Смешки от форума - 43

• 87 799
  • 704
  •   2
Отговори
# 285
Не мисля точно с това да отслабвам, има и по-приятни начини от това да разнасяш охладени инжекции и все да ти е лошо.
А за летенето - ще си карам с метлата аз, зер съм си свикнала Joy

# 286
Цитат
само веднъж имах случай за неразрешена транзакция при безконтактно плащане. Платих като я сложих в устройството и дадох пин. Вероятно защото дисплеят беше мръсен

# 287
Дааам, и аз така. До три пъти пробвах и се отказах. Седнах на близката пейка да умувам къде наблизо има банкомат и гледам едно бабе, тупур, тупур с бастунчето, застана пред банкомата и тъкмо да извикам, че не работи, виждам как си взема паричките и започва да ги брои. Flushed
Реших да се пробвам за последен път и за по-сигурно свалих слънчевите очила, та белким видя какъв е проблема с мен. Гледам, екрана си съвсем наред - от ясен по-ясен, сложих очилата - черен, така разбрах къде е ключа от бараката. Кой да се сети, че през слънчевите ми очила с всякакви защити и поляризация, всички дисплеи изглеждат черни под определен ъгъл. Sunglasses Grinning

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 11:48 от Sysly

# 288
О, да, очилата с поляризация са забранени за шофиране, управление на яхти и пр..., тъй като в дадени моменти може да попречат на видимостта както към околните обекти, така и към различни екрани с полезна информация вътре в колата/кабината...
А иначе, е ясно за по-предната смешка, че е искано да се напише "летален" изход... И при мен редакторът се включи и трябваше два пъти да я поправям от летателен 🙄

# 289
  • here and now
Очилата с поляризация не са забранени за шофиране, дори се препоръчват за нощно такова,  защото намаляват отблясъците на насрещно движещите се коли.

# 290
  • Обран бостан ;)
Цитат
Кой би взел книгата на Даниела или пък би отишъл на конституция? За какво?

Тоя аутокорект, к'ви бисери ражда - направо не е истина. Wink

# 291
  • Down south
Цитат

Харесва ми така, Матилде. Панталонът подчертава дългия й крак

# 292
# 293
Ами на снимката, както се е наклонила, единият крак на Матилде наистина изглежда по-дълъг. И с това "дългия ѝ крак", а не "дългите ѝ крака" звучи наистина смешно Grinning

# 294
Проверихте ли днес с кои обувки излязохте? Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
... обувки, които могат да се носят съвсем успешно с вдигнати крака

# 295
  • София
Проверихте ли днес с кои обувки излязохте? Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
... обувки, които могат да се носят съвсем успешно с вдигнати крака
А аз имам такива, които могат да се носят само с вдигнати крака. Толкова са неудобни, че стават само за креватни игри.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 16:00 от Ahoney

# 296
Blush
Лекарство за отслабване - сега го видях. Ставаш перушинка с него и хвърчиш Joy
Ами така е, един хвърчи от ниски цени в магазина, друг от лекарство, само да не хвръкне преждевременно  до Св.Петър да дава отчет.Как хвръкна, защо хвръкна и т.н.Rolling Eyes

# 297
Цитат
Вчера слушах една канализация и там се каза, че нашето тяло е специално създадено за условията на Земята и е най-съвършеното създадено...

Flushed Какво се случва в тези канализации напоследък?

# 298
Нещо страшно се случва. Много народ в едно тяло ("нашето тяло"), ма се оправдават пък че било съвършено.

# 299
Цитат
по принцип наистина се пише осмивам, ама усмивам идва от усмивка и е доста често срещана грешка. Нямам претенции за фиолог, моля такива да подминават постовете ми ако ще изпадат в транс за подобни неща

Общи условия

Активация на акаунт