Отговори
# 225

Арман го знам само като бивш на Яска Алън. ;д

# 226
Дидиии, не си ли опекла нови гифки?
Да изплакнем око тази нощ...

# 227
87 си ви чака ама Вас ви няма Еми ханъм...

Буйрун!

Афра

Буче Бусе

Пелин  Акил

Сторита на Гьозде с Емре,Дирен,Берил и Сезин
https://vk.com/wall-129463937_1030658

Мерт пред караваната на Афра.

# 228
87 си ви чака ама Вас ви няма Еми ханъм...

Буйрун!

Хайде, давай още...

# 229
Ами веднага идааа...

От сета.

# 230
От новата серия

# 231
Резюме

Близостта между Ферит и Суна кара Сейран и Абидин да се съмняват в ситуации, за които никога не са мислили.  Докато Ферит се опитва да се изправи лице в лице с миналото си, усилията на Сейран да го запази жив предизвикват шокиращи промени в живота на всички. Суна започва да се съмнява както в миналото, така и в бъдещето си след нощта, прекарана с Ферит, тя взема неочаквано решение за връзката си с Абидин.
Интригите на Господарката излизат наяве с изненадващите признания на Наджи и принуждават Халис Ага да види истинските врагове в семейството. Ферит има голяма конфронтация с дядо си, но балансът на силите в семейството се възстановява.

# 232
Ето повече от това, което каза Берил в програмата на Саба Тумер на 3 януари 2025!! Берил отговори страхотно на всички въпроси - личи, че е много добра, земна и интелигентна Heart

https://x.com/i/status/1876021187756871990

Берил каза, че харесва целият актьорски състав на сериала, каза че всички са подбрани много добре и много се забавляват заедно, но че нейното щастие е двойно, защото именно тук тя е намерила съпруга си Ерсин! Sparkling Heart Когато водещата й каза - "Намери съпруга си" , Берил се усмихна, засия от щастие и каза: "Да, намерих съпруга си, Слава Богу, наистина много съм щастлива". Берил каза също: "Чувствам се по-удобно, защото съпругът ми е с мен. Намирам за много приятно, забавно и безопасно да живея и работя с него" Sparkling Heart

Попитаха Берил как тя и Ерсин са започнали връзката си - хареса ми, че тя не искаше да разкрива подробности за връзката им пред обществеността и пазеше личния им живот ♥️♥️ Каза че нещата между тях са станали постепенно и са стигнали един до друг без да го осъзнават! И нещо, което супер много ми хареса. Берил каза, че връзката й с Ерсин се основава на взаимно доверие и любов. Каза, че знае, че има някой зад гърба си, на когото да разчита. Ето част от думите й: "Връзка, в която има доверие и сигурност, е една от най-добрите връзки." Revolving Hearts

Имаше въпроси за това дали двамата със съпруга й четат заедно сценария или дали обсъждат или репетират някоя сцена. Берил каза, че го правят, че тя и Ерсин си помагат за сцените, обсъждат ги - но все пак и да не го провят те са заедно там - независимо дали като Берил и Ерсин или като Суна и Абидин! И това е много хубаво Revolving Hearts

Попитаха Берил какво обича да прави в свободното си време - тя каза, че обича да прекарва време със съпруга си и с котките им. Каза, че имат 2 котки! Каза, че не обича да ходи на шумни партита - предпочита да отиде на кино, на някои концерт, да се съберат с приятели, да сготви нещо, да прочете някоя книга! Blush

Берил разказа за това как е започнала кариерата си и как докато е учила е играла в театрални пиеси в училище! Водещата я попита дали й се е случвало да отиде със своя приятелка на кастинг и да изберат приятелката й вместо нея - как би се почувствала тогава. Ще съжалява ли, че я е довела - Берил отговори, че не би съжалявала, а би се зарадвала. Според Берил - това е съдба и късмет. Когато нещо е за нея, то ще дойде. Каза също, че иска да напредне търпеливо. Hug

Берил каза, че иска някой ден да напише свой сценарии и да седне на режисьорския стол - това я вълнува много! Каза също, че режисьорът ти казва как да снимаш сцената, какво трябва да правиш и т.н. Wink

Попитаха Берил в колко страни е продаден сериала "Рибарче/ Златно момче" - тя отговори, че доколкото й е известно в 140 страни по света. Тогава водещата я попита дали взимат част от парите от продажби в чужбина в страните, в които се продават епизодите от сериала. Берил отговори и й каза: „Не, ние не вземаме нищо. - Не получаваме нищо от международните продажби на сериала.“ Rolling Eyes Водещата каза, че това е несправедливо и е редно да се обсъди този въпрос, защото актьорите също заслужават нещо - понеже дават всичко от себе си. Simple Smile

Берил каза, че много се интересува от психология. Именно тогава водещата попита Берил за образа на Ферит и каква е болестта на Ферит, защото много хора се чудили. Берил каза: „Не е моя работа да отговарям на този въпрос. Няма да коментирам образа на Ферит, въпреки че всички герои от нашия сериал са ранени и се нуждаят от психологическа помощ“. Wink Берил заяви също, че тя се върти в своята кошница и опитва да разбере образа на Суна понякога. Каза, че има части в които не знае какво ще стане и не е съгласна със случващото се, включително и със Суна. Blush

Водещата я попита вярва ли в суеверия и такива неща - тогава Берил каза: "Ако Ерсин ме целуне по едната буза, ще кажа: целуни ме по другата буза, защото целувката по едната буза се губи за хората, които обичаме, така и Суна целува два пъти Абидин по бузата." Kissing Heart Каза, че не знае дали е така, но е чула нещо и затова го прави. Каза също, че не позволява да я целуват по очите. Wink

Водещата й благодари за интервюта, изпрати поздрави на съпруга й и каза на Берил, че след време ги очаква и двамата с Ерсин заедно в програмата й. Берил се зарадва и й благодари. Blush

# 233
Фрагман 90/2

Рокси, благодаря! Heart

# 234
Суна:В онзи ден ако беше предпочел мен а не Сейран.Щеше ли да съжаляваш?
Ферит:Никога няма как да научим това.
Сейран:"Сестра ми ме обвинява за всичко. Той казва: "Развеждам се за трети път". Казва ,че аз съм виновна." щ
Той обвинява мен, майка ми...
Суна:Онази лиготия на Ферит от онзи ден ако беше ме опазила малко когато каза ,че не иска тази а онази се чудя дали всичко това щеше да ми дойде до главата.
Наджи:Имам записи на телефона с всички съобщения с Госпожата.Ще видите каква игра играе с вас.
Абидин:Нека ви запозная с майка ми Халис ага - Чичек.
Халис:Целта им не е заличаване ,но определено е отмъщение.
Абидин:От сега нататък зъб за зъб.Кръв за кръв. / По принцип трябва да е като нашето Зъб за зъб , око за око Simple Smile
-Тогава започваме...Това е Каран твоят брат.
Ифакат:Какво ще направите с мен? Оставете ме!
Абидин: Отдавна си го заслужила всичко това, Ифакат...
Ферит :Кой е следващият на опашката? Корхан

Фрагман 90/2

Рокси, благодаря! Heart

# 235

Диди, благодаря за превода на фрагмента.
Цитат
  Ако #YaliCapkini беше добре написано, каква история имаше, феноменална главна двойка: #AfraSaraçoğlu и #MertRamazanDemir плюс другите актьори...можеха да спечелят Еми. Но изглежда, че
@OGMPictures
 е платил на хора да пишат, да режисират, така че сериалът да бъде напълно съсипан.

Цитат
Въпреки че мнозина не могат да се похвалят със своя любим и изключителен актьор поради случилото се, искам да се гордея и да говоря за този млад човек, който направи своя собствен път, изкачвайки стълбата на успеха стъпка по стъпка. Благодарение на своята интегрирана и отличителна способност и усилия,++ 

# 236
Добро утро!

Кому е нужно всичко това се чудя? Търкам очи и се чудя къде е сериала от първи сезон да вярно Кязъм биеше дъщерите и жена си , но всичко беше по смислено. Не ,че толерирам насилие ,но имаше сериала смисъл ,а сега какво е всичко това което гледаме? Поредните актьори които ще натрупат слава и линч покрай сериала? Не ми се говори вече довечера има епизод и се чудя да гледам ли за първи път от 2 години и кусур или да ида да се забавлявам с приятели още по от рано.Ще преценя! Това е прецедент до сега никога не съм се чувствала така.

Хайде на 87 Wink

Говори се ,че Юзнюр се завръща в сериала.Както и Тюркю - Серпил.

Четин Текиндор,Хира Текиндор и Зерин Текиндор

Афра

# 237
Привет!

Диди, отивай да се забавляваш, а серията може да почака.

"Рибарчето" си има твърда фен маса и въпреки всички недомислици в сценария се върти около 4, което дава възможност на екипа да си довърши сезона без проблем или да приключи на 100-ния епизод, както се говореше. Става ясно, че има хора, на които това развитие на нещата им допада, щом не пада драстично рейтинга от началото на третия сезон. Ама много замислени всички как Афра и Мерт играели това и онова. Ами ей така - за 1 милион на епизод що да не го играят?

# 238
Аз мисля че актьорите вземат повече от обявено в цифрите на Мюге и не визирам тях а всички в бранша които им излъчват проектите 🤝

Ще преценя имам време още.😎

Що за конкуренция има се връща и новия сериал на ATV също ще има епизод интересно тия цифри от миналата седмица нова публика ли бяха или от другите сериали присъединения.🤨

# 239
Новият откъде ми е познат?

Общи условия

Активация на акаунт