Бележка за издръжка на дете

• 657
  • 3
  •   1
Отговори
  • Горна Оряховица
Здравейте! Досега получавах присъдена издръжка за детето от Общината,но онзи ден ме привикаха в съда и се оказа,че бившия си разкрил три сметки.Питаха ме за становище.Аз като цяло предпочитам досегашното положение,но не - искали мнение за запор.Обсъждахме нещата и реших да наложим запор и оттук следва и питането ми.Детето получава социална стипендия и ми искат за кандидатстване бележка за издръжка.Откъде следва да се вземе такава бележка ако започне изплащане от сметката на бащата? Подаването става февруари,но аз да съм подготвена евентуално.Благодаря предварително.

# 1
  • Далечният изток
Съдебният изпълнител ще ви ги превежда евентуално, ако въобще има някакви средства по сметките, значи би трябвало той да даде някаква бележка.

# 2
Беше отдавна, дано да има промяна, но през 1991 в университета взеха присъдената издръжка от делото, независимо, че бащата не я изплащаше. Попитайте счетоводителя в училището, в което учи детето.

# 3
  • Горна Оряховица
Съдебният изпълнител ще ви ги превежда евентуално, ако въобще има някакви средства по сметките, значи би трябвало той да даде някаква бележка.
    [/list]

Да,тя каза,че първо щели да направят проверка и ако няма нищо ще получавам от Общината.Но ще видим.

Mama Ru аз знам,че трябва да представя без значение,само не знам откъде да диря бележка.

Общи условия

Активация на акаунт