Смешки от форума - 43

• 84 178
  • 675
  •   2
Отговори
# 135
Цитат
Хората в днешно време не раждат, с цел размножаване на всяка цена, а от любов (разбира се, със своите изключения). През 90тте се е раждало, защото трябва.

# 136
А кое е името от скалъпените букви? Стана ми интересно

# 137
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А, това, че после следва престой вкъщи си е абсолютно така, Мери.
Аз си признавам, че този потребител го чета само когато не съм видяла ника преди това. Blush

Днес ми е ден, за втори път попадам на нещо смешно:
Цитат
Кажете малко повече какво по точно процедури правихте? За ингивинална усмивка.

# 138
  • Телиш/Плевен
А кое е името от скалъпените букви? Стана ми интересно
Пише го в поста - Чуетел Еджиофор.

# 139
  • София
Относно операцията, не само от апендицит.
Не става въпрос изобщо колко дни е пътеката или престоя в болница, става въпрос, че след каквато и да е операция никой не се връща веднага нито на работа, да не говорим за дете на училище.
Дори и по соц времето важаха тези простички неща.
Те конците се свалят на седмия ден, но това вече са подробности, в които не смятам да задълбавам.
Според мен въпросния цитат е поредната измислица на потребителя, затова и прецених, че е за тази тема.
Да не забравяме болничният лист, моля, който е предаден на класната, или там на учителката ли беше Grinning

# 140
Признавам си, че това с болничния лист ама изобщо не го разбрах кое му е грешното и смешното, защото не съм запозната с реда в такива ситуации. Както очевидно и авторът, на когото поне аз бих му се вързала.

# 141
Името на документа е болничен лист когато е за пред работодател, за в училище е извинителна бележка или нещо от сорта, но не е болничен лист. Не че не играе същата роля де, ама форматът и заглавието му са различни Grinning

# 142
Съвет към потребител (вероятно бот или трол), който от месеци обяснява как от следващата седмица започва да си търси жена и търси акъл от мамите:

Цитат
Вземи си една котка и започни да живееш с нея за да придобиеш малко тактика в общуването

# 143
  • София
Съвет към потребител (вероятно бот или трол), който от месеци обяснява как от следващата седмица започва да си търси жена и търси акъл от мамите:

Цитат
Вземи си една котка и започни да живееш с нея за да придобиеш малко тактика в общуването
Това е много добър съвет. Тъкмо ще се научи да го командват. Simple Smile

# 144
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Авторката обсъжда дама, завършила Право в Сорбоната:
Цитат
Когато не ти приемат детето в СУ специалност Право и така или иначе ще плащаш за платена форма на обучение и имаш възможност, естествено че ще го пратиш в чужбина, а не в Нов български университет, примерно. Сорбоната е добър избор. Обикновено това е избор повече на родителите, отколкото на децата.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 18:17 от Reinа

# 145
"Един мъж трябва да те гледа като ледена бира в хладилника в знойно лято, не, като студена леща на Великден."

# 146
Авторката обсъжда дама, завършила Право в Сорбоната:
Цитат
Когато не ти приемат детето в СУ специалност Право и така или иначе ще плащаш за платена форма на обучение и имаш възможност, естествено че ще го пратиш в чужбина, а не в Нов български университет, примерно. Сорбоната е добър избор. Обикновено това е избор повече на родителите, отколкото на децата.
Колко е забавна! Значи който 'не става' за специалност право в СУ, директно към Сорбоната. Защото там нямат други критерии, освен студентска такса...

# 147
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
До ре ми, вече докладваха и изтриха обсъждането на Сорбоната, като резервен вариант на СУ. Joy
На бас, че и теб ще изтрият, много са чувствителни на тази тема.

# 148
  • Сф
Цитат
Идея за бизнес имам. Салон за чистене на въшки. Как ви се струва? Simple Smile Тегавата работа да я върши някой друг. Бихте дали пари за такава услуга. Нали?
Дайте идеи какви разрешителни обаче ще изисква подобен салон.

# 149
За разрешителни не знам, но може да наеме заразители, да върви бизнеса. Че то въшки много няма.

Общи условия

Активация на акаунт