Как мина ваканцията?
-Как сте?
Добре, какво ще кажете за вас?
- Всичко е наред, просто бомба
Какво правихте? Как мина Нова година, останалото?
- Отлично:
Не направихме нищо. Ще се видим!
Бих говорил с вас за сериалът. Казват, че ще бъде ще завърши за 100-ия епизод.
Афрa: Уморена съм.Можем ли да те снимаме до Мерт?А: Дойдохте в тълпа, така че дори не можем да вървим до него. Аз бях първият, който ви снима заедно в Гьочек: Ти не си първият, който направи снимка, не лъжи!
Коментар на фен който ги е видял в Мармарис заедно.Казва ,че били много сладки ,много по сладки от сериала
4 януари 2025 г.: Започнаха снимките на 90-ия епизод на сериала
".Афра Сарачоулу сега снима в имение (засега пишат това без Мерт). Също така, снимките на място извън обекта са насрочени за тези 2 дни, което най-вероятно ще бъде за Сейран.Фрагментът ще бъде пуснат по график в понеделник, може би нови актьори може да се присъединят към актьорския състав. Тъй като на всеки 10-12 епизода се появяват нови герои.Внимавайте, допълнителни спойлери:Все още не се знае за прехода във времето, но ако е така, тогава ще имаме развод и детето на СейФер.Има опция, че няма да има преход във времето, но Сейран ще разбере подробностите за последната сцена и сама ще напусне имението.Ние също искаме да подкрепим всички нас, сега има много малко наистина истински спойлери, Така че не си разваляйте нервите и просто гледайте сериала. Мислите ли, че създателите ще продължат да огъват сюжетната линия още повече или ще превърнат всичко в лъжа, замъгляване на ума или мечта на героите? Коя история бихте искали да видите? (сезон 3) › ›
От Емре

Афра и Неслишах от Мармарис
https://vk.com/clip-227977028_456239402

Това се случва за първи път... тази година.