Смешки от форума - 43

• 87 735
  • 704
  •   1
Отговори
# 330
Моженето си е можене, ама не е ли да каже "Дай аз да ги нося че да стигнем по-набързо"... Кой знае и другата работа как ще я свърши Grinning

# 331
Прав е човека, можем. Едва се сдържаме по пътя за Кауфланд, и особено на обратно с торбите Wink
Торбите не излъчват толкова сексапил.
Друго е жена да носи каса бира в едната ръка. И цветя в другата.
С жълта рокля на точки.

# 332
Не виждам смисъл от цветята в тази композиция 🤣

# 333
За мъжката романтична душа 😂

# 334
Цветята са подарък от касиерката😂 За силата и мъжеството😂 а може и обувките да си пасват с цвета на касата бира, знае ли човек…

# 335
  • Варна
Ех, де ме върнахте...Беше нявга, с по една каса в ръка (баланс!), но не в рокля, а в шорти и пот..., пардон,топ...

# 336
  • София
"Архитектура и СМГ не са аналогови, за да се чуди дете кое да избере. Напълно различни специалности са. Аз имах предвид по - назад паралелки АЕ/ИЕ."
Мда, не са аналогови, то вече кое ли е аналогово, всичко е дигитално. Simple Smile

# 337
Цитат
Даже ако се наложи втори мъж, ще взема само разведен, трениран и овикван. Simple Smile) Както казва стендъп комедиантка (? как по дяволите се нарича жена стендъп комедиан?) "One woman's trash is another woman's trained trash".

# 338
  • София
Цитат
Даже ако се наложи втори мъж, ще взема само разведен, трениран и овикван. Simple Smile) Както казва стендъп комедиантка (? как по дяволите се нарича жена стендъп комедиан?) "One woman's trash is another woman's trained trash".
Това е велико! Ще го избродирам на гащите на мъжа си. И той е трениран траш. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 339
# 340
Heart  Българска певица но ок. 45 г. се е омъжила за четвърти или пети път:

Цитат
...беше Кирова, Андонова, Гущерова, Соколова, сега Петкова!!!

Сигурно никога не си е сменяла личната карта заради изтекла валдност 🙄

Обаче, много яко - сичко си прави както трябва-  сватба, бяла рокля, фамилията приема....Не е да кажеш да ги претупва нещата

# 341
Явно е от тези дето искат сватба, а не брак.

# 342
Мой приятел, който има жена и две дъщери е супер трениран. Колкото пъти сме се засекли в някой магазин, тутакси ми измъква торбите от ръцете и ги носи, докато вървим заедно

# 343
Това, последното не го разбрах... Какви торби при положение че има колички? И откъде накъде приятел ще ми мъкне торбите?!
 Май трябва да е смешка нали? Само дето липсва цитирането 🙄

# 344
  • Down south
Това, последното не го разбрах... Какви торби при положение че има колички? И откъде накъде приятел ще ми мъкне торбите?!
 Май трябва да е смешка нали? Само дето липсва цитирането 🙄
+1

Общи условия

Активация на акаунт