Смешки от форума - 43

• 87 797
  • 704
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Не трябваше да го чета - сега съм в транс и временно ще ми е трудно да пиша в другите теми, но особено в политическите. Grinning

# 301
Авторът е едно от безбройните доказателства за валидността на изводите на Дънинг и Крюгер.

# 302
  • София
Точно. Четеш и си мислиш за емотикона facepalm.

# 303
Цитат
Вчера излезе новината, че животното е на свобода от около 2 месеца (дори са го виждали в района на Исперих) и полицията знае за това отдавна. Но чак сега започнаха да действат, защото видеото в интернет стана вирусно

# 304
Grinning А вие знаете ли си местото или сте българи?

Цитат
българина рядко си знае местото и не може да преценя възможностите си. Винаги се надценява.

# 305
Че иска да плаща данъци е съвсем похвално, и го одобрявам Hands Plus1

Цитат
Здравейте! Извинявам се ако въпросът ми не е за тук.
Интересувам се ако искам да практикувам професионално нумерология и да правя консултации има ли някакъв сертификат,който е задължителен спрямо закона? Дали трябва да имам нещо като патент, диплома? Въпросът ми е мога ли да се регистрирам и да си плащам данък?
Благодаря предварително ако има запознати 🌼

# 306
Ами не е смешно, похвално е. Така или иначе всякакви нумеролози, астролози, родови терапевти изскачат иззад всяко храстче и за добър ден искат по 50-100 лв, за които не плащат и 1 стотинка данък. Жената поне иска да е коректна.

# 307
Аз знам, че неплащането на данъци създава енергиен дълг.

# 308
  • Обран бостан ;)
Цитат
Не споделям и не очаквам нищо лично в работна среда.
Проблемите на колегите биха ме о ще ш щ ПМ щ ш ш ш щ

нстоварили допълнпмс соъсжов

??!! Astonished

# 309
... когато решиш да драснеш във форума, но вече си обърнал три ракии Joy

# 310
Аз подозирам домашен любимец. Котките обичат да ги правят тия работи.

# 311
Аз подозирам домашен любимец. Котките обичат да ги правят тия работи.

Да, тръгнала е да пише някакво мнение, появило се е нещо спешно, заради което трябва да прекъсне за малко(с малки деца и котки редовно ми се случва), оставила е телефона отворен, защото е решила, че бързо ще си допише и...

# 312
JoyJoy
То хубаво домашен любимец, но чак го и публикувал. Доста умен домашен любимец, че и точен.
Обикновено, за да натиснеш "публикувай", трябва да натиснеш публикувай. Joy

# 313
Котките умеят някои доста невероятни неща. А защо не и да публикуват от името на стопаните си Smiling Imp

# 314
Моята редовно ми спира будилника😂, добре че има кой да ме буди😂

Общи условия

Активация на акаунт