Отговори
# 645
Здравейте петъчно ! ❄️❄️❄️
Кой ,каквото празнува  да му е готино , влюбено  и весело на душата.  Наздраве ! 🌹🌹🌹💘💋💋🍷🍷🍷

# 646
# 647
Любовта към виното е безгранична! 😀❤️🍷

Честит 14 февруари! Всеки да обича това/този, които са му на сърце.

# 648
# 649
# 650
От епизода днес.

От Гьозде

Днес де денят на влюбените розо моя да хапнем тази вечер по един дюрюм.

# 651
Здравейте, момичета!

Цитат
#MertRamazanDemir на събитието L'Officiel Hommes Turkey x MUBI Turkey 🔝💫 

Весел празник ви желая!

# 652
Буче с любимия

92?

# 653
# 654
# 655
Цитат
#MertRamazanDemir #YalıÇapkını е по Star TV в 20:00 с вълнуващия си нов епизод! 📺🧿 @mertramazandem  

# 656

Днешната нова снимка с Афра Сарачоглу от семейния приятел Хакан. Актрисата е в родния си град Балъкесир. Нейният мениджър също присъства с нея. Най-вероятно това е ваканция, свързана с работата. Афра е там от няколко дни.

Двете Ф Wink

# 657
# 658
Сейран:Айшен! Айшен отвори очи!
Суна:Тя е жива нали?
Абидин:Какво стана с Айшен?
Суна:Нищо не съм направила.
Абидин иска да се обадят на линейка Чичек каза ,че ще се обадят на тяхния лекар да не каже Айшен ,че е Суна я бутнала,.Суна казва ,че не е направила нищо на Сейран. Чичек кара Абидин да избира между Айшен и жена си.

Ферит е много ядосан на Халис затова което е направил. Вини го в измяна на семейството той му казва ,че всичко е за него и той ще го ръководи ферит казва ,че не разбира нищо ще потънат без него.Ще успееш! И няма да казваш на никого. На никого? Как така няма? Дядо ми...Няма да кажа ,че дядо ми умира ли? Дядо моля те забрави затова всички ще умрат и могат но не и ти ти си Халис Корхан ти не можеш да умреш.
Ако ти от сега нататък ще бъдеш глава на това семейство този телефон ще го вдигаш винаги.
Сейран каза на Ферит да дойде във вилата и какво се е случило и ,че трябва спешно да дойде и той тръгна ,но каза на Халис ,че този въпрос не се е затворил още.
Карам:Беше голям смелчага като държеше пистолета.
Сейран:На теб силата ти стига само за нас , а пардон и за нас не стига.

Ферит и Дженгиз потеглиха към вилата.
Чичек каза ,че са я намерили просната на стълбите на лекаря.

Ферит:Теб те доведе дядо ми нали? За да можеш да ме обучиш след него?
Дженгиз:Не можем да кажем ,че не е прав човека?
Ферит:Ще ме научиш тогава.
Джениз:А толкова си интусиазиран.

Ферит:Тъкмо си казвам ,че няма да видя тази вила и хоп изниква пореден проблем да я видя.
Айшен може би има мозъчно сътресение.
Ферит помисли ,че Карам е виновен за Айшен и хукна да се разправя с него.
Какво търсите тука? Ти какво търсиш тук?

Карам:Твоята манипулация не върви за нищо.
Чичек:Това момиче знае нещо до такава степен ,че Суна да полудее и да я бутне по стълбите.

Ферит и Сейран са сигурни ,че Суна не е бутнала Айшен.Есме се обади да пита за Суна тя я излъга.Шефика е отишла към вилата защото не може да се свърже с Айшен.
Абидин вдигна телефона на Айшен и повика Шефика в болницата. Аби иска да научи истината относно случилото се от Суна. Суна се кълне ,че са спорили ,че тя е дошла да вземе Абидин и да построят нов живот. Но проклятието на вилата не ни остави намира.
Айшен си отвори очите по пътя за болницата.

Сейран казва на Ферит да отидат и те той казва,че тя е при мъжа си.
Суна се обади на Ферит и му каза ,че Айшен знае за тях двамата
Ферит:Няма такова нещо като нас двамата!

Ферит и Сейран се карат относно Суна и Абидин.
Ферит казва ,че има по големи проблеми от Суна и нямало време затова.
Какъв е по голям проблем от това.?
Дядо умира.
Моля?
И не иска никой да знае затова.През целия си живот дядо ми който живях под сянката му ми казва от мен толкова.И аз не знам какво ще правя с това огромно семейство и то без него.

Шефика дойде в болницата и търси сметка на Абидин казва ,че толкова години са работили във вилата не е падала. Няма и нищо няколко счупвания и лек удар по главата.

Ферит казва ,че дядо му се е пожертвал в името на семейството.Сейран казва ,че трябва да продължи с лечението как ще чакат да умре ли? Не аз ще разубедя дядо.Дядо не може да умре.Халис Корхан не може да умре.Толкова беше решен ,че...Казва ,че е за семейството ,но заради мен е знам това. Той умира заради мен Сейран.Ти не си длъжен да носиш този товар сам всички са големи.Не е така дядо каза ,че от сега нататък аз ще гледам всички.Това не е справедливо ама...
Орхан звъня да се интересува дали е успял да научи какъв е проблема за дядо му.
Сейран казва на Ферит ,че той трябва да разкаже и тя е до него и не е сам.Ще се справим заедно.Аз съм много уморен Сейран.Дядо ми ми вярва ,но аз нямам тази сила.Ако ти я нямаш аз я имам заедно ще се справим.Не си длъжен да си сам в този път баша ти Ифакат леля и всички ще решим заедно това.

Шефика , каза на всички ,че Айшен е паднала и им каза за Суна и Абидин ,че са докарали Айшен те в болницата.Есме е ядосана ,че дъщерите и я лъжат.Обади се на Сейран да разбере какво е станало.Тя каза ,че Суна се е върнала при Абидин във вилата и как е позволила Сейран това пък и държи сметка Кязъм.
Сейран:Татко тя е голяма жена аз какво можех да направя?
Ферит:Говориш за мен ,но тежеста на твоето семейство цялата е върху теб.

РЕКЛАМА.

# 659
Ферит 2 ще има ли ?

Общи условия

Активация на акаунт