Отговори
# 210
Здравейте, момичета!

Цитат
⚡🦊 В Украйна скоро ще се състои премиерата на популярния сериал „Yalı Çapkını“, който ще бъде пуснат под името „Bird of Migratory“/«Перелетная птица», сериалът ще се излъчва по телевизионния канал „Бигуди“, този канал в Украйна е канал на турски сериали, в момента се излъчват сериали като „Любов под наем“, „Изневяра“, „Невярна“, „Истанбулска булка“ и „Почукай на вратата ми“

Богоявление е!
 Нека този свят ден донесе здраве, любов и благодат във всеки дом!
Светъл празник!

# 211
Днес освен всичко което изброи Еми и аз имам празник.Днес е арменската коледа.Почерпете се виртуално с ашуренце Wink

Скрит текст:

Я да пусна малко гифки от фотосесията ,че все на Ферит я караме.

Спойлери:
Скрит текст:
От тур. источника по спойлерам:
✨Серия должна быть отличной...
✨Сцена Ферита и Суны будет реальностью, но Сейран их не увидит...
✨Присоединится новый персонаж и произойдет что-то ужасное с кем-то из героев…
✨Произойдет сближение Ферита и Сейран...

# 212
Днес освен всичко което изброи Еми и аз имам празник.Днес е арменската коледа.Почерпете се виртуално с ашуренце Wink

Скрит текст:

Я да пусна малко гифки от фотосесията ,че все на Ферит я караме.

Спойлери:
Скрит текст:
От тур. источника по спойлерам:
✨Серия должна быть отличной...
✨Сцена Ферита и Суны будет реальностью, но Сейран их не увидит...
✨Присоединится новый персонаж и произойдет что-то ужасное с кем-то из героев…
✨Произойдет сближение Ферита и Сейран...
Честит празник, Диди!
Желая ти здраве, щастие и любов!
С удоволствие ще се почерпя с ашуре, обичам го и в къщи го правя с удоволствие по рецепта на баба ти.

Скрит текст:
✨Епизодът трябва да е страхотен...
✨Сцената с Ферит и Суна ще бъде реалност, но Сейран няма да ги види...
✨Нов герой ще се присъедини и нещо ужасно ще се случи с един от героите...
✨Ще има сближаване между Ферит и Сейран...

# 213

Архив / ШахМаран

# 214
Рокси, изпълнението им беше страхотно. Още не съм гледала цялото предаване, но бяха най-добрите сред тези, които гледах.

За мен от всички, които се представиха Берил и Ерсин бяха най-добрите! Имат прекрасни гласове и си личи, че изпяха песента един за друг -  смного чувства и любов Sparkling HeartHeart EyesRevolving Hearts

Берил и Ерсин зад кадър от сета в Имението днес! Някаква тяхна фенка е ходила при тях -  Ерсин е извикал малкото момиченце за снимка с него - и са я пуснали в двора. Тогава друго момиче е извикало Берил да й подаде цветя и също са я пуснали вътре. Явно са си направили и селфи. Това за пореден път показва колко добри, земни и невероятни са Берил и Ерсин!!! Обичам ги тези сладури Sparkling HeartHeart EyesHug

Жената направила снимката, каза че днес са ходили до Имението и там са видели Суна, Абидин, Хатуч, Гюлгюн, Шефика и Айшен, а от яхта са видели в двора Орхан! Явно днес са снимали там Simple Smile

Афра и Мерт явно не са снимали в имението днес - дано са се отделили в другата къща и всичко дето видяхме в края на епизод 89 да не е реално. Моля се за това Hands PrayHands PrayHands Pray

Берил Позам, Суна от сериала Yalı Çapkını, разказа как любовта й на снимачната площадка със съпруга и
 Ерсин Аръджъ се е превърнала в реалност:

Никой не е канил никого на среща, това се е случило незабелязано от всички.
Харесвам актьорския състав и сме щастливи. Чувствам се по-удобно, защото съпругът ми е с мен, слава Богу.
Ако Ерсин ме целуне по едната буза, ще кажа: целуни ме по другата буза, защото целувката по едната буза се губи за хората, които обичаме, така и Суна целува два пъти Абидин по бузата.
Връзките, които имат доверие и сигурност, са едни от най-добрите взаимоотношения.
Не получаваме нищо от международните продажби на поредицата.
Няма да коментирам и не е моя работа да коментирам образа на Ферит, въпреки че всички герои от нашия сериал се нуждаят от психологическа помощ.

Честит Празник Диди! Много ти благодаря за превода от участието на Берил в програмата на Саба Тумер! Когато имам време и аз ще пусна още подробности от това, което Берил казва в него - невероятна е ... Sparkling Heart

# 215
https://x.com/mrdmedya/status/1876357515799310694

Мерт на излизане от сета във вилата.

# 216
Цитат
Имаше електрически проблеми на снимачната площадка на Yalı Çapkını, което накара снимките да бъдат спрени за известно време. След като проблемите с дима бяха разрешени, снимките продължиха. Съобщава се, че снимките ще продължат през нощта. 

Цитат
  Докато създателите на „Yalı Çapkını“ привлякоха много журналисти, блогъри и обикновени фенове на днешните (6 януари 2025 г.) снимки, снимките в имението трябваше да бъдат прекратени поради дим и неизправност на оборудването. Електрозахранването вече е възстановено и снимките ще продължат до 00:00 часа.

Ако даден фрагмент не бъде пуснат днес, той ще бъде пуснат утре и ще бъде единственият тази седмица. Каналът Star TV се държи много странно, тъй като не включи 90-ия епизод от сериала „Yalı Çapkını” в петъчната си програма за излъчване.

Цитат
Рамо на нощни снимки в имението💥💥💥
Изглежда, че снимките са приключили)) 

# 217
Добро утро!

# 218
Излязоха и клипчетата с Берил и Ерсин от сета в Имението вчера - 06 януари 2025! Heart Eyes Момичето, което е пуснало клиповете е написало, че за първи път е била свидетел на токова нещо. Казва, че по принцип мерките там са много сериозни и не се допускат фенове в Имението, но Ерсин и Берил са накарали охраната да пуснат някои от тях и са се снимали с тях в двора. Heart Ерсин дори вдига някакво бебе на ръце, а Берил е получила цветя от фенка. Много са готини как тръгнаха, но пак се върнаха като видяха цветята - А Ерсин как гледа и се усмихва на вниманието към Берил!!! Сладури ... Revolving Hearts

https://www.instagram.com/p/DEf2xxDCItP/

Ето и какво написа момичето пуснало видеото в едно от сторитата си: "Берил и Ерсин ни изненадаха днес с вниманието си към феновете и със своята дружелюбност. Най-сладките и мили ЕрсБер!"💗
Още едно видео от сета вчера - тук се виждат и част от другите актьори - отново Берил и Ерсин като пристигат, също така се виждат Хатуч, Гюлгюн и нахалната Айшен. Sunglasses

https://www.instagram.com/p/DEfsV5NiOHh/

А ето и едно видео от яхта, момичето е минало покрай къщата по вода и от там са видели Емре - страхотен е е той. Blush

https://www.instagram.com/p/DEfcQWMCVwq/

# 219
Фрагман 90/1

Диди, чакаме превод, че е доста напечено.

Ифата ще глътне Орхан. Зяпна като Невра. Grinning

# 220
Сейран:Какво правите тук?
Абидин:Къде беше? С кого беше? Искаш ли да ми кажеш?
Суна:Ти какво мислиш?
Абидин:На човек на ум му идват много неща Суна.
Суна:Най-добре е ние да се разделим.
Чичек:Ако искаш Суна до себе си.Обещавам ти ще бъде до теб.
Сейран:Виж ако правиш така ние няма как  да поемем по никакъв път.На ясно си нали?
Ферит: Не ме интересува особено.
Суна:Замисляла си въобще въпреки всичко преживяно дали и ти имаш вина или грях?
Гюлгюн:Така ли ще бъдеш пример за Ферит? Какво да е бащата ,че да е сина друго.
Суна:Каквото преживяхме по между си го преживяхме.От сега нататък нищо няма да бъде както преди. Тоест както виждаш аз не съм толкова свободна като теб.
Абидин:Суна!
- От сега нататък се страхувайте от мен. За никой няма да има спокоен съм дори. За никой няма да подбирам дори кога ще умре.
Ферит:Сейран я няма.
Кязъм:Как да я няма? Какво означава това?
Чичек:Надявам се ,че тази ваша грубост има обяснение?
Халис:Дойдох да поставя на мястото им тези които не го знаят!

Фрагман 90/1

Диди, чакаме превод, че е доста напечено.

Ифата ще глътне Орхан. Зяпна като Невра. Grinning

# 221
Добро утро ! ☕☕☕☕
Благодаря за споделеното на всички и ползотворен работен ден на всички.

# 222
Да продължа с 87.

Нетфликс от вчера.

Мерт от миналата година невиждана.

# 223
Здравейте, момичета!

Цитат
Златно момче 👑 #MertRamazanDemir

Цитат
Нещата се случват САМО защото ти си МЕРТ РАМАЗАН ДЕМИР. 

# 224
Armağan Oğuz стана Каран от телевизионния сериал "Yalı Çapkını"

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/armagan-oguz-yali-capkini-di … arani-oldu/54090/

Целувката между Ферит (Мерт Рамазан Демир) и Суна (Берил Позам), която се появи на екрана в последния епизод на телевизионния сериал "Yalı Çapkını" миналата година, шокира публиката. Въпреки че се очакваше, че сцените ще бъдат сън, се разбра, че тази целувка е истинска и Ферит ще изпита голямо съжаление за тази голяма грешка. От друга страна, героят Каран беше включен в поредицата. Успешният актьор Армаган Огуз играе Каран, син на майката на Абидин, Бююк Ханъм . Каран, неприятен персонаж, ще стане враждебен към Корханите.  

Общи условия

Активация на акаунт