Отговори
# 45
Планира се Yalı Çapkını да направи своя финал в 100-ия епизод.

Сериалът Yalı Çapkını на Star TV с участието на Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир вече три сезона събира публиката пред екрана.

Поради класацията на международните продажби и търсенето на публиката на сериала Yalı Çapkını, окончателното решение в края на миналия сезон беше изоставено и то беше удължено за още един сезон. Рейтингите този сезон не оправдаха очакванията. Въпреки това нарастващата гледаемост на сериала от време на време удължава живота му на екрана. По последна информация, ако рейтингите на сериала не паднат много, се предвижда да продължи до 100-ти епизод.

Екранното приключение на сериала, чийто 87-и епизод беше излъчен на 13 декември, ще завърши с големия финал на Yalı Çapkını, който ще бъде на екран в края на март, заедно с рекламната ваканция, планирана за седмица по време на Новогодишната седмица. Въпреки това, ако гледаемостта на сериала спадне твърде много през този период, крайната дата ще бъде изместена напред.

Birsen Altuntaș

# 46
Ех ще поживеем и ще видим Wink
Но ако сезона е от 74 еп до 100 еп това прави точно 26 серий. Което има голяма логика. Спомням си ,че и Пойраз беше свършил март месец нищо ,че беше баш на баба Марта. Ще видим какво ще се случи. До епизод 100 я камилата я камиларя...

# 47
Здравейте! Heart Exl

Феми, Еми, Рокси, Йони, Мире, благодаря ви за поздравите! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Диди, мерси за преводите и на всички за споделеното. Flowers Hibiscus

За 100-ен епизод одобрявам.

https://x.com/yalicapkinieng/status/1868305635399335996/video/1

# 48
# 49
# 50
Привет , лейдис .

Няма да откажате следобедно кафенце Yum

# 51
88 еп/1

Ферит:Мисля ,че като стана баща все едно ще порасна и имам спокоен по живот.
Ще бъда легендарен баща Сейро знаеш ли?
Лекарката:Да както казах възможността да забременеете е много малка.
Чичек:Казаха ми ,че си умрял.Халис видя ,че баща ти няма да се откаже и се опита да убие и трима ни наведнъж.
Ферит:Какъв ти е проблема ? Не ме подлудявай! Какво искаш ти?
Сейран: Недей действа само с както твоята глава преценя това е моят проблем.
Чичек:Гвоздеят на Халис ага , единствения на който може да се довери и негова надежда е Ферит.Мислиш ли ,че ще има място за теб докато него го има? Хайде хвани майка си за ръка! Да изкараме на Корхан през носът им всичко което са направили.
Суна:Имало някакво лечение ,но имало възможност и старата и болест да се възообнови.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 17:50 от x BlackRose x the guardian team :)

# 52
Здравейте, момичета!

Ехаа, нов фрагман ли имаме?
Диди, благодаря за превода.
Аз попаднах на това:
Цитат
🔥 Поредицата Yalı Çapkını е към своя край. Очаква се проектът да приключи в епизод 100 през март, ако рейтингите останат стабилни, но може да приключи, ако рейтингите паднат. До момента сериалът е завършил 87 епизода. 

📌 Мерт и Ersin зад кулисите

🎥//Мерт на снимачната площадка #YalıÇapkını днес

# 53
Не се стърпях ама става ли дума за реплики съм първа кипра.
Еми да не гледа сълзите които се леят.

# 54
Добро утро! 🍀

# 55
Поредните награди за Димес.

Афра

Добро утро!
Мира Heart

# 56
Здравейте, момичета!

Пожелавам на Мерт още много награди да печели! Заслужава го - с трудолюбието и таланта си печели сърцата на милиони.

# 57
Привет👋

# 58
Я да засиля малко 86 еп.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт