Отговори
# 120
Здравейте, момичета!

# 121
Весела Коледа приятели!❤🔥💯

# 122
Весела Коледа! Бъдете здрави и благословени!

Фрагман 89/2

Сейран : Какво се е случило с Ферит? Нещо се е случило?
Неджип: Ферит изглеждаше като луд. Не издържах и опрях пистолет до главата му.
Абидин: Какво си направил?
Абидин: Рискува да направиш всички нещастни, само за да изпълниш желанието на Ферит.
Суна: Моята съдба е особена... Пълна с особени несправедливости...
  : Нека той да е щастлив, нека да гори имението, да се руши семейството, братя, ние.
Суна : Понякога се замислям защо съм такава? Какъв грях съм сторила?
Сейран : Много съм глупава, како...
Суна: Защото по мнението на всички аз съм глупава.
Хатуч : Защо тръгваш по друг път? Нима твоята глава ще се справи с това?
Суна: Тази съдба ми дължи  живот...
Абидин: Къде е Суна? Толкова е късно, къде е Суна?

От фейсбук

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 19:23 от ·٠•Snejka•٠·

# 123
Ще се направя ,че не съм видяла нищо от показаното.

Мирето беше казала ,че умира за синьо виж специално за теб какво пуснаха ...Heart

#MertRamazanDemir ; "Вече имаше постоянен интерес към турските телевизионни сериали. Имаме съдържание, което е популярно не само в Близкия изток, но и в много региони и всички те имат сериозна аудитория. #YalıÇapkını беше един от тях. Историята се развива в свят, който те са свикнали да гледат. Ферит също живее всичките си емоции в този свят на височина, която всеки може да почувства. Емоционалната интензивност и чувства не познават граници и надхвърлят държавите."

# 124
Ще се направя ,че не съм видяла нищо от показаното.

Направо вече не знам какво гледам. Но... сцената е хубава и Мерт има химия и с Берил.

Наги.

Хубав е в синьо Мерти.

# 125
# 126
Мерси за синичкото. 💙
Точно тази част от снимките ми харесват.

# 127
Има снимки и озет но съм на бачкане някой може ли да се погрижи

Ще го удари 10/10 съм сигурна.

# 128
Диде , Flowers Sunflower Аз съм при нашите ,а там нямам компютър. Ако никой не се погрижи ,като се прибереш от бачкане ще си пуснеш нещата.

# 129
Озет - 89 епизод.

Ферит се противопоставя на заповедта на Халис ага и влиза в конфликт, докато остава сам с желанието да се докаже. Намесата на семейството му обаче разтърсва Ферит както физически, така и емоционално. Въпреки че Сейран се противопоставя на това Ферит да излага живота й на опасност, тя отново поставя под въпрос връзката си с него. Когато ипотечната криза връхлита семейството, последствията от миналите решения на Сейран и Суна стават очевидни. Случилото се между смазаните от семейни връзки и отговорности Ферит и Суна дълбоко ще разклати баланса в живота им.

# 130
Честита Коледа и Весели празници на всички! Нека всички ние, както и нашите любимци да бъдем живи и здрави ... HeartFlowers Evergreen TreeHands Pray

# 131
Списанието Heart

С един пост на Нетфликс какво се случи само. ;д

86 Wink

Феми , Снеже , Роси Heart

# 132
Чета вчера и днес в туитър и умът ми не побира случващото се - толкова емоции от някаква сцена в сериал, пък бил той и Рибарчето. По дяволите, това не е истина, че да предизвиква такива реакции. Истинска или не сцената, нито ще седна да се самоубивам или дори да рева. Все си мислех, че аз не съм добре, но вече се успокоявам.

# 133
Ах Дядо Коледа объркал елените къде да ги пусне... Всичко живо свети като коледна лампа господ да им е на помощ

Аз да пусна 86 за лекинка ,че има и 87.

Heart

https://vk.com/video-129463937_456247522

# 134
Добро петъчно снежно утро! ❄️❄️☔☕☕☕☕🥐🥐🥐🧈🧇🧇

Дидка ме разсмя , ама е права за ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт