Отговори
# 240
Тия май наистина са се целували.Ферит отпрати Суна.Сейран и каза ,че Абидин я търси. Ферит продължава да пие и Сейран се опитва да го накара да спред да пие парти го да си вземе душ ,но той прие ако нея я няма след душът.Суна се качи на такси и поиска да я вози до сутринта. Ферит иска Сейран да го остави намира.Разбирам ,че си ядосан ,но до степен да не ме погледнеш ли? Сейран казва ,че му вярва и могат заедно да се справят Сейран казва ,че той е бъдещето на семейството.Ф:Престани! Остави няма не съм нищо.Това е моя живот ще се държа все едно не ме интересува бъдещето на никой от оноава семейство.Какво има какъв ти е проблема? Никой не ме уважава.Сложиха ми товар който не мога да износя.И един ден ,че не ме попитаха какво исках? Добре аз те питам? Като каква ме питаш? Като жена ми или като новата собственичка на фирмата? С:Ако продължаваш така няма да поемем по никакъв път. Ф:Не ме интересува особено.Орхан е съгласен да се отърват от вилата но не и от фирмата.Гюлгюн му казва ,че не е се е променил грам и няма как да е пример за Ферит.Тъкмо се сдобриха и се скараха Орхан и Гюлгюн заради репликата и. Сейран е останала в домът на Ферит май иска да закусят заедно той не иска.Добре няма да ходим ти къде иска да ходиш? Аз искам да отидем в фитнеса.Добре добре и аз идвам с теб.Абидин звъни на Суна с репликите:В кой кръг на ада е да идва да говорят тя му каза ,че е в градината и идва.Абидин иска да знае къде е била.Единственото което искаш да разбереш къде съм била ли е? Какъв ти е проблема? Искаш да откача ли? Аз няма ли да се довера на жена си? Защо да се доверяваш на една глупачка без разсъдък? Да аз те обичам заради вилата и съм с теб нали? Не знам не мога да реша и аз не зная. Цяла нощ те нямаше! Нямаше те! Къде беше? С кого беше? Искаш ли да кажеш? Според теб куъде и с кого бях? Не знам и затова питам.Кажи интересно ми е какво ти минава през ума.Бъди благодарна ,че не мога да кажа какво мисля Суна. Суна:Да става вече каквото ще става! Сейран се чуди какво се случва с Ферит и защо продължава така.Той каза ,че ще помисли и иска да остане просто сам. Но тя продължава да го следва като сянка.Суна:Най-добре да се разделим Абидин! А;Какви са тези глупости Суна? Всеки път в който ти скимне се разделяме ли?А:Как така лесно го изричаш това? С:Не е лесно ,но не мога! Не се получава! Абидин иска да знае как е решила това ,но тя каза ,че го мисли отвреме.Абидин каза ,че тя не е добре и после да поговорят ,но Суна каза ,че решението и е категорично.Някакви преследват Наджи той е ранен и тича и успя да се прикрие.Госпожата е издала заповед да го убият и той чу.Чичек се обади на Абидин и е разтревожена за него ,но той казва ,че не е време ,но и не е добре.Ифош го чу и каза ,че това е нейната работа а той я предупреждава за нея щяло да е лошо.За мен си никой! Все още си шофьора на Ферит и подметката тук. И:Аййй я научи турски първо! Наджи се свърза с Халис и му показа всичко той веднага каза да намерят Ферит.Ще приберат Наджи под тяхната опеля все пак и Кязъм научи.Абидин му каза че се разделят със Суна и той видя Наджито.Кязъм се чуди на коя дъщеря на страната да застане ,но все пак Корханови водят.Хатуч се обади на Сейран и каза ,че Ферит го чакат защото Халис го викат и прав и всичко е на яве.Сейран поиска охрана защото няма да убедят Ферит с приказки.Абидин дфойде да каже на майка си ,че Суна иска развод.Тя го пита той иска ли развод.Разбира се ,че не искам.Няма тогава да се разведете.Ти не знаеш жените не ги познаваш.Ти да поискаш всичко ще стане на този свят! Кажете на Халис Ага ,че няма да отида.Сейран:Нямаш такава възможност за съжаление. Ф:Супер! Суна вини майка си за браковете си и затова ,че не се е погрижила за нея.Ферит не иска да правят нищо за него. Хатуч го нахока ,че никой не иска да говори с него в този хал по принцип и да приключат този панаир.Халис иска Ферит да целуне ръката му. Как така толкова ли е лесно? Ще те целуна и всичко ще се затвори? Не е така аз ти дължа извинение ти си прав всичко е както ти каза.Де да беше ми повярвал първия път. Ако не беше се държал така налудничаво щях да ти повярвам. Халис казва ,че го иска до себе си той е миналото а Ферит бъдещето той ще бъде неговата съвест, Заедно ще опазили семейството. Ферит прие пръстена отново.И ти ми прости казах такива неща - прощавай! Есме казва ,че Суна е казала ,че ще се разведе на Кязъм. Есме се вини относно Суна наистина не се е погрижила и като стока са искали Сейран.Твоята дъщеря Суна е с маймунски апетит.Какво щеше да стане ако бяхме питали?  Кязъм също не му е приятно и не знае какво да мисли. Суна казва на Сейран ,че се развежда и не е добре.Суна вини всички за положението си и браковете зад гърба си.Никой не се е погрижил за нея.Поне ти си щастлива вие с Ферит се обикнахте аз страдах ,но ти си щастлива. Аз ли съм виновна сега? Не но все аз нося това бреме.Суна каза на Сейран ,че в този ден в който се е случило всичко съдабата и била прокълната. Ифакат каза ,че обича Орхан с всичките му слабости.И почнаха да се целуват. Ферит дойде да говори със Суна извинява се не знае как е станало това.Не се извинявай! Нека се държим все едно не е станало нищо.Ф:Аз се извинявам! Радвам се ,че мислиш така.С:Ферит ако беше избрал мен а не Сейран онзи ден щеше ли да съжалиш? Ф:Не знам! Това няма как да го научим никога. Ферит и Халис отиват на вън да покажат мястото на тези които се мислят за някои.Отиваме да ги накажем! Ще им покажем кои са големите. Хатуч не иска да го пусне ,но той  е непреклонен.Сейран иска да са внимателни не е ясно какво ще се случи. Хатуч иска от Кязъм да отиде с тях.Той прие след толкова тюхкане. Хатуч е много обезпоена ,че няма кой да спре Халис.Кязъм търси Абидин и се чуди къде е ,но се чуди дали Чичек ще го прецака. Абидин и Чичек закусват заедно Садък и каза ,че Халис Корхан прави взломно влизане тя каза ,че сама ще се оправи и ще ги посрещне.Халис иска документите за ипотеката. Какво взе от внука ми затова? Парите които внукът ти взе от мен в замяна.Тези пари които е взел от теб ще ги забравиш и са мои.Вие се радвайте с това наказание щях да взема и тази къща.Ч:Няма да остане това така Халис! Х:Халис Ага съм така ще ми викаш. А:Или какво? Да ви запозная! Майка ми Чичек! Х:Ти си..... Сейран има лощо предчувствие.Сейран я успокоява ,че няма нищо.Халис отрича за убийството на брат си и казва ,че Лятиф е виновен ,но Чичек не вярва.Х:Ясно ти искаш кръвоплитие.Тогава така ще е.Ти Абидин целуна ръката ми застана на масата ми за кое? А:Аз не съм предател! Аз пазих внука ти дори моята кръв да се пролее.Х:Ти нямаш кръв! Куче! Абидин ги гони ,но Халис казва ,че ако още един път види грешка няма да им позволи да останат живи.Ч:Ако този ден ден излизаш от тази врата е защото съм те приела за гост ,но това е последната врата от която излизаш.Орхан:Ние ще направим седма врата ако шест такива са заключени и пак ще излезнем.Ф:Според мен бъдете предпазливи.Казва истината! Чичек иска да извикат Каран.Халис каза ,че Абидин е замесен с всичко което се случва.Ферит каза ,че Буюк Ханъмата е майка на Абидин.Халис каза ,че това животно няма да влезне в къщата им повече.Ако искаш Суна вратата е там.Суна каза ,че е сигурна и е взела решение да се раздели с Абидин преди това. Халис казва ,.че това е много сериозен въпрос за семейството.Абидин каза на Кязъм ,че ще му казва какво се случва и ,че няма да се раздели със Суна.Кязъм се опитва да го смекчи ,но няма смисъл от действията му.Абидин иска да имат нов живот далеч от Корханови със Суна и от вилата.Тя не иска да говорят Халис Ага е забранил на Абидин да дойде във вилата.Суна каза ,че няма и тя да дойде.Абидин и казва ,че не може без нея. Карамд ойде братът на Абидин от втория брак на Чичек. Халис казва на всички ,че това е отмъщение и ще ги ударят чрез тези които обичат. Халис каза ,че никой няма да напуска къщата включително и Гюлгюн.Реклама

# 241
Благодаря, Диди! Heart

# 242
Рамо Heart

Повреме на рекламите да изплакнем окото ,че...

Снеж този го знам като бивш на Ясемин Аллън аз не съм го гледала никъде ама гледа като тежко надрусан и луд много добре си играе ролята.

# 243
Диде, да, вярно, бившият на Яска. И аз не съм го гледала никъде.

# 244
Карам иска да знае какво искат и какво се случва.Тя каза ,че всичко е война и време да се занимават с това.Той пита всичко позволено ли е тя прие.Карам ще се погрижи.Гюлгюн се чуди защо Ифакат я мисли за нейна конкурентка.Ифакат казва ,че тя е е била много силна и не е искала да бъде добра.Ифакат казва на Гюлгюн ,че с добрината и си я премазала.Пита ли се един път в кое си добре.Но това ,че агата беше съгласен нямаше проблем.Аз не съм приключила с брака ви аз.Между вас края ти го постави. Хатуч пита Суна какво се случва и какви са тези решения за разводи.Х:Ако няма да родиш от Абидин как ще стане? С:Казвам ти че ще разведа. Ако има нещо ще си платиш Суна и забрави за този развод.Твоя проблем какъв е ,че намираш каквото търсиш в никого.После ще говорим! Нямам сили да говоря затова.Айшен забелязала ,че Суна е странна и намеква на Шефика ,че може да има някой който обича друг.Но тя е решена да разнищи нещата въпреки ,че Шефика и казва да ги оставя да се оправят. Сейран се опитва да разбере какво се случва.Абидин нахлу да я вземе Ферит го гони не можело да я вземе. Суна каза ,че няма да дойде и решението и е категорично.Ферит:Момичето каза ,че не иска да дойде.А:Ти не се меси! Ще стане лошо. Аз нямам друг освен Ферит сега дойде една жена и ми казва ,че ми е майка.Ферит отново нали? Когато ферит каже идваш отиваш си.Страхувайте се от мен от сега! Няма да знаете дори как ще се събудите сутринта не забравяйте ,че няма да гледам дори редът на смъртта ви. Кязъм казва ,че Абидин не бил достоен за Суна.Сейран последва Суна в стаята и да я успокои. Виж ако како ако искаш да плачеш ела заедно да плачем ако искаш да викаш ще идем на крайбрежната.Сейран иска да говорят ,но Суна иска да остане самичка.И е сигурна изпраща я да поспи. Абидин каза на Чичек ,че само тях ги има Чичек е доволна от резултата Абидин каза ,че няма да жали никой и ще получат каквото искат. Сейран е забравила телефонът си в стаята на Суна.Суна изпадна в криза не може да се успокои мрази всеки и всичко.Себе си и Абидин и всички мрази.Суна иска Есме да си тръгне от стаята и я умолява. Оф песента Heart

Боже горката Ифакат. Наистина е права до вчера Абидин беше куче пред вратата им.
Суна говори с Ферит иска кафе от него.Ние с теб Суна затова...Не нека не те е страх няма такова нещо.Просто ми е страннно малко все едно нищо не е станало и човек се пита.Ф:Това са опасни теми напразни ще страдаш ако заговорим.С:Нека но не чакай аз да съм такава като теб.Ф:Ние с теб решихме да затворим темата.С:Изглежда за мен темата не е затворена.Каквото изживяхме по между ни се изживя нищо няма да е като по старому между нас.Айшен ги чу...Ифакат дойде с такси в окаяно състояние.Ферит се чуди какво се случва дали са бележка на таксито:Според вас кой е следващия Корханови? Госпожата? Госпожата ли?

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 22:20 от x BlackRose x the guardian team :)

# 245
Не харесвам Абидин от епизод 1, подозирах що за човек е.

# 246
Така ако синилата по вратът на Суна са спомен от смучките на Ферит по вратът наистина искам леген.

# 247
# 248

Рейтинга на 90 еп.

Конкуренция:

# 249
Привееет Smile

НОВ Репортаж с Мерт и Афра
https://x.com/TvDunyasii/status/1877974984032649554

# 250
Били видени в Арнавуткьой да се забавляват по отделно в други заведения с приятелите си.
Накратко и веднага се почнаха въпросите относно раздяла.

# 251
Здравейте, момичета!

Не мога да не се отбия и при вас, за да ви  благодаря за всичко, което споделяте за Мерт и неговите проекти.
Ден на думата Благодаря е!
Бъдете живи и здрави, момичета! И не забравяйте да благодарите на близките си, на семейството, на приятелите, колеги и всеки, който ни е направил деня по-добър.
Много ми харесва тази фотосесия на Мерт:
Цитат
„Имам гъвкавост в живота и го обичам. Не се вкопчвам прекалено във всичко, търпелив съм, вярвам в промяната и не се страхувам от нея. Стига да не вреди на другите, Не ми харесва."
"Не мисля за това какви са моите характеристики."
#MertRamazanDemir 💙 

# 252
Прелестна Берил.

# 253
Сцената е заснета 5 пъти.

Продължавам.

# 254
Чаках аз тези красоти.
Давай още ако има готови...

Общи условия

Активация на акаунт