Отговори
# 285
Диди, дай нещо по-ведро, че тези гифки ми свиват сърцето.
Да не са решили да занулят образа на Ферит? Все страда горкият.
Много си харесвам Мерт на тази фотка:

А тази фенка е от майта кръвна група:
Цитат
nur
Намирам го за много подобно.
#MertRamazanDemir #TolgahanSayisman  

# 286
Валлах целия епизод е ... нейсе аз 89 правя към края му съм направо искам да свърша ,че май 90 беше по добре ама и аз вече не знам. ;д

Това с Чънар и Феро ми хареса... Heart

# 287
Мислете позитивно. Краят ще е щастлив. Малко остана 🤧😄🌼

# 288
Мире аз без мисъл останах вече.
Нищо не виждам , не усещам и не чувствам.

https://x.com/ii_mnawe/status/1879934885974143052

Мерти от днес.
Емре също имал сет във вилата днес.

Продължавам с 88.

# 289
Приятно гледане!

# 290
Орхан е много разтрвожен какво са направили на Ифакат.Сейран я взе нагоре не е време сега,.Орхан не може да повярва ,че дори и с охрана не може им се случи такова нещо. Орхан Брат му Керам се обади на Орхан искат Суна за да спрат. О:Не да ви дам Суна ще дойда а да ви видя сметката! Есме и прилоша като чу че исказт Суна. Абидин се ядосва на брат си ,че намеси Суна в това. Чичек казва ,че това е брат му и се опитва да му помогне. ферит пак е в криза. Ти си си зъл.Всичко става заради теб.Ти можеш ли да разкажеш на Сейран например скъпи ми Феро. Аз и кака ти...Защо плачеш мръсник? Върви си! Много си смешен моеото момче ако не беше свършил всичко това  нямаш плащане на сметката си .Всичко е заради мен.Точно така приятел! Умри и да свърши....Няма да дам своята Суна няма! Вие знаехте ли ,че Суна има брат? Сейран видя Ферит и хукна след него.Ферит не тръгвай! Недей! Не ми се меси! Тртъгнала е без телефон.
Есме се чуди какво ще правят и иска от Кязъм да не дават дъщеря им той казва ,че няма да я дадат и да се успокои.Хатуч се чуди как да съобщи на Халис.Хатуч разбра ,че Карам е направил всичко на Ифакат. Суна се отвинява.Дори и да не е го е направил е премъчал затова.Ифакат иска да си тръгнат от вратата и Орхан и казва ,че няма да се случи това повече. Тя каза че ще се случи. Ферит отива при Господарката. Аз дойдох ехоо! Никой ли няма? Хелоу! Няма ли никой?
Хвърли пистолета! Да го хвърля ама вие също го държите. А ето чу. Бъдете уважителни към нашия побратим на семейството. К:Харесвам те да знаеш моето момче!
А:Ти да не откачи? Ферит погледни колко хора има тук? Ф:Хайде заповядай на хората си! И ти знаеш ,че ако исках можех да го застрелям още.Ти ме познаваш и знаеш ,че ме бива преди сме ходили много на такива места.Какво искаш да умреш ли? Проблема не е в това да остана жив или да умра.А:Никой нищо да не е посмял да направи!  Махни си ръцете от мен! Не ме докосвай! Заваля дъжд знаци от Фуат. Ще го пиша от вас ако от онази вила стане нещо с някой. А;Какво ще правиш? И мен ли ще застреляш? Ф:Ако не ме застреляш да.
Сейран застана между двамата и каза ,че първо трябва да застреля нея и я изнася с кавга и дърпайки навън.
К:Чакаме те! Недей ме кара много да те мисля!

# 291
Благодаря, Диди! Голям екшън.

# 292
Новината ,че Ферит и Сейран са тръгнали стигна до всички във вилата тя продъ;жава да го преследва с колата и пресече пътя му.Ти болна ли си? Ти си болен! Защо си толкова яддосан,че не успя да се убиеш ли? Искат Суна. Как така? Братът на Абидин онази откачалка е докарал леля Ифакат в това положение.С:Какво говориш ти? Ф:Остави ме! Чичек говори с Халис съобщи му какво се е случило и ,че е пощадила Ферит. Казва му ,че Ферит е решен да умре и е като бомба с закъснител и не е ясно кога ще гръмне.Иска си булката да и изпратят дава му 48 часа или ще изпратиш снахата или ще поемеш смъртта към себе си. Халис няма да я даде след стореното на Ифакат.Ще намерим решение помоли Орхан само да остане и всичките да си тръгнат. Иска да контролира Ферит и че е решен дас умре така говори неговия глас. Ако нещо се случи с него да не знаеш от нас.Говореше така всякаш наистина ще му се случи нещо. Сейран продължава да говори на Ферит и се опитва да намери начин да говори с него. Падни ми от яката! Не ме насилвай! Аз не съм ти враг защо се държиш така? Ами аз така искам и така ще бъде. Халис отново се чуди какво е направил Ферит.Аз поне направих нещо.Ти да не откачи Ферит? Ти искаш да се самоубиеш ли? Не искам да ви запазя живи.О:Не разбираш ли синко ще се убиеш? Ф:Понякога трябва да приемеш и това ,че ще умреш.Гюлгюн много се тревожи. Сейран казва ,че за първи път е виждала Ферит така и това я плаши тя го е виждака друг път ядосан но това е съвсем друго той нито говори нито нищо.Момичето ми ние сме на война да  аз мога да я спра а ти можеш да се свържеш с ей това тук.Ти се опитай да го накараш да обикне живота отново.Има един начин ако успея да му дам възможноста да имаме бъдеще и семейство. Ферит пак превъртя лукма по вратата на Ифакат тя не иска никой. Сейран влезна при нея и казва ,че няма да излезне от стаята.Няма да разкажа! Няма да разкажа нищо.Не очаквам нищо просто вие ме интересувате.Ти? Мен? Да аз вас. Нещата които изживяхте са нормални и аз го изживях когато ме отвлякоха любимите ми бяха до мен чудех се защо не говорехй чудех се какво е като останах там там и мислех за моментите когато не можех да излезна от там и никой нямаше да разбере. Затова само аз мога да ви разбера най-добре!
Плачи! Плачи!
ферит стои и лумка още по вратата.Орхан се чуди какво се случва с Ферит. Разбира се ,че те познавам ти си ми син от очите ти ще те позная. Кязъм казва ,че Ферит не изглежда добре напълно е полудял. Орхан иска да уволни цялата охрана и да наемат нови хора.

# 293
# 294
Твоят случай беше и по лош Сейран.Всичко е собствен ад за всеки но ако искате да разкажете.Той не ме пипнал.Карам казва ,че Корханови не ги грее грам за Ифа.Тя пищи и се моли да спре той я засне с телефона да бъдело вълнуващо.Чисто гола я оставил и се е наслаждавал абсолютно нищо не направи.Онази е пълен дявол.Защо аз? Иска кака.иска кака ми.Госпожо Ифакат!  Божие наказани! Всичко е заради теб отивай при мъжа си! Къде сте семейството ми? Дадох целия си живот на вас. Жалко за вас.Госпожо Ифакат аз много съжелявам! Мърсница млъкни! Аз какво общо имам? Виж Ферит или докарай онзи под краката ми или му я дай. Суна в стаята си отивай! :Ферит синмко моля те недей! Суна се чуди каква вина има.Ферит и казва да си тръгне от тази къща и то по нейна воля.Толкова ли не искаш да ме виждаш? За последно ти го казвам събери си вещите и си отиди.Защото аз го искам! За съжелание пред теб... Довери ми се Суна! Знам ,че ми помогна Сейран ,но не се ядосвай.Не се ядосвам ще отмине аз съм тук.Имате нужда повече от мен.Ти винаги ли беше толкова добра? Не знам ако сте видяли всичко като глупост.Прощавай Сейран! Ще отмине! Кязъм иска на охраната всичките телефони относно Абидин дори да се следят в социалните медии. Не иска да ги вижда тив предатели освен това казва ,че  ако не иска краят им да е такъв да внимават с това което правят РЕКЛАМИ

Снеже настръхнах без да гледам даже...
Все по добър и по добър!

# 295
Суна ще е агентът на Ферит... май.

# 296
Сейран отиде да му каже ,че Ифакат нме е добре ,но Ферит тотално  не слуша никой вече буквално ако метна онзи мръсник пред краката и ще и мине.Ти не си ядосан ти все едно си се отказал от всички и всичко.
 Няма такова нещо просто искам да остана сам.Ще излезнеш ли навън? Айшен ще помага и докладва на Абидин и даде телефон на охраната да и казва всичко. Суна съибщи на 2всички както са се разбрали с Ферит ,че отива при Абидин. Тя вярва ,че можела да го вкара в пътя. Есме не можела да я изпрати. Ферит подкрепя положението. Сейран не позволява това,но няма да ти позволя да направиш това с кака ми щом на теб не ти пука за теб. С;Няма проблем щом мъжа ми ме иска до себе си това е начина.Довери ми се това е начина.С;Хайде тогава заминавай и щастие! Кязъм казва да отиде да види какво ще стане. Сейран отива да говори с Халис ага. Ферит каза ,че въпроса е затворен и ще е по добре за нея да не говори.Абидин е доволен ,че Суна се връща, Орхан и е благодарен от името на семейството а Гюлгюн иска да е внимателна.Суна успокоява Сейран ,че ще разреши въпроса.  Сейран казва на Ифакат какво е станало и ,че Суна е отишла при Абидин ,а тя и казва ,че това е правилното решение. От ателието се обадиха майсторите не искат да работят ако не им се плати.Тя ще се опита да направи нещо по въпроса. Счетоводството нямат пари да плятат на майсторите.Суна казва ,че сама е дошла. Чичек и казева ,че е постъпила правилно. Ф:Ще отидеш в онзи конак и ще ми докладваш там.После ще ви взема и двамата с онзи от там. Остави всичко на мен..../ Добре дошла дъще! Суна се държи надеменно ,но така и трябва. Чичек казва да се грижат добре за нея и без това няма да я оставим тази неприятна жена толкова време.Абидин казва тези думи за Ферит на Суна в фрагмана за грехът му.Всякаш ако умре...както и да е.Нали си до мен мъжа ти и си дойде няма по важно от това.Толкова е лесно нали? Разруши всичко и всички и ще си играем на съпрузи така ли? Ти подиграваш ли ми се? Ние дори нямаме една нормалност като женитба.Имахме възможност ли? Ферит? Сейран?Любовта им? Защо не говориш за себе си? Ти не ми каза дори за майка си бе на жена си.Аз ли съм виновен? Да ти си! Въпреки всичко щом реши да се ожени за мен и да имаме семейство си ти.Щяхме да имаме семейство и да се борим за всичко.Дойдох тук само за доброто на хората които обичам.Късно е много за всичко и не очаквай и повече от мен. Орхан и Кязъм се осъмниха в Ферит и планът му относно Суна. Орхан и Кязъм се ядосват на Ферит защо крие всичко и че са на една страна. Отпрати и тях после Сейран дойденагруби и нея.Не искам никой до себе си! Вие не сте на ясно нали? Но ти какво толкова искаш ,че не искаш да ни прибавиш в планът си? Искаш да умреш! Сейран излез навън и не ме карай да полудявам. А и спри да мечтаеш за деца аз не ставам за баща да си го знаеш.Орхан сина ти полудя вече.Аз не мога да...Не можеш да се добереш до него.Не се страхувай Сейран ще намерим начин някак не съм го намерил на улицата.Суна прави снимки на къщата а Ферит чертае планът да влезне в нея. Суна е търсила стаята на Абидин искала да се извини.Искам време ако имам нужда от нещо затова я търсех непознато място е в крайна сметка. Сейран и каза ,че Ферит ще изпрати онзи под краката и тя е благодарна.Ферит не иска Орхан да идва ,но Кязъм ще дойде с него.С:ферит моля те бъдете внимателни.Не ме оставяй без теб! Бъдете внимателни! О:Моля те уведомете ме ако има нещо! Охраната пита Ферит дали имат нужда от нещо ,но той му се озъби. Кязъм каза да наглежда къщата и всичко е наред.
Айшен получи известие от Ялчън новата охрана ,че Кязъм и ферит напускат вилата.
Суна:Абидин е заспал ще видя Карам / РЕКЛАМА

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 21:39 от x BlackRose x the guardian team :)

# 297
Нали сега дават по бТВ стори "Златното момче" но са още на първи сезон и от време на време гледам ако не заспя.  Готини и забавни диалози има.

# 298
Суна съобщи на Ферит ,че спят имат вътрешни хора.Кязъм иска от Ферит да е внимателен. Взеха я и Кязъм тръгва с нея тя се чуди защо Ферит остана там.Той я успокоява ,че ще дойде,...Ф:Ако изкараш и стон ще убия майка ти.Върви! Ако си отвориш устата ще те гръмна в устата.Ферит се обади на Сейран и каза да вземат Ифакат и да тръгнат той каза ,че са добре.Сейран се чуди дали наистина иска това тя каза ,че ще се почувства много по добре.Орхан предложи да отиде с тях Ифакат каза ,че няма нужда и тръгнаха двете със Сейран.Всички са спокойни вече във вилата и Суна е добре. Защо ме докара тук? Ще видиш после.Действаш без да мислиш напоследък.На хаир да е все така ли беше? Крий терапията си за себе си. Не ме боли колкото теб.Ф:Той е прав друже! Каквото и да направиш няма да си платиш греховете.Ето това си ти хайде гръмни го! Гръмни го де! Гръмни го! Ферит:Вържете го! Карам:Оставете ме! Ферит:Той е напълно твой снахо.Както ти кажеш това е! И:Няма да те докосна дори с върха на тази пръчка. Пребийте го така ,че да не може да говори дори ,но все пак го съблечете гол да знае повече да не докосва нито една жена. Кязъм и той поиска да прасне един на Карам. Подлец! Ферит иска охраната да е много даже и жив човек и птица да не прелита особено наблегна на морската част. Ф:Няма да позволя да ви се случи нещо. Синко Ферит има нещо моля те виждам го в очите ти всякаш ще ни опазиш и ще си идеш.Аз съм добре татко.Не ме мисли! Работниците напуснали работа и Сейран трябва да тръгне а Ифакат и казва чер може да и направят нещо.И:Остави ги да си гледат работата! С:Нали семейството беше и фирмата нали всичко беше свързано с това.И:Онзи е полудял тотално ще ти направи нещо. Ифакат и каза ,че няма да я пусне самичка и заедно ще отидат. Халис иска да я остави насаме с Ифакат ако може.Знам си ми обидена и затова не дойде при мен.Хубава работа ага. Аз трябваше веднага да те опазя и спася и трябваше да усетя какво се случва.Отмина ага.Защо тогава не ме гледаш в лицето? Не се срамувай ти не си направила нищо срамно ти плати цената за моето минало. Ела Ифакат! Ако нещо беше станало с теб Ифакат щях да прогоря целия Истанбул.Много ме е страх! Недей! Не се страхувай и аз се страхувам ,но отмина.Тази Ифакат която познавам е по силна от това препядствие.Прав си ага ако позволиш трябва да излезнем със Сейран имаме малък проблем в ателието.Добре ,но бързо да си дойдете и охраната да не се отделя от вас.Абидин е бесен пита ги спали ли са какво са правили дкато Ферит е влезнал.Продажници!
К:Кои сте вие бе?
Ч:Той ти е брат.
К:Какъв брат Чичек?
А:Какво говориш? Взеха жена ми!
Ти ме наричаш изменник ли бе?
К:Тогава Суна е предател.
Чичек иска да спрат ще умре ако нещо стане с тях.И казва ,че няма изменници ,но Корханови са врагове и ще си платят каквато и да е цената затова. Сейран казва на майсторите ,че е дошла като една от тях не като булка на Корхан.Иска да чуе за какво става дума.Той казва ,че са в менгемето и Халис Ага много ги е притиснал тя казва ,че те ще ги отпуснат. Хората искат заплатите си всички се чувстват празни и няма как да правят бижура по друг начин. Има хора които са и под наем има хора с болни деца други които събират пари за сватба.Сейран си води записки относно проблемите на всеки. Тя им казва ,че в момента няма как да помогне на всички ,но всички са важни за Халис Ага тези които са на зор първо на тях ще докоснем ръка. Майсторите склониха глава.Суна се озъби на Айшен.Суна иска да благодари на Ферит и за нея дори баща не е карал да направи такова нещо.Това което искам да кажа ,че не ме беше страх знаех ,че ще дойдеш и ще ме спасиш.Благодаря ти! Но ти щеше да си доволен. Онази нощ не е ставало нищо нищо между нас. А това ли е положението което не искаш да затвориш? А какво означава това ,че и ти не си се справил с някои неща. Ето тя е права и на нея живота съсипа ,но тя е права.Но аз не направих нищо те съсипаха живота ми един по един.Един по един го съсипаха.Всички един по един съсипаха живота ми....Абидин:Суна не смей тази нощ да излизаш от стаята си! Ферит! Къде си я Ферит? Ферит Абидин е пуснал съобщение.Ферит! Тия отиват по морски път да ги нападат с пушки май. Виждала ли си Ферит? Да беше около морската част.Ферит погледни ме! Кажи нещо! Ела до мен и кажи нещо! Ферит! Добре нищо не е станало ще паднеш забога.Нямаше такава нощ! Тия ги напданаха с калашници.Халис и той хукна дас опази фамилията.И тримата са затреляни. РЕКЛАМА

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 22:33 от x BlackRose x the guardian team :)

# 299
Тоя епизод е голЕм екшън..

Общи условия

Активация на акаунт