🧴️ Empties - Изразходени продукти и препарати за дома

• 624
  • 7
  •   1
Отговори
🧴️🧹️🧽️🪥🪣🍶🪠🛁

По аналог на темата "Празни опаковки" в раздел Красива Мама, ви каня тук да споделяме снимки и мнения на продукти и препарати за дома,които сме изразходили - прах/гел за пране,капсули за миялна,омекотители, ароматизатори, почистващи препарати и гъби,свещи,сапуни,измивни продукти и тн.

Ще започна с моите празни опаковки на продукти,които наскоро привърших.

1. Finish Powerball - таблетки за миялна.Ползвала съм и други марки,но Финиш за мен измиват без забележки (имат няколко варианта, Quantum за най-добрите и не оставят петна по чашите за вино). Всеки ден пускам по 2 машини,защото сме голямо семейство и почти нищо не мия на ръце.

2. Seventh Generation е марка на домашни препарати с изчистен състав.Дрехите на децата винаги пера с капсулите за чувствителна кожа(в ляво),а за нас ползвам капсулите на Tide, конкретно тези са от серията с омекотител и прането ухае страхотно. Слагам и допълнителни кристали,който ще включа в темата,когато ги изразходя.
От Seventh Generation купувам веро,това тук е с аромат на лайм,вмомента ползваме това с грейпфрут. Бавно изразходваме,защото както споменат почти всичко слагам в миялната.

3. Sponge Daddy - гъби за миене,които ползвам за бърсане на плота,водата около мивката,да почистя остатъци от храна от масата и тн.Солидни са и купувам редовно.

# 1
Каква е идеята да снимаме боклука си, нещо не разбрах целта?
Има теми за продуктите - доволни, недоволни..
**И защо пазиш три опаковки от таблетки?!

# 2

нелош препарат, купен от някой от строителните магазини

# 3
  • София
"Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 14." - т.е. изписани са N-бр. теми
Няма нужда от снимки на празни опаковки...какъв в смисълът да се пазят?!

# 4
Няма нужда да ги пазим.
Изразходваме, снимаме (евентуално снимка от интернета) и изхвърляме.
Тук споделяме кратко (позививно,негативно) мнение.
Вместо да се лутаме в няколко теми,отзивите на всякакви продуктите и пособия за дома,които ползваме, можем да намерим в една тема - практично и лесно.

Ето пример: https://www.bg-mamma.com/?topic=1580634

# 5
Да, ама точно се дублира темата...
https://m.bg-mamma.com/?topic=1582097
Същото се споделя. Пиши тук впечатления за същото ..
За пазенето - явно ги пазиш по някаква причина, иначе как няколко наведнъж случайно са ти свършили...

# 6
Разбира се,че съм запазила опаковки,които съм изразходила последните седмици.
И това е така за мое лично удобство,за да не пускам публикации отделно за всяка една бутилчица,шишенце,(крем,маска за лице следвателно в "Красива Мама" темата ни) което съм привършила.

Ако на теб ти е удобно да включваш само по един продукт в мнение,това също е вариант и въпрос на личен избор.

Идеята "Empties" е снимките да са на празни опаковки/тубички с кратко обяснение дали сме доволни,колко ни е струвало примерно,ще купя,няма да купя.

# 7
  • Mediterraneo
И според мен се дублира темата.

Общи условия

Активация на акаунт