ф:Какво говориш ти дядо? Да разбрах ,че си ми ядосан ,но недей ,но Сейран какво разбира от това. Пардон отказах се. Много добре ще се справиш докато Халис Корхан е зад гърба ти няма нещо което да не се справиш.
Х:Ти не успя от сега нататък тя ще успее.
Ф;играеш с живота на всички както искаш.Първо ги издигаш в небето а после дъното и после заедно с твоите правила ние тук като твоите кучета приемаме заповеди от нашия собственик.
Х:Ушите ти чуват ли това което говориш?
Ф:Аз чувам много добре ,но ти не вярваш на мен и вярваш на други.И цялото ни бъдеще го строиш с други хора.Дядо ако поне малко имам поне малко право не ти прощавам затова ,че ме превърна в пълен нещастник докато бях щастлив.От сега нататък всеки по пътя си.
Върви и повече не се връщай.

Ти май не ме чу преди малко нали? Казах ,че си прав.Сейран влизай вътре дядо ще се ядоса а пардон той е твой дядо наслади се на този момент и ме остави намира.
Поеми дъх и се спри Ферит и ме чуй.Аз не искам нищо и твоето място не искам аз трябва да ти кажа нещо.
Аз трябва да ти кажа нещо ,но сега го забелязвам.Както на мен ми минава през душата така ли?
Ще се успокоя ако ти поемеш фирмата наистина. Кажи защо няма да се справя толкова? Защо толкова искаш да ме унизиш? Заедно няма ли да се справим Ферит? Да толкова си права ,но аяз съм егоист.Моята душа и мозъка ми така процедират прави каквото искаш.Ферит стига! Оставете ме намира и ти и всички в тази вила.

# 142
Благодаря за превода, Диди!

# 143
Ферит е много пиян Суна се обади и разбра ,че е пиян.
Той иска помощ от нея без да казва на никой тя ще го вземе.
Ифакат каза ,че всичко са дали да ръководи Сейран. Ифакат иска ако може да останат насаме с Орхан.
Ифакат иска да се обединят двамата за да бутнат Сейран и това касае Ферит той се съгласи.
Ферит е минзухар...Какво е станало с теб? Пак ли се би с някого? Ферит хайде стига пи това.Хайде ела да се върнем във вилата.Аз няма да се върна там повече! Метни ме в Ченгел после ще видим.Добре ела колата е пред вратата ти нали? Ела! Ще ти кажа нещо аз прекалих много пих.Да. Виж ме само Ферит Корхан я ме дръж здраво бълдъзо да не падна искам и сода.Да тук сме в тоалетната няма как да намерим такова нещо.Хайде ела!
Абидин търси Суна и се чуди къде е няма я при Сейран били се скарали и не си вдигала телефона.Абидин иска от Сейран да звънне на Ферит ,но тя казва ,че не са заедно.Неговия телефон дава свободно.
Не вдига! Разкажи ми всичко Абидин каквото искаш.Какво да ти разкажа? Къде е Суна? Посреднощ дори не зная къде е какво да ти разкажа.Аз няма да ти отговоря ,но ще те изслушам.Айшен гледай си работата!

Сейран ще намери колата на Ферит по джипиеса.

Ф:Аз повече никога няма да отида в тази вила! Ферит Корхан никога няма да се върна в тази вила.
Су:Разбирам те ,но трябва да се върнем и аз не искам.
Ф:Ето и ти го каза ние сгрешихме ние сме кал за това семейство ние сгрешихме.Хайде партньор по съдба вдигай!
Су:Няма как някой да е партньор в съдбата ми не става.Тя е специална история даже понякога се питам и аз какъв грях имам ,че съм без такъв шанс ,но не намирам отговор.
Ф:Не си.
Су:Не аз съм глупачка,неука каквото ти харесва.
Ф:Говориш глупости!
Су:Още като малка разбрах .че ще се отърва от тази къща само като се оженя да в началото исках да стана танцьорка.Как се зарадвах като дойде новината ,че вие ще дойдете и може би си казах ,че ще се оженя.Да знаеш тогава много те харесвах казвах си Алах ме видя най-накрая и ще се спася ,но и ти знаеш остатъка.Виж наистина каквото и да кажеш си права и аз не знам защо казах това за момент.Помисли само моя живот и всичко ми е наред тъкмо се върнах от Америка имах си приятелка и си правех каквото искам ,но дядо се появи и ми каза изведнъж да се оженя ,но моя живот и бъдещето ми бяха решени от него ,но майка ми която ме родила нищо не казва.Казва на татко той казва да се опитам да я обичам и аз си казах така ще ви отмъстя и ето.Отмъстих си!
Не само на теб и цялото бъдеще и мечти на Суна бяха разбити а после живота ме съсипа.Ожениха ме на сила за Сафет той беше откачен и никой не разбираше ,а после с Каянито един човек не ме питаше какво чувствам до днес.Никой не се погрижи за мен и никой не застана до мен.Никой дори не ме чу...Тази съдба трябва да ми се отплати.
Всичко е заради мен.
Не е заради теб а заради нашите семейства.
Колко бях щастлива онзи ден казвах си ,че си хубаво момче и няма как да си лош човек.Казвах си ,че ще се спася от онзи затвор.Нямаше никой до тогава и това също ще ме целуне ли пълни глупости.
МАЙКООО награбиха се никакъв сън не е...

# 144
# 145
Да ви имам бойкота.

# 146
Аз нямам думи ако това е целта да направят Ферит - Хайри.Успяха!

Да продължим с 86 еп.

Три сезона и това не се промени. За какво въобще върнаха Халис забога?

https://x.com/NourAhm82958602/status/1872711077135556613

Единственото което взе беше пистолета си.

https://x.com/NourAhm82958602/status/1872718929925132761

Между сълзи и усмивки... Heart

https://x.com/NourAhm82958602/status/1872729671592550818

Невероятна игра на масата направи.

Еми да не гледа!

Живо гледане... ВЪХ!

Колко още унизен ще бъде Ферит от Корханови?

# 147
Не сравнявай Ферит с подлия Хайри. Нищо общо нямат. А ако Сейран беше застанала на страната на Ферит и беше тръгнала след него, а не за пореден път да го предаде, нищо от от това нямаше да се случи. Любимото й оправдание: "Не знаех, че ще стане така."! Ами трябва да знаеш вече, доста време си част от семейството.

# 148
Нерде им е морала на турците за който толкова се борят и пискат и глобяват за най малкото нещо ? Каквото им напишат това играят актьорите  искат или Йок . След като рейта е нагоре ще изкарат и 100 епизода .

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 15:09 от femmi2

# 149
От Шериф Сезер - Агънцата ми

Ферит: Ще искам разрешение дори от теб за да умра.🥲

https://x.com/perfeect___/status/1872961906274910435?s=46

Общи условия

Активация на акаунт