Отговори
# 300
Чакам събуждането от комата... Hushed

Лека нощ!

# 301
Стига глупости я цял сезон ли са в кома? То верно ,че всичко е анормално ама все пак.

Двете момичета застреляни в корема. Ферит в гърдите и Халис с малкия пищак хукна да се прави на герой. Направо не знам какво да кажа.

# 302
Малеее , всички се изпотръшкаха ранени.. не вярвам в тая теория за комата ,ама от СЦ нищо няма да е изненадващо вече.

# 303
Всичко е възможно ще видим като поживеем

Мерт в Джихангир пред стария си дом който твърдят че вече е офис

https://x.com/_fatimah_7776/status/1880564362454425732?s=46

От Гьозде

Рейтинга

Конкурентите.

Ферит 91 еп.

https://x.com/uzaktaniyi/status/1880394615414817009?s=46

https://x.com/uzaktaniyi/status/1880584983959707702?s=46

Отвя ме тая сцена

https://x.com/_aya_7_10_/status/1880601579038081228?s=46

# 304
# 305
Афра

Извинявам се , но това не е май тоалета за тази обстановка и на нея май не и ОК ,че постоянно се загърдва.
Но щом е преценила ще е с този тоалет.ФахБур най-много ми харесаха. Баръш Ардуч е ослепително чаровен.

Heart

# 306
Никак не ми харесва роклята на Афра - олеква, направо модна катастрофа. А и като знаем къде е, трябваше малко да се съобрази. Не е на плажа. Ханде и Туба са ок.

Фахрие е топ. Тя ми беше любимка и я разлюбих по разни причини, ама май пак ще си я харесам.

https://x.com/i/status/1880662441635594666

# 307
Стилиста на Афра или там който я съветва и облича е сбъркал. Тая рокля на  Гучи  е като за лятно парти и събитие.  Тук обстановката предполага да е по официална  все пак сме в Рияд при арабите и така да се разголиш.. то си личи че и Афра не се чувства удобно.  Харесва ми прическата и грима.  Иначе Туба и Ханде са елегантни и красиви. Имат повече опит на такива събития.  Фахрие не я видях в цял ръст на снимка ,но тоалета и мисля че е черна рокля.  Баръш Ардуч е страхотен.  Пу ,пу:heart_eyes:  и Бирсен също го е похвалила.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 21:43 от femmi2

# 308
Целия пост на Гьозде ; Скъпите и.

И една красива ученичка.

# 309

https://x.com/TvDunyasii/status/1880662441635594666
сега видях Фахрие и съпругът й ами кавалер е знае как и къде да докосне . Елегантни и стилни и двамата и поздарвяват .

# 310

❥ Така свършва приятелството!

— Какво ще правиш? Ще стреляш ли по мен?
"Ако не стреляш първи, тогава аз ще стрелям.

Седя и се чудя като стигна до тук как ще правя гифките...

# 311
Фахрие е номер 1 за мен.

Малко повече за събитието - наградите  "Joy Awards" се връчват всяка година. Церемонията по награждаването се провежда в Рияд, Саудитска Арабия и се връчват награди за кино, телевизия, спорт и музика. Турските актьори са поканени като гости.

Скрит текст:
С гугъл

Номинираните за Joy Awards 2025 бяха разкрити, като наградите ще бъдат връчени по време на голяма церемония на 18 януари в anb Arena като част от сезона на Рияд. Гласуването започна официално, продължава цял месец през официалното приложение, след фаза на номинации, която привлече милиони участници.
Наградите включват набор от категории, включително кино, телевизия, музика, спорт, влиятелни личности и режисура, признавайки открояващите се творби и личности на годината.
В категорията за кино филми като „From the Ashes“, „Rehla 404“, „Shabab Al Bomb“ и „Welad Rizk 3: El Qadia“ се борят за най-добър филм. За най-добра актриса във филм, номинираните са Khairiah Abulaban („From the Ashes“), Nour AlGhandour („Honeymoonish“), Hannah El Zahed („Fasel Men El Lahazat El Lazeeza“) и Yasmine Sabri („Abo Nasab“) . За най-добър актьор във филм се състезават Ахмед Ез („Welad Rizk 3: El Qadia“), Сохайб Годус („Ahlam Al Asr“), Фейсал Ал Еса („Shabab Al Bomb“) и Хешам Магед („Ex Merati“ ).
В телевизионната категория водещи сериали на Персийския залив като „Thanawiyyat Al Naseem“, „Zawja ​​Waheda La Takfi“, „Shabab El Bomb 12“ и „Mathaf Yeddi“ се състезават за най-добър сериал на Персийския залив. Египетските продукции „Al Atawla“, „Ashghal Shaqa“, „Kamel El Addad +1“ и „Nema El Avoccato“ са кандидати за най-добър египетски сериал. Междувременно номинираните за най-добър левантски сериал включват „Alameel“, „Lo'bat Hob“, „AlRawabi School for Girls: Сезон 2“ и „Wlad Badee'a“.
За най-добра актриса в сериал номинираните включват Елхам Али („Sondos 2“), Сулафа Мимар („Welad Badee'a“), Нур Али („Lo'bat Hob“) и Худа Хюсеин („Zawja ​​Waheda La Takfi“ ). От друга страна, най-добър актьор в сериал включва Айман Зидан и Самер Исмаил („Al Ameel“), Абдулазиз Алшехри („Forsan Graih“) и Моатасем Ал Нахар („Lo'bat Hob“). Изгряващите звезди, състезаващи се за най-добър новодошъл, включват Ал-Ануд Абдулхаким („Beyt Al Ankaboot“), Расел Ал-Отайби и Мохамед Ал-Харби („Sondos 2“) и Найеф Албахар („Thanawiyyat Al Naseem“).
В режисура, номинирани за най-добър режисьор на телевизионен сериал са Ахмед Халед Муса („Al Atawla“), Раша Шарбаджи („Wlad Badee'a“), Али Ал-Али („Zawja ​​Waheda La Takfi“) и Мохамед Сами („Nema“ Ел Авокато”). Номинираните за най-добър филмов режисьор включват Тарек Ал-Ериан („Welad Rizq 3: Elqadia“), Али Ал-Калтами („Нощен куриер“), Фатима Ал-Банауи („Басма“) и Моатаз Ал-Туни („Ex Merati“ ).
В музиката песни като „Lammah“ от Ayed, „El Jaw“ от Majid Al-Mohandes, „Haygely Mawgow3“ от Tamer Ashour и „Wein“ от Al-Shami се състезават за най-добра песен. Номинираните за най-добър мъжки изпълнител са Ал-Шами, Тамер Ашур, Силауи и Айед. За най-добра изпълнителка сред номинираните са Елиса, Ассала, Ангам и Шерин Абделуахаб. Номинираните за най-добър нов изпълнител включват TUL8TE, Khaled AlSarraf, Rakan AlSa'ed и Wijdane Said.
В спорта номинираните за най-добър мъжки спортист са Салем Ал Даусари, Ясин Буну, Айман Хюсеин и Хусем Ауар, докато номинираните за най-добър спортист са Дуня Абуталеб, Самахер Кърди, Хатан Алсаиф и Хана Года.
И накрая, в категорията инфлуенсър, номинираните за най-добър мъж инфлуенсър включват Або Флах (Хасан Сюлейман), Осама Марва, SHoNGXbOnG (Ахмад Ал Кахтани) и Наиф Хамдан. Номинирани за най-добра жена влиятелна жена са Сара Ал Уари, Духа Лариби, Кади Ал Джураиси и Нарин Амара (Красавицата на Нарин).
Наградите Joy Awards са сред най-известните награди за развлечения в арабския свят, които празнуват креативността и високите постижения в различни артистични и медийни области.

https://www.gea.gov.sa/en/joy-awards/

# 312
Още Афра.

Heart

Сетих се за едно изречение:Очите му гледат по друг начин...

# 313
Тия фестивали при саудитите нали затова почнаха да ги правят, за да покажат колко са отворени и модернизирани вече към света. Страна в която само допреди 3-4 години жените не можеха да шофират свободно и още колко други неща... Едно лицемерие и нищо повече. Дори започнаха да канят и холивудски знаменитости. Тия актьори въобще с какъв акъл приемат подобни покани и ходят там... Сигурно заплащането е солидно.

# 314

Сет в университетската болница Бейкент

Афра се гъбарка с Джейда че има сет а тъкмо е слезнала от самолета.

И още от снощи

Общи условия

Активация на акаунт