Смешки от форума - 43

• 87 496
  • 714
  •   1
Отговори
# 345
Когато магазинът е в близост до домът, често се ходи пеша да се купят 2-3 неща. Като влезе човек, обикновено се сеща че му липсват и още 2-3 и накрая си тръгва пеша с 2-3 пазарски чанти.
А относно откъде накъде приятел ще ѝ носи торбите... Ами явно все още има мъже на този свят.

# 346
  • на Мелмак
Защо? С една съседка се засякохме близо до нас, аз от работа, тя от магазина натоварена. Момче от техния вход ни видя, взе ѝ торбите, да ги занесе до тях.
Не е странно, просто е чудесно Simple Smile

# 347
А, ако става дума от магазина до вкъщи да... Аз си представих, че мъкне торбите до касата...
И все пак ще ми е дълбоко странна една такава ситуация...

# 348
  • София
От кога проявата на съпричастност и кавалерство е странна?
На мен ми е странно, че има хора, които никога не са го изпитвали. Жал ми стана.

# 349
  • Mediterraneo
Че и дълбоко странна... Веднъж посрещахме приятелки на летището с ММ, той веднага им взе раниците да ги носи до колата, нищо особено, ръчен багаж. И двете после споделиха, че досега никой посрещач не им е вземал чантите да ги носи. А за мен е повече от нормално здрав прав мъж да носи 500 м две чанти!

# 350
Има жени които го приемат за сексуален намек. Първо трябва да попиташ "Може ли?"

# 351
Едва ли накой си представи как един бабанко изтръгва чантите от ръцете на дамата насила и хуква с тях Grinning Поначало се предлага такава помощ, пък тя ако ще да приема, някои действително отказват.

# 352
Вергов и една наша актриса (забравих коя беше) се бяха снимали провокативно на летището – тя мъкне огромни куфари,а той безгрижно ходи пред нея с ръце в джобовете. Laughing Под снимката – порой от коментари на възмутени граждани. Последно кое?

# 353
Аз честно казано съм написала смешка на точното място...
"Дълбоко странно" нито съм го измислила, нито го употребявам, но след последните актуализации на телефона ми, редактора ми сменя както си иска думите...

# 354
Че и дълбоко странна... Веднъж посрещахме приятелки на летището с ММ, той веднага им взе раниците да ги носи до колата, нищо особено, ръчен багаж. И двете после споделиха, че досега никой посрещач не им е вземал чантите да ги носи. А за мен е повече от нормално здрав прав мъж да носи 500 м две чанти!
На мене пък  ми прави лошо впечатление ако някой ме посреща от път, а не се сеща да помогне с багажа, без значение мъж или жена. Егати посрещането ако ще си мъкна аз всичкия багаж.
Другото любимо ми е "Ела ми на гости" в друг град, ама си хвани такси от автогарата до къщи че да не си развалям рахатлъка за да те посрещам.

# 355
Не е от форума, на живо го чух в метрото.
Мъж и жена, явно колеги в препълнен влак. Освобождава се място и жената сяда. Мъжът стои пред нея(натоварен с обемна раница). Жената:
- Искаш ли да ти хвана нещо? Ъъъ, багажа имам предвид😊.

# 356
  • Сф
Цитат
Отзив за хотел Imperial Palace – ол инклузив с бонус чувство за оцеляване

Ако търсите приключение, в което да тествате границите на търпението си, сетивата си и имунната си система – поздравления! Току-що го открихте. Imperial Palace в Слънчев бряг е място, което ще ви остави с впечатления… макар и не от онези, които човек желае да отнесе от почивка.

Започвайки от първия контакт с рецепцията, се озовахме в нещо като „експресна версия“ на настаняване – гривна, ключ, махване с ръка и следващият, моля. Обяснения за ресторанти, плажове и останалите „удобства“? Само при поискване. Ако сте любители на играта escape room, ще се забавлявате, разгадавайки сами къде какво се намира.

Персоналът – млади ентусиасти от Централна Азия – изглежда преминава стаж по оцеляване в сферата на хотелиерството. За съжаление, езиковата бариера е по-висока от всяка от вълноломите на Слънчев бряг, което прави комуникацията с тях симпатична, но често безрезултатна пантомима.

Хигиената в хотела е… оригинална. Миризмата на канализация, носеща се из коридорите, придава на обстановката известен spa-ефект – нещо между серни бани и забравена общежитийна баня. В ресторанта чашите носят спомени от предишните гости, а приборите предлагат бонусно меню под формата на засъхнали остатъци.

Храната? О, тя е като репертоар на квартет, който знае само четири песни – пица (вечно сурова), пилешки крилца, ориз и спагети. От време на време готвачът решава да разчупи монотонността с нещо „специално“ – например риба, нарязана с хирургична точност, така че да стигне за половин полк. Ако сте гладни, трябва да сте и бързи – нова тава се появява през 20-30 минути, а порциите са строго дозирани. Ол инклузив, но с чувство за дисциплина.

Впечатляващи са и табелите на входа, гордо обявяващи колко килограма храна „гостите са изхвърлили“ предния ден. Човек остава с усещането, че присъства на морална лекция, а не на обяд. В този контекст, фактическата липса на храна се компенсира с обилна доза укор.

Баровете също предлагат преживяване. Повечето предлагат или само бира, или само безалкохолни – изборът е разнообразен, ако обичате да не избирате. Главният бар е пътуване в себе си – поне 20 минути чакане, след което бивате обслужени от барман, който сякаш се е заклел да тества личните ви граници на социална интеракция. Поръчка на две мастики може да предизвика реакция, достойна за стенд-ъп комедия, макар и от по-циничната.

Басейните? Те са открити леко хлорирани езера, в които филтри явно са пожелателен лукс. Слънчевите часове са строго регулирани – плуването след 18:00 е забранено, вероятно за да не смущава съня на хлорните кристали. А „фитнесът“ е малка стая с два уреда, в която се побират максимум 5 души с умерена доза оптимизъм.

В заключение – Imperial Palace е място, което оставя спомени. Само че не от онези, които бихте искали да разказвате с усмивка. Хотелът е странна смесица от бюрокрация, икономии и съветски дух на самообслужване, комбиниран с декор, който е виждал по-добри времена – вероятно преди 2008 г.

Ако все пак решите да го посетите – не забравяйте доброто си настроение и едно фенерче за търсене на храната. Ще ви трябва.

# 357
Тъжно е даже, не е за тази тема.

# 358
  • Сф
Тъжно е даже, не е за тази тема.
Да, но е написано смешно все пак . Simple Smile

# 359
Доживяхме! Simple Smile
Цитат
Цитат
За Памела и Лиъм пише, че са много добри приятели, но няма романтика между тях. Играят заедно и ако има нещо ще се чуе.
Доживях и за Памела Андерсен да има мъже, с които са само приятели.

Общи условия

Активация на акаунт